Мамо, тате, подаръци приготвихте ли вече за Октомврийското човече?

• 15 104
  • 222
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Чудесна тема и чудесно заглавие имайки предвид, че с темпото с което пишем тъкво ще дойде Новата година Mr. Green
Вече ми е много коледно и искам да пада сняг и да сме в отпуска Mr. Green
Днес минавах през Пловдив и се видяхме с Ели, Криско и зеления човек Hug 
Софияки Hug явно наистина е било страшно Sad

# 16
  • Варна
Здравейте и от нас Hug

Нашето пътуване към Търново се провали. Rolling Eyes Ема от петък е с цистит Sad и си оставаме във Варна да ходим по доктори и изследвания, че нали сме с проблемни бъбреци. Tired Едно ми е такова криво и извадих днес коледната украса, малко да си повдигнем настроението по отрано. Има обаче един пеещ дядо Коледа, на който май скоро ще му махам батериите. Crazy

Варненки, казвайте кога ще е срещата, може и ние да се класираме, ако е по-добре детенце. А и Ма4о и Ася също искаха да дойдат, ама ако ще е утре едва ли ще могат да се организират толкова бързо.

Ма4о, кажи какво каза докторката за Марти. Дано всичко ви е наред. Hug

Лови, честито за отбиването. Радвам се, че е станало толкова лесно и без стрес. Hug Искам и аз вече да я отбивам, но при нас зора със сигурност ще е голям, а и тя напоследък е все болна. Дала съм си срок до началото на лятото, пък да видим.

Хайде лека нощ и всички болнички да се оправят бързо. Hug

# 17
опа аз пък чак сега виждам  Embarassed

Аз предлагам да е утре/вторник/ към 4,30-5 в Елитис    Wink ако не е удобно на Мачо и Ася да го оставим за петък, така изчислих смените на сватята  Rolling Eyes ама Мачо и Ася да се кажат  Hug  ако сте за днес ще следя темата   Peace

Миринда - дано с Ема всичко е наред вече Peace

Херич- хич не ми е коледно на мен, искам обаче почивка с сняг и камина  Whistling

изчезвам  Hug

# 18
Aйде и аз на кльона, хубаво за вторник или петък .. ама да земем да се видим вече.
Аз да се оплача Мишо след тържеството в петък има сополки (само това ЗА СЕГА), уж положението е овладяно, но да видим. Явно в салона е било по-хладно, защото сополките от петък са масово явление.
Иначе са изкарали супер и се опитва да рецитира нещо за таралежа и падащи листа, но нищо не мога да си преведа.
Ние редовно събирахме листа по пътя от дома към яслата за госпожите, днес вече след тържеството не иска, ама аз и помолих госпожата да му каже, че не иска вече листа.

Миринда, ехх тоз цистит, това нещо вирусно ли е или просто сте настинали повечко ????

Алоо мераклийките за зима, камина и сняг.. ши добавя в мераците и  бавачка за децата, винце cheers, и мъж  kiss moresmile

Не гледайте че съм на диета по линийката муам мясо и салатки яко Simple Smile

# 19
Здравейте, момичета!
За мен няма проблем да е утре срещата, както и в петък - днес ще говоря и с Ася. Само че изобщо не зная къде се намира това Елитис.
Довечера предлагам последно да се разберем и сме на линия.
Миринда, откъде пък сега този цистит? Ужас-дано детенце бързо се оправи.
И вкъщи вече се усеща коледния полъх - в събота пекох Английски коледен кекс, който престоява 6 седмици зо Коледа и сега ми е едно интересно какво е станало от него.
А за прегледа във Варна-не сме ходили  Embarassed Просто така се получи, че точно в четвъртък не успяхме и го отложихме евентуално за тази седмица.

# 20
Ma4о Елитис се намира зад Практикер, с/у ДГ "Детско градче"
http://bgmaps.com/map.asp?sid=30f363d800195cd224d3d109e29281c6&a … amp;Map18_39.y=31
Ако искате за петък ми се струва по-добре да запазим места, че да не рискуваме така . За утре вечер мисля не е проблем  и без места

# 21
  • Откъм Варната
Аз да си кажа Втроник и Сряда съм на работа, Четвъртък и Петък почивам, Събота и Неделя пак съм на работа, така че за утре не ме пишете ако се събирате Simple Smile

# 22
ши та шимаросвам

# 23

Whistling Crazy Mr. Green да видя как ще стане   Crossing Arms вадя пуканките  Laughing ами тогава за петък да го оставим   Peace

Мачо, лесно е, ако трябва ще ви чакам на Технополис и ще карате след мен  Peace

места мога да запазя само да се преброим  Peace

# 24
Здравейте!
 Варненки,преди малко се чyхме с Ма4о и за нас е по добре срещата да е в петък,ако естествено и за вас е yдобно.Тъкмо ще може и Кали да се включи.Така,че ни бройте и нас,дано само да сме здрави! Peace
Иначе при нас нищо ново.Днес се канихме за дълга разходка с една приятелка и малките,но силен вятър осyети плановете ни и като заведох каката се прибрахме.Иначе всеки ден сме навън,докато не е завяло и зафyчало.В неделя докато каката ни беше на балет ходихме с Вяра на кyклен театър.Вече определено се заглежда и и е интересно.
Миринда,много ми стaна кофти за Ема!Дано бързо се оправите! Hug
Коте и Вяра събира листа,когато сме навън и не ме питaй колко време откарваме от точка А до точка Б... Mr. Green

# 25
хай пак от мен  Crazy

Ние отпадаме  Tired В групата тази сутрин имаше бележка за варицела и сме под карантина до 1,12  Confused

п.с. извинявайте за спама, ама ще ни изтърпите малко варненки  Hug

# 26
  • Откъм Варната
Мина ми една идея таз среща да я направим ежемесечна така, че ако сте съгласни и другия месец може да се видим

# 27
  • София
хай пак от мен  Crazy

Ние отпадаме  Tired В групата тази сутрин имаше бележка за варицела и сме под карантина до 1,12  Confused

п.с. извинявайте за спама, ама ще ни изтърпите малко варненки  Hug
Зелче, нали Варицелата не повтаряше? Питам, защото в класа на Дани имаше едно детенце болно. А аз взех да забравям вече тези неща  Embarassed.

Ние сме здрави. Подготвям тържество в у-щето, но много бавно стават нещата( или аз бързам много). Имах идея децата да се костюмират в униформи на различни професии, но счетох че е много трудно за родителите да измислят костюми и остана варианта с импровизирани маски. Мисля да взема спрейове за коса в разл. цв. , някакви по- интересни шапки... или ще ги направя всички на джуджета... още съм в процес на размисъл...
Трябва да ги организирам да украсим и уч. стая. Нямаме си класна, има някаква заместничка но не и се занимава явно. Та се налага да ръчкам.

А да не Ви казвам каква мускулна треска имам от тези въглища. Едвам се движа. Но се успокоявам с мисълта, че ми се изчисти двора и ще направя телце за НГ  hahaha.
Изчезвам, целувки и мнооого хубав ден от мен     bouquet:.

# 28
  • Варна
Момичета, срещата остава за утре, нали?

петък (21.11) 17:00 в Елитис

Ние ще дойдем, да не ни оставите самички. Wink

# 29
няма, няма..
само гледайте да не си останем по квартално му с Мириндичка и Ема

Общи условия

Активация на акаунт