Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН СА!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И МНОГО УСМИВКИ НА ДЕЧИЦА ДА ИМА В КЪЩИ!
От днес у дома е и ЕЛЕНА,не защо е болна,а понеже в градината са със сборни групи и реших да си оставя у дома,да ми помага да си играе със САШКО да свърша някоя друга работа,че иначе не ми се отдава много тая работа Simple Smile.
Иначе да чукнем на дърво САШКО май се оправи,ама да не акзвам вече голяма дума.
А и  днес как познаха гадно време ту вали ту спира не е много за излизане,а вчера като го извеждах моят бандит,едвам с количката стигнах до градината,то едно разтопено едно не по-изчистено нали типично за Бг ,колко псувни изприказвах не е  е дума 15 мин не можем да стигнем до градинката #2gunfire.

# 61
Ейййй, момичета, разплакахте ме!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ви на всучки от сърце!!!
ОБИЧАМ ВИ!!!!  Hug Hug Hug

Ще пиша после по-подробно, че Маги мрънка и се носим...  Tired

# 62
  • София
Саничка, Честит Рожден Ден! Бъди все така лъчезарна и усмихната   bouquet. Бъдете много здрави и щастливи цялото семейство  Heart Eyes.

Ние се прибрахме от Боровец живи и здрави. Пътувахме в най- голямата буря. Едвам пристигнахме. До последно чакахме някой, само един да се откаже и ние щяхме да пропуснем. В последствие разбрахме, че и другите са мислели по този начин. Но явно не сме единствените лудетини. Там се събраха 4 групи празнуващи. Общо 250 човека. Не мога да Ви опиша като заиграха всички хоро как трепереше пода на залата  ooooh!. Един от гостите иззе микрофона от певеца и зареди поредица от страхотни песни. Не седнахме. Косето се опита да се хване за хорото и като всички го отбягваха се мушна и застана в средата на хорото започна да играе, като  имитираше танцуващите  Joy. Така се смяхме с него... Имаше конкурс за "Кой е по- по- най" с награди.  Голям кеф беше. Косето изкара до 12 часа в ресторанта и после се прехвърли в дискотеката. Как се кефеше на светещата блузка на неоновата светлина  Joy...
На следващият ден Иво замина за Мездра за стока, а аз сама с децата 2 дни. Дани ми получи 4-ки по математика и по този случай се скъсваме от решаване на задачи. Не искал да ме притеснява и затова не ми казал. Дечко ми е голям. Щял да ми каже като ги оправи.
Пожелавам бързо оздравяване на болничките Hug.
Изчезвам, че пак стана дълго  Embarassed.

# 63
  • Варна
Ехооо! Къде сте всички ? Хера каза , че до Коледа ще я точим тази тема , но така , както е тръгнало , ще отиде до Великден.
Да я подкрепим тук с един глас ( не че знам дали ще има награди) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351555.0

# 64
М даааа, никви ни няма, дами и това не ми харесва!
Коте, тази събота ще съм във Варна и ще проверя в Хиполенд-благодаря ти за инфото.
Марти такъв дивак е станал-уж го сложих преди малко да спи, а той идва при мен в хола и ми носи жилетката си, явно наспал се вече и да излизаме  Mr. Green Зверкото му със звер-как е изскочил от леглото просто не знам  newsm78
Каката ни днес е  на градина, въпреки че ходи сутрин на физиотерапия, че почвали подготовката за коледното тържество и да не пропуска материал  Whistling
Купих на Марти ортопедични стелки, че е предразположена към дюстабан и си криви крачетата - добре ги понесе-аз се притеснявах дали ще свикне с тях бързо, но той изобщо не показва да са му неудобни.
  bouquet

# 65
  • Откъм Варната
Мързи ме нещо да пиша, но ви чета с удоволствие, и в този ред на мисли Лови моляте недей да пишеш с малки букви че се оцъклям докато те прочета  Embarassed, а винаги има нещо интересно при теб  Peace

# 66
Лови моляте недей да пишеш с малки букви че се оцъклям докато те прочета  Embarassed, а винаги има нещо интересно при теб  Peace

Joy

# 67
Момичета, сега нашите дойдоха да вземат Али, да спи при тях, че ние ще имаме гости (а с две малки деца трудно си добър домакин). Ако знаете как ми е свито сърцето... Тя много ме търси и плаче за мен (и аз за нея  Embarassed). Вие имате ли този проблем? Имам пълно доверие в родителите ми и знам, че се грижат перфектно за нея. Но защо така ми става мъчно? Знам, че не е хубава тази взаимна привързаност. Има ли други такива луди като мен...  Thinking

# 68
Момичета, сега нашите дойдоха да вземат Али, да спи при тях, че ние ще имаме гости (а с две малки деца трудно си добър домакин). Ако знаете как ми е свито сърцето... Тя много ме търси и плаче за мен (и аз за нея  Embarassed). Вие имате ли този проблем? Имам пълно доверие в родителите ми и знам, че се грижат перфектно за нея. Но защо така ми става мъчно? Знам, че не е хубава тази взаимна привързаност. Има ли други такива луди като мен...  Thinking
Sa, точно седя пред компютъра и се чудя дали да не отида да си взема Марти от майка ми, щото нещо ми е мъчно без него (снощи го приспах там и цял ден е с нея). Не си сама в лудостта си, но според мен наистина не е нормално толкова кратко да издържаме без децата си. Явно това, че плачат за нас ни кара поне малко да се чувстваме виновни, че ги оставяме на някой друг, пък било то и баба. Например каката ходи с удоволствие и при двете си баби вече и сега аз се чувствам много спокойна, защото зная, че искрено се забавлява. Но, като знам, че Марти на всеки 5 минути пита за мен и ми е криво-все едно съм го предала детето.
Луда работа!
Коте, имаме си вече такова пистолетче!!! Мнооооого ти благодаря   bouquet!

# 69
Здравейте и от мен!
Са,аз съм още по тежък слyчай-моите момичета не са делени от мен нито един ден,сами сме си ги гледали с мъжа ми.Каката едва преди година и половина започна да остава при майка ми за през деня,но за прекарване на ноща далеч от къщи и дyма да няма.Понякога е много трyдно това себеотдаване и на моменти изтрещявам,но пък не са ли те около мен съвсем се чyвствам некомфортно,а и в  слyчая с малката когато ме изпyсне от поглед е същия като при Марти.Разликата е само с това,че като ревне за мен и дyма не може да става да ме няма за дълго.Но с времето ще го израстат.Каката ни вече е по самостоятелна и с много общyване помеждy ни вече приема нещата далеч по добре.
Ние си имаме гост-нашият чичо ни е на гости за yикенда и децата са го обсебили,много мy се радват.Ама и той пристигна като един поизбързал дядо Коледа и лyдницата y дома е пълна.Радвам се и аз ,че е тyк защото го приемам като мой по голям брат.Yтре сме на рожден ден на едно приятелче и досега опаковахме подаръка с каката,която дори мy рисyва и надписа картичка с пожелание.

# 70
  • Варна
Здравейте!
И ние сме така с разделянето , въпреки че от както започнах работа , имах доста нощни смени - това беше още през март , не ми беше толкова трудно да го изоставям вкъщи , може би защото аз имах доста работа , но досега 2 пъти съм го оставяла при майка ми за няколко дни и винаги първия ден ми е ужасно мъчно за него . Така че това е обща болест , явно , сега в очакване на бебето не ми се мисли как ще се оправяме вкъщи , но никак не ми се иска да го пращам при майка ми .

# 71
  • София
Мързи ме нещо да пиша, но ви чета с удоволствие, и в този ред на мисли Лови моляте недей да пишеш с малки букви че се оцъклям докато те прочета  Embarassed, а винаги има нещо интересно при теб  Peace
Кали, пиша с малки букви, за да ме прескочат лесно тези на които досаждам и да не ми заемат много място постингите.  Heart Eyes. Какво да правя като съм многословна и ако знаете колко от текста трия и пак остават чаршафи.
А колкото до интересното, наистина е така. И Дани много ми помага за това. Онзи ден си забравил телефона в у-щето. С триста мъки го открих. Едно момиче го намерило и ни го върна. Та, съм в чуденка как да и благодаря. Хем ми се иска да я поощря, хем да не я притесня.
Тържеството ще се проведе. Ще има рок концерт и след него издействах от Директорката да ни отпусне зала. Не може да сме в класната стая, защото започват втората смяна веднага след нас. Сега обикалям за подаръци и идейки. Замислям и с децата да направим Коледна украса в класната стая.
Саничка, толкова задачки имам че на драго сърце бих оставила Косето някъде за да не го мъкна с мен. Обаче няма къде. Хич не ми е мъчно. Честно казано и за него ще е по- добре да не го лашкам насам натам. Горкото мъкна го по рейсовете и трамваите. Мъкна стока с него, сортирам...Един комшия ми се радваше как съм успявала да простирам с Косето в едната ръка и дрехите и щипките с другата  Crazy.  Днес жена му ми каза, че понякога съм гледала свирепо. Как да гледам след 34 чувала с шума и 13 чувала с въглища, които съвсем не са мои, но ако аз не ги изнеса ще си стоят там с години( както си стоят вече повече от 15 години)?! Честно казано, заслужават си бунището което заварихме и ако не исках децата ми да живеят в по- добро място щях да ги оставя да си плуят в собствените боклуци... Извинете ме, за грозните думи, но ми идва в повече понякога  Embarassed.

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 22:11 от Lovi

# 72
Здравейте,момичета!
То като няма хубави новини,по-добре никакви,ама  да си споделя с вас...  spoko  Започнахме така бленуваната ясла.Габи възприе промяната много добре.Но за съжаление след третия ден се разболя...Според мен лепна някаква инфекция,защото се сдоби с гъсти жълто-зелени сополи,а досега никога не е имала такива.Док ми каза да свикна със сополите и да ги приема за нещо нормално щом съм я пуснала на ясла... #Crazy Rage За капак и кучешките ни тръгнаха и мнооого ни мъчат.С две думи хич не ни е розово.Ама все така ли ще е с тая ясла? Sad

Лека нощ от мен! Като се поразведря ще пиша пак...
Бъдете здрави! Hug

# 73
Снощи гостито мина много добре. Маги се държа прилично, като си стоя на гърдата без да плаче и така си заспа. Видяхме се с приятелите ни. Али също е била горе-долу спокойна при баба си. Днес ще отидем да си я вземем. Това, че си ги гледам двечките сама по 24 часа в денонощието изглежда ми влияе на привързаността. Но се поуспокоих като прочетох и вашите мнения!  Hug
Лови, много ме кефиш!  Heart Eyes Пожелавам ви весело празненство!
Люнопитка, предстои ви разделяне с Митко, но ще е за малко. И да ти кажа, аз като влязох в родилния да раждам, Али не ми е излизала от главата! Така ми липсваше пък там.... Но като ме изписаха пък ужасно се бях шашнала, че няма да мога да се справя с гледането на двете деца. Може би изтощението от раждането и хормоните ми бяха изпили силиците, ама сега вече всичко е ОК. Справям се и то доста добре вече. Simple Smile
Мики, тези сополи не напразно ги наричат "ясленски". Така е за съжаление, децата доста боледуват, като се пуснат на ясла. Аз затова и не пуснах Али, за да може Маги поне първите месеци да я предпазя от боледуване. Много ме е яд, че не гледат както трябва децата в детските заведения. А смятам, че Али вече е готова за ясла - много е самостоятелна и вече с радост си играе с деца. Мисля на пролет да се пробваме, но може и да си ги гледам пак двете. Не съм решила още. То и аз не вземам решения, които са за бъдещето, че не знам как ще се стекат нещата.
Ася, Мачо, много ви благодаря и на вас за споделеното мнение! Толкова ми олекна, като си споделих болката снощи и толкова бързо получих ответен отговор!  Hug
Пожелавам на всички хубав неделен ден!  Heart Eyes

# 74
  • София
Добър ден и от мен  bouquetКамен тръгна на ясла преди месец,два пъти до сега беше болен,но се разминахме само със сиропи.Аз се върнах на работа за един месец и сега съм вече отпуска,полагаема-3месеца Party,лошото е,че свикнах сутрин да ги оставям,единия в училище,другия в ясла и да се прибирам в къщи на спокойствие,да пия кафе,и да правя каквото си поискам Laughing,сега за пореден път правят ремонт на яслата,разбраха,че не ходя на работа в момента и ми връчиха Камен онзи ден,с думите:нали не ходите на работа,задръжте си го в къщи,докато свърши ремонта Shocked,и така,не се знае кога ще свърши ремонта,и пак си се гледаме,а толкова ми беше добре до миналата седмица Grinning
Да помоля да добавите Камен на първа страница?Отново-роден е на 05.10.06г

Общи условия

Активация на акаунт