Отговори
# 90
  • Варна
Ние имаме водни костенурки , по-точно мъжът ми си ги има от повече от 10 години , ама ги гледаме на балкона само през аквариума , че иначе колкото и да са устойчиви , няма да оцелеят дълго .
Са аз го къпя 1 - 2 пъти седмично , другите дни само дупе мием , а главата веднъж седмично , и то с голям рев , сега малко по-спокойно , къпем един лъв и едно малко бебе , дето са мои играчки и така , иначе е голям стрес , не знам защо , но много мрази да я мие тази коса . Само докато се спомене къпане и започва пазарлъци "Капа няма мии" и си сочи косата .
Tetka и Митко спи при нас , трагедия направо изобщо не мога да се отърва от него . Като  е сънен , държи да ляга на корема ми и да гушка бебето . Lovi ти как успя да се евакуираш в друга стая? Аз вечер до банята не мога да отида , настава неистов рев . Всеки ден водим преговори като се роди бебето , кой къде ще спи , и изводът , който прави Митко е - Мити мама нани , бебе мама нани , тати нани Мити коааа ( сиреч кошара  Joy )

# 91
Добро утро!
Преди 2 дни се прибрах от Свищов, ама докато оправя къщата и се нарадвам на децата - сега намерих време да пиша.
Сега да ви почерпя - сесията мина успешно, имам петица по счетоводство, всичко друго взех с 6  Laughing! Запознах се със страхотни хора и 4 дни  беше щур купон.

Направо нямам търпение да дойде следващата сесия, ама ще е чак към 8 март.  Laughing Laughing Laughing

# 92
Евелинка, ЧЕСТИТО!!!   bouquet
Браво на теб, чудесно си се справила!
При нас вчера беше ужасен ден! Голямо тръшкане и непослушание от страна на Али и рев от страна на Маги.  Tired Такава разходка не бяхме имали. Но това е, защото бабите решават и се вясват на 10 дни веднъж и Али като ги види и почва да се лигави и се крие зад мен и не иска въобще да им обърне внимание... А свекър ми пък иска да вади Маги от количката и да видите сега как това бебе запомни и щом се събуди започва рев, че иска да я вдигна на ръце. Абе само ми развалят дисциплината тези баби и дядовци... Вместо помощ ми правят мечешка услуга...  ooooh!

# 93
  • Варна
Здравейтеее Hug

Ние пак сме болниии. #Silly Тоя път варицела. ooooh! Предполагам, че сме я лепнали от някое дете от детския кът на Елитис, на варненската среща. Тогава най-съвпада по време, а и не съм я събирала с други деца, така че момичета, очаквайте включване. Crazy За сега са избили само 5-6 пъпки и не я сърбят още, но най-лошото тепърва предстои. Crazy Аз я карах на 18 години и имам доста лоши спомени, уж при децата минавало по-лесно, ама да видим.

Евелинка, браво, бе, жена! Кога успя да се подготвиш? Страшна си!

Са, те бабите са затова, да развалят дисциплината. Wink Ема веднага се ориентира кой й играе по свирката и вече изобщо не иска да стои с мен, само баба си търси. Twisted Evil

Времето е чудно! Само за разходки. Добре, че има много площадки наоколо, че търсим такива без деца, че да не заразим някого.
Приятни разходки! Hug

# 94
Maрина.. пак нещо ново, но неприятно около вас
Аз съм спокойна ние си я изкарахме,.. Пожелавам ви да я изкарате леко, най-важното е да не я сърби много

Аз минавам на кратък отчет, що годе сме здрави, ходи на ясла. За събота и неделя се очертава як купон, първо РД на племениците, после имен ден, а в неделя заветния Карнавал

Евелинка, смая ме какво може да прави майка на две деца  Heart Eyes  bouquet

# 95
Еййй, Миринда, вие се наболедувахте значииии. Много гадно.  Sad Но поне варицелата по-добре да я минете сега, отколкото като порастне. Стискам палци много бързо да я изкарате!!!  Hug
Коте, големи празненства, голямо нещо! Да сте здрави и много да се забавлявате!
Ние днес сме на имен ден на един приятел и ще ходим с двете деца. Стискайте палци да се задържим поне 1 час... За съжаление мисля, че няма да можем...  Tired

# 96
  smile3525 Здравейте,
 аз влизам за първи път тук, надявам се не и за последен . Моето ангелче се казва Моника и е на 2 годинки и 2 месеца, голяма щуретина е. На болните - бързо оздравяване. За коледен подарък, аз все още не съм купила на малката нищо, но затова пък съм си харесала 2-3 магазина  Laughing

# 97
  • Варна
миринда не е никак приятно с тази варицела , но наистина по-добре сега , отколкото по-късно . Иначе си е една вирусна инфекция , не е толкова страшно . Дано не вдигне много Т , милата .
Евелинка браво за изпитите . Направо ми скри шапката , аз тук с едно не мога да се организирам , че имам де чета за моята специализация , а ти и с бебка как успя  Hug
bamby добре дошла   bouquet

# 98
Здравейте!
evelinar,браво на теб!Страшна си!  bouquet Ама наистина кажи как се справяш newsm78 Че и звучиш толкова позитивно! Heart Eyes Аз напоследък все имам за нещо да се здухам...та за това и много много не пиша... Confused
миринда,стискам палци леко и бързо да мине варицелата! Има си и хубав момент- по-добре сега отколкото по Коледа Wink  Много голямо  Hugна Ема!
bamby,добре дошла! Hug Разкажи повече за вас с Моника!

Софиянки,някой ще ходи ли утре пред Народния театър? Сутринта ще вляза във форума.Може на лични да се уговорим да се видим!

Сладки сънища!  love001

# 99
  • София
Евелинкаааа, ти си нашта гордост. Браво момиче   newsm51
Любопитка, успях с малко рев от страна на Косето ( и на мен). Приспивам го и изчезвам. Оттам нататък се справят с Иво двамата. В началото бяха ревове, но после започна да си спи спокойно.  Бях забелязала, че когато съм до него се буди повече и се катери в/у мен. Така и двамата не спяхме.
Мики, а какво ще има пред НТ? Принципно ще ходя за стока, но може и да успея да организирам нещата и да дойдем.
Бамби- добре дошла  Hug.

Да се похваля, че тръгнах на градина newsm68. Аз hahaha!!! Започнах работа като помощник възпитателка в най- хубавата градина в квартала ни ( е, в съседният, защото в нашият няма градини). Съответно и Косето тръгва в понеделник. От седмица и нещо го оставям в дет. клуб повечко ( 4 часа) за да свикне да бъде далеч от мен. Ще се опитам да съчетая работата в магазина + ДГ + стоководството в една фирма. Ох, дано да успея Praynig.

За Коледното тържество купих балончета, в които смятам да пъхна късметчета. Мислех да ги пукат без ръце и остри предмети за да си видят късметите, но после размислих, че ще е много шумно ( а, сме точно до кабинета на Директорката и ще я стресираме жената  hahaha). Това с пукането го правихме една НГ и е голямо шоу. Сядат с дупета, ръфкат със зъбки... Смях голям. Намерих много сладки маски: очила, мустаци с нослета, шапки, мисля и гримове да взема, но се чудя от къде да намеря безвредни  newsm78. Спрейчета за коси взех също...

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 09:42 от Lovi

# 100
Здравейте,момичета!Днес имам приятното yдоволствие да ви почерпя послyчай именния ден на нашето голямо момиченце Николета!Почерпете си за нейно здраве!

Честито и нa всички именници!Нека да са здрави и много щастливи!
Евелинка,браво на теб!Все така и занапред,като те слyшам може да yспееш и мен да навиеш за магистратyра! Peace
Лови,честито ти ново поприще и много yспехи в  новата работа! PeaceЕх откога и аз търся начин да се реализирам в ДГ,че това ми е специалността,амa в нашия град всички конкyрси са нaгласени.
Миринда,не е много приятно нещо варицелата,но по добре е да я изкара сега,отколкото като голяма.Бързо и безпроблемно да минава! Hug
Коте,весели поводи при вас,дано си изкарате хyбаво!На карнaвала ако мъжа ми не е зает yтре ще дойдем и ние,така ще може би ще yспеем и да се видим!
Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 101
Лови,пред НТ има акция за събиране на дрешки и обувки за деца от домовете за сираци в цялата страна на възраст от 3 до 18г. Децата имали нужда от топли дрехи и обувки.Мисля да занеса някои дрешки към обяд.За съжаление нямам обувки,а със сигурност ще имат голяма нужда от тях.
Честит имен ден на Лети и на всички именници!Да са живи и здрави!  bouquet baloni  bouquet baloni
Хубав ден! Hug 

# 102
Честит Имен ден на всички празнуващи! Благодаря за посрещането  Hug
miki m какво да разкажа за мен и Моника, има толква неща ,че не зная с какво и от кое да започна  Grinning общо взето се гледаме с нея, не ходи на детска градина. Много е палава и голям инат. Сега се учи да кара колело и е много смешна с педалите, заклещи си вече крачето няколко пъти ,а и чудното е как ние не сме си счупили някой крак , че колелото ни е само в краката  Joy

# 103
Здравейте и от нас с Борислав!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много здраве и голям късмет да имат.

С малко закъснение честит рожден ден на Са!  bouquet Да си здрава и много обичана.

Евелинка, браво! И аз искам уроци по организираност.

Миринда, стискам палци да мине леко. Дано не се изнерви много Ема.

Лови, честито!  bouquet Все ми се струва, че ще успеш  да ги съвместяваш тия работи. А на децата малко завиждам - късмет е тоя дето работи с тях да си обича работата. Чудесно е, че и Косето ще е наблизо и няма дасе питесняваш особено. При него ли ще бъдеш или в друга група?

Мики, не останало ли е? Важното е сдухването да е нарядко. За жалост като цяло е неизбежно. Оправяйте се бързо  Hug. Едва ли ще има време да отидем до театъра, но и няма какво да занесем засега.

Добре дошли на новите мами и вече не-бебета   bouquet. (Само нещо да вметна, че ми стана смешно. То ако всички в София са тукашни, а не преселници, направо се чудя на тоя прираст дето го има столицата. И аз съм вносна в София. Така, че провинцията е дошла тука и сме си повечето наши.)

Иначе ние да кажем, че сме добре. Борко ходи на ясла. Изглежда адаптиран. Май за пръв път ще платим пълна такса - няма отсъствия. Вече се прибира надран и веднъж ухапан. Лелите казват, че са 11 момчета и 4 момичета (може би от редовно ходещите) и делят нещо. Хапещото било едно момиченце. Надявам се да няма повече такива случаи, ама едва ли. Ще им правят коледно парти без родители - имат вече собсвен живот и социална активнодт децата. Дадоха ни първата рисунка - коте (рисувано от лелята) и може би кълбо прежда (рисувано от децата). Не очаквах, че толкова ще се развълнувам, но не съм права. Явно тия неща доста впечатляват. Иначе още не говори - отделни думи и то повечето негови си.
Са беше питала за къпането - всяка вечер пълня коритото, откакто се захлади. Така поне е на ограничено място (коритото е във ваната) и се понатопля, а и тестисите слизат долу.. Коте, имаш ли впечатление, че Мишо усеща кога се вдигат тестисите? Борко започва да се държи отпрад и да хленчи. Главата я мия веднъж вседмицата (понякога се налага и по-често). Мисля, че повечето деца мразят да им се мият главите. Бяха ми казвали, че се плашат като  им минава вода пред очите. Ако успея да го накарам да затвори очи и да наведе глава назад плаче по-малко. Но  май винаги съседите разбират кога мия главата.
За подарък мисля да купя ксилофон за него и тапи за уши за мен и баща му. Подарихме такъв на едно дете и Борко достаго хареса.

Извинете за дългото писание. Хубав ден на всички.

# 104
ЧЕСТИТ ИМЕН  ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!  bouquet  bouquet  bouquet

ЕВЕЛИНКА браво за изпитите Peace
Lovi честито за работата Hug,ще се справиш не се притеснявай Peace
Ние сега вечерта ще почетем с едни приятели празника ще пекнем на скарата пъстървичка със салатка от картофки и ще пийнем винце Wine Glass
Децата си игарят абе кумоът започна със пълна сила newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт