Са аз го къпя 1 - 2 пъти седмично , другите дни само дупе мием , а главата веднъж седмично , и то с голям рев , сега малко по-спокойно , къпем един лъв и едно малко бебе , дето са мои играчки и така , иначе е голям стрес , не знам защо , но много мрази да я мие тази коса . Само докато се спомене къпане и започва пазарлъци "Капа няма мии" и си сочи косата .
Tetka и Митко спи при нас , трагедия направо изобщо не мога да се отърва от него . Като е сънен , държи да ляга на корема ми и да гушка бебето . Lovi ти как успя да се евакуираш в друга стая? Аз вечер до банята не мога да отида , настава неистов рев . Всеки ден водим преговори като се роди бебето , кой къде ще спи , и изводът , който прави Митко е - Мити мама нани , бебе мама нани , тати нани Мити коааа ( сиреч кошара
) 

Такава разходка не бяхме имали. Но това е, защото бабите решават и се вясват на 10 дни веднъж и Али като ги види и почва да се лигави и се крие зад мен и не иска въобще да им обърне внимание... А свекър ми пък иска да вади Маги от количката и да видите сега как това бебе запомни и щом се събуди започва рев, че иска да я вдигна на ръце. Абе само ми развалят дисциплината тези баби и дядовци... Вместо помощ ми правят мечешка услуга...

Тоя път варицела.
За сега са избили само 5-6 пъпки и не я сърбят още, но най-лошото тепърва предстои.
Ема веднага се ориентира кой й играе по свирката и вече изобщо не иска да стои с мен, само баба си търси.
Но поне варицелата по-добре да я минете сега, отколкото като порастне. Стискам палци много бързо да я изкарате!!!
Здравейте,
Че и звучиш толкова позитивно!

. Аз
!!! Започнах работа като помощник възпитателка в най- хубавата градина в квартала ни ( е, в съседният, защото в нашият няма градини). Съответно и Косето тръгва в понеделник. От седмица и нещо го оставям в дет. клуб повечко ( 4 часа) за да свикне да бъде далеч от мен. Ще се опитам да съчетая работата в магазина + ДГ + стоководството в една фирма. Ох, дано да успея
. 
общо взето се гледаме с нея, не ходи на детска градина. Много е палава и голям инат. Сега се учи да кара колело и е много смешна с педалите, заклещи си вече крачето няколко пъти ,а и чудното е как ние не сме си счупили някой крак , че колелото ни е само в краката