Отговори
# 30
И ние сме там - щом се събудят Марти и Вяра ги мятам в колата и потегляма с мама Ася към Варна. Мястото е супер за нас, защото няма да влизаме в натовареното движение по това време из града и да губим време.
Нямам търпение!
Лови, свърши с листата, после въглища, сега празненство, ти направо умора немаш, бе жена!

# 31
Я да питам аз, колко човека ще се сберем да знам да запазим ли местенца
Ако ще сме само ние 4-те няма смисъл да бия път сега до там

# 32
  • Откъм Варната
няма, няма..
само гледайте да не си останем по квартално му с Мириндичка и Ема

Няма, няма, и КалиМичка и Митко ще са там  Heart Eyes

# 33
Еййй Обичам та Калинке, ши са чуйми

обаче проблем искат куверт за заведението ...туй ми рекнаха по тилифона
той детския кът е като дамско сърце, винаги има място за още деца ..амъъ

# 34
Коте, колко куверт искат? Ако имаш възможност плати го, а ние утре ще ти дадем парички! Дори и нещо да се обърка и да не дойдем, няма значение - ще ти пратим сумата, която ни се полага  Peace И май наистина, колкото и да сме малко, ще е нужно да си запазим местенце!

# 35
Здрaвейте!Както ви е писала Ма4о yтре сме на линия!За кyверта вече ти е казала-няма проблем от наша страна. PeaceРадвам се,че ще се видим момичета! Hug

# 36
Коте,мойе и аз с децата да се присъединим,ако може де.

# 37
  • Варна
Добрютро , момичета!
Днес трябва да посрещам едни норвежки , дето утре ще изнасят лекция за кърменето , полетът им пристига в 16:30 . Ще гледам или да мина да ви тръшна Митко под вещия надзор на баба си да поиграе с октомврийчетата , или да минем по-късно . Много кофти се получи , но това е сигурно единствения ми зает петък от месеци насам .  #Cussing out Така че ние сме под въпрос .

# 38
Ти доведи Митко да си поиграе и после ела да си го вземеш да те видим кореместа и да ти се порадваме

За заведението не се притеснявам особено, защото обикновено е полупразно и има места. Искаха да го третират като РД и тогава излизат със 100 искания #Cussing out Вече къта и барчето са на различни собственици и е малък ужасТ

# 39
Хайде варненки, чакаме новини и снимки от срещата! Кво ми спите още Wink?

# 40
Здравейте,момичета! Влизам да Ви питам какво давате при повръщане?Жаки е болна вече две седмици.Първо започна с температура и сополи,после се появи ужасна кашлица и червено гърло.От сиропа като кашляше постоянно се къртеше,но не знае милото да плюе храчките и си ги гълташе и постоянно се давеше и сега последната екстра от три дена е повръщането TiredПърво започнахме с Панадол и Нурофен,после минахме на антибиотик(Цифзил) пи го 4 дена и като започна да повръща го спрях,сега и давам само едни хомеопатини капки за повръщането(Вомитусил)Лекарката преписа и някакво прахче,но не го намерих никъде.Вчера вдигна пак температура 75.5 звънях на лекарката шест пъти и тя не ми вдигна тел. побеснях направо Close Дадохме пак Нурофен и я свали бързичко,иначе си има енергия и настроение,постоянно е жадна,но ако пийне нещо повече от 20гр. веднага повръща после,от два дена е хапнала малко солетки и нищо друго не иска.Сега съм и сложила в една чинийка малко кашкавал,сухари и солетки дано се излъже да хапне нещо.

# 41
Гудза- давай и по малко вода и на често, по една гладка на минута Tired  тези капки ще я оправят  Peace има и такива свещички ако не ви оправят капките. Сещам се също и за глюкоза и купи от аптеката и се опитай да и даваш вместо вода с лъжица  Tired сложи я на диета и давай само сухари и обезмаслено сирене, картофи, ориз. Успех  Peace а антибиотика защо го спря ?!?!

Сега за срещата, беше супер  Hug много се радвам че се запознах с Мачо и Ася и видях всичките деца пораснали  Crazy апарат имаха обаче Мачо и Коте май newsm78 та от тях чакаме снимки  Whistling

после пак ще се влюча че ме дърпат  ooooh!

# 42
а антибиотика защо го спря ?!?!
Защото реших,че заради него повръща,че не и  понася Embarassed

# 43
Гудза, както Зеля е писала - по-малко течност, но постоянно. След като повърне около 30 минути нищо да се успокои хранопровода. Ако не иска д апие може насила (много е гадно да го правиш, но се налага, Аз наливах насила докато спеше през 5 мин по 3-5 мл.) със спринцовка или пипетата от нурофен или панадол. На Борко доста му помогнаха едни соли - електролит банани (на Хумана). 1 прахче в 250 мл вода за рехидратиране. От тях повръщаше по-малко, отколкото от водата. За повръщане се дава натриев цитрат. Уж помагал, но при Борко не действаше, защото не го пиеше. За яденето , може би не е лошо да махнеш кашкавала - много е мазен. Но за тия неща детето си решава. Моето ядеше кисело мляко, хляб и кроасани (без крема - махах го). Дано се оправите бързо!

# 44
Здравейте,момичета!Гyдза,за повръщането знам само за тези свещички и момичетата вече сa ти казали да и даваш по начесто водичка или глюкоза,за да не се обезводни.Дано бързо оздравеете! Hug
За срещата-беше сyпер!Варненки и дечица са много свежи и позитивни и си прекарахме чyдесно!Радвам се,че се запознахме,надявам се по честичко да се събираме!Снимки ще кача yтре.

Общи условия

Активация на акаунт