Отговори
# 75
Здравейте момичета  bouquet!
Отдавна не съм писала, но трудно се добирам до компа.Голяма борба с малкия вечер за него.
Иначе сме добре.От как се гледат с баба си, малко се е стабилизирал.Давам му и едни витамини и за сега съм много доволна от тях, а и малкия доста ги харесва и с желание ги взима Praynig.За НГ съм решила да му взема батут, че все скача по леглата #Crazy.От няколко дни съм решила да го уча сам да се изпикава.Пак къщата ще е опикана, докато се научи да улучва гърнето Laughing.
Момичета, сега нашите дойдоха да вземат Али, да спи при тях, че ние ще имаме гости (а с две малки деца трудно си добър домакин). Ако знаете как ми е свито сърцето... Тя много ме търси и плаче за мен (и аз за нея  Embarassed). Вие имате ли този проблем? Имам пълно доверие в родителите ми и знам, че се грижат перфектно за нея. Но защо така ми става мъчно? Знам, че не е хубава тази взаимна привързаност. Има ли други такива луди като мен...  Thinking
Майката си е майка.Нормално е да се чувстваш така Peace.А и това време минава толкова бързо, че съжалявам за всеки изпуснат миг с детето Sad.
Лек ден ви желая  bouquet!
    [/color][/b][/i]

# 76
  • София
Здравейте мами,
много отдавна само чета форума, но  се престраших и да пиша.Дъщеря ми също е октомврийско бебе,родена е на 10.10.2006г.Ще бъда радостна ако ме приемете във форума.С каквото мога ще бъда полезна.Вярвам че факта, че съм от провинцията не ви притеснява.Желая на всички лека и спорна седмица!  bouquet

# 77
Добре дошла, Мария!   bouquet
Как се казва малката ти принцеска? Създателя на темата може да те включи.
Мише, а кой гледа Яни? Свекърва ти или майка ти?
Мойте деца ще ме подлудят - не щат хич да спят следобед. Али сутрин толкова тича и играе в парка, не знам как остава будна следобед...

# 78
Мария, добре дошла!!! А относно това, че си от провинцията-нали не се шегуваш, как така ще те приемаме, тук пишат само софиянци трето поколение  Mr. Green Сега аз се пошегувах. И аз не съм от София, но пък никак не обичам това определение тук в България - София и провинция е всичко останало  Naughty Особено обичах преди, докато живеех в София, някой да ми каже "Утре отивам в провинцията", а после се оказва, че отива в Пловдив  newsm78 Леко лирическо отклонение, сори!
Мише, моят още не ще да пикае в нищо друго освен памперс и вече три седмици не мога да му взема урина за изследване, а вие вече сами ще я правите тази работа . Не така, смили се над мен-Яни е като първолак в сравнение с Марти  #Crazy
Са, накрая отидохме и си взехме Марти онази вечер, майка ми ми се обади, че има малко температура- е прибрахме се вкъщи и ни темепратура, ни дявол, вчера и доктор ни гледа-здрав си е (пу-пу).
Отивам да се потопя в света на Исабел Алиенде, така че ви оставям. Лека нощ на всички!!!

# 79
Добро утро Hug
ДОБРЕ ДОШЛА НА МАРИЯ! smile3525
Тия дни само ви чета нещо не ме мързи да ви пиша Embarassed
Иначе САШЕТО се оправи всичко е било повлияно от ръстящитите ни зъби.
Гледам че говорите за следобедният сън мойте  и двете си спят от 2 до 3 ч нямам никакви проблеми. Hug
Ни е с подаръците за Коледа вчера писахме писмо до Дядо Коледа та на кака ЕЛЕНА:пони с гребенче иска  и кукла БАРБи с гардероб,дрешки цяло оборудване,на САШКО бомбашко ще му вземем палатка има такива детски в "Джъмбо" и може нещо друго незнам не сме го измислили още,но за палатака все иска вечер мъжо да му прави в хола да играят с кака му.
Научил се да пее"ДЯДО МАС ПОДАРЪЦИ",понеже всеки ден преди да излезем му пускам MP3 на дестки песнички и така и той пее голямо човече е станал вече и можеш да си умреш от смях какви ги нарежда нали лумотим много. newsm03

# 80
  • София
Добре дошла, Мария!   bouquet
Как се казва малката ти принцеса? Създателя на темата може да те включи.
Мише, а кой гледа Яни? Свекърва ти или майка ти?
Мойте деца ще ме подлудят - не щат хич да спят следобед. Али сутрин толкова тича и играе в парка, не знам как остава будна следобед...
Дъщеря ми се казва Теодора наистина ще се радвам да я включат. Скоро ще пусна снимки да я видите каква е красавица.smile3509 Благодаря на всички за топлото посрещане smile3525

# 81
  • София
Здравейтееее   Coffee.
Вчера една приятелка роди малко сладко момиченце  stork-girl. Много съм щастлива Heart Eyes. Дано са добре и да са много здравички и двете дами. Ето и малка почерпка  newsm24 beer3 cook cook
Добре дошла на Мария и на Теди  Hug.
За следобедният сън- спинка си по 2 часа вече. лека полека си изгради режим.

Пак вчера ми беше на гости приятелката с болното детенце. С радост установих, че вече реагира активно когато види позната физиономия и държи главичката си изправена. Толкова се радваше на Косето, а и Косето на него. На моменти не може да държи тялото си и рязко се накланя и Косето вика "бати падна", но вече успява се изправи сам. Успяли са да купят проходилка и специално креватче по поръчка. Взели са и количка, страшно тежка е, но няма начин. Поплаках си вечерта доста. Спомних си как се борехме с него като беше малък и колко беше палав... и една ваксина как преобърна живота на толкова много хора... и безхаберието на Държавата. Имало 3 % риск от ваксините... но когато "рискът" ти е пред очите е много тежко. Но, евала за хъса с който майката се бори. Истински пример за силен и отговорен човек  Heart Eyes.

Ние сме здрави, палуваме и се подготвяме за Коледа...

# 82
 morning kaffeetrmker_2 Дубрютру.....
Живи сме, не смея да кажа че сме здрави (че все като се похваля и следва я разстройство, я повръщане).
Напоследък нямам никакво време за форОма, само работа и проблеми.... Ама нейсе, надявам се около Коледа като ми се съберат десетина почивни дни да съм по-редовна.
Херич, какъв е този палат на снимките на Слави? (Има вероятност скоро да ида към вас, ама ще звънна)
Много съм на "Вие" какво е ставало последните няколко теми...
Лек ден желая на всички!
Ааа, добре дошла на Мария, пък била тя и от провинцията  hahaha!

# 83
Момичета, извинявам се за нахлуването, но влизам да насмета тука 1 ваша дружка Laughing

Херооо, честит ви космат, дългоушат домашен любимец  Peace - не знаех, че ще увеличаваш менажерията вкъщи или поне не по този начин Laughing Хайде вземи се вясни, където трябва и пиши PeaceАз съвсем друго чакам да прочета, ама за сега си оставам с чакането само.... Crossing Arms Whistling

# 84
Верчитууууу, радвам се, че сте добре! Липсвахте ни!  Hug
Момичета, да ви попитам всеки ден ли къпете децата? Косата колко пъти седмично миете? Али нещо влезе във фаза на неискане да влиза в банята и сега се къпем двете, но нещо не ми се мокри всяка вечер с нея, та разредихме баните. Я кажете при вас как е?  Rolling Eyes

# 85
Са, Йоанна я "мия" (хвърлям й душ) всеки ден, а с косата два пъти седмично.

# 86
  • Варна
Здравейте Hug

Дойдохме най-накрая в Търново. Ема си умира от кеф - толкова много "нови" играчки Mr. Green (майка ми пази абсолютно всички наши играчки), много внимание от баба и дядо. Само се моля да ми е здрава, че с тези болести напоследък... Praynig

Са, аз си я къпя всяка вечер - с душа, ваничка не ползваме вече. Косата я мия веднъж седмично, че е голям рев. Twisted Evil Иначе с желание влиза в банята - всяка вечер къпем и по някоя играчка, после тя си я бърше с хавлията и спи с нея в леглото. Crazy

Добре дошла на новата мама! Hug

# 87
  • Стара Загора
Момичета, извинявам се за нахлуването, но влизам да насмета тука 1 ваша дружка Laughing

Херооо, честит ви космат, дългоушат домашен любимец  Peace - не знаех, че ще увеличаваш менажерията вкъщи или поне не по този начин Laughing Хайде вземи се вясни, където трябва и пиши PeaceАз съвсем друго чакам да прочета, ама за сега си оставам с чакането само.... Crossing Arms Whistling
Blush Blush Blush Blush баси не съм видяла скайп-а въобще Blush Blush
ВерчитУ ела и ще видиш палата /туй е имането на Старозагорските бани/.
Почти нямам време да пиша.
Слави е в някакъв период на отрицание и тръшкане. Пищи и се дере почти докато заспи. Махнахме биберона от няколко дена...първата вечер се дра цяла..ама цяла нощ...после не. Обаче заспиването му сега е някакъв кошмар...върти се, тръшка се, реве...абе преди 12ч. не заспива...направо съм вече #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Мишке от къде ще купуваш батут? И аз търся на моето чедо, че отиде инвентара у нас Mr. Green

# 88
Добро утро Hug Coffee
ХЕРКА и ние сме с вашият проблем САШКО и той  е на вълна тръшкане от време на време и рев сигурно у Ст.Загора можете да ни чуете,а за сънят ни ноща не ми се говори,наш тати го научи познайте къде да" пинка" на спалнята и аз спя съответно на ръба и като го преместиш настава.................,а аз от ревовете и тръшканията съм ето така като ХЕРИЧ #Crazy #Crazy #Crazy.
Абе тия дни като пролет днес сме на вън с дзверко,вчера се разходихме до един тук магазин и аз си взех малко пшеничнии овени трици, а за САШКо "коколад" newsm03.
Днес ще ходим да си купим винце,че в съботата нали  е НИКУЛДЕН да има какво да пийнем и с рибка да замезим както си трябва. cheers
Ние твърдо си искаме от дядо мас палатка това и само това си повтаря наш САШКО,ама за батут не сме помислили,може да погледнем иако има и ние да вземем.Да има къд еда изразходва енергията си ,когато не тсва на вън за разходка,а тия дни сами едни дълги абе и тогава мрънкаме за всичко........
Прятен и хубав слънчев ден на всички днес Hug

# 89
  • София
Здравейте!
Херка, добре че samorasliche писа за да видя пухкавият любимец. Много е готин и дано има здрави нерви. Бяхме на гости на едни приятели с декоративно зайче. Е, няма такъв тормоз просто. Косето го разнясяше с клетката, а зайчето горкото само подскачаше. По едно време го вдигнахме отгоре на секцията, че щеше да умре от стрес  ooooh!.
По този повод виж как се храни Чара http://www.octomvri.snimka.bg/album.php?album_id=287965&pid=9216359 ooooh! Joy.
Саничка, къпя го 2 седмично. През другото време замивам дупе, крачета и ляга. Къпането ми е резервният вариант, когато искам да свърша някоя работа без да ми "помага"косето. Тогава го оставям в банята с куп играчки и действам бързо.
Теди, аз се евакуирах в кухнята. Нещо ми омръзна да спя на ръба. Сутрин все се събуждах схваната. А и Косето се върти като часовниковата стрелка и току се събуждах с някой шут в носа.
Всички болнички да оздравяват бързо  Hug.
Трябва да изчезвам.
Хубав ден на всички  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт