Отговори
# 105
  • -
Привет от нас!Честит имен ден на всички именници!Моят мъж е Николай-почерпете се за негово здраве

Лови,честита нова работа-пожелавам ти много успехи и реализация на идеите! Hug
Са,за къпането-къпем се всяка вечер,само когато мия косата я слагам в коритото/2 пъти в седмицата е това/,но както казва Румена мисля че цялата кооперация се информира за това.А вие как се справяте с мието на зъбите?Ползвахме паста Ненедент,която се гълта,но ни свърши и реших да купя друга-четох,четох на всичките има флуор и сега сме с една Вадемекум,но Мария се кефи просто да я изсмуче от четката.
Миринда,дано Ема бързо да изкара варицелата Hug Peace
Евелина,браво за изпитите и изобщо че се нави да продължиш да учиш
Аз да се похваля че вече съм официално шофьор-взех си успешно всичките изпити/сега се държи 2 пъти листовки и 2 пъти кормуване Crazy/ сега чакам да ми станат документите и хуквам....пловдивчанки пазете се по улиците Mr. Green
Добри дошли на новите мами и дечица сред нас! Hug

P.S.Лови,сега се сетих-какво става с Чара?Оздравя ли?

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 22:54 от valka77

# 106
  • София
Честит имен ден на празнуващите вчера. Да си носят с гордост красивите имена  newsm51!

Руми, няма да съм при него. Това беше целта на занятието- да се отделим малко.
Мики, аз си дадох малките дрешки от Косето на приятелката. По- големите ще ми трябват на мен самата за Косето. Така че няма да нося нищо  Embarassed. Дадох си даже и помпата и сега се моля да не се подуя, че ще закъсам.
Сега с Иво се чудим как да измислим апаратчета за течен сапун, които да се натискат с по- малко усилие. Обиколих магазините, но всички са с доста яки пружинки и децата няма как да ги натискат. Дори големите групи.
Валка, Честита книжка   bouquet. Чара е мнооого по- добре. Спряхме инжекциите окончателно, както и много от лекарствата. Всъщност остана само едно и него го спираме постепенно, за да не даде усложнения. Т.к. Лупуса е придобит, а не наследствен и се знае причината за него може и да не се повтори изобщо. Стана игрива и закачлива каквато си беше.
За миенето на главата- казвам къде е лампата и докато Косето я гледа- действам. Това са секунди, но иначе е голям рев. Сега като дойде времето и Косето сам си казва "Иж къде лампата" и си вдига главата   hahaha.

Сега гони с батко си и крещи " Аз съм данец, ху" Което ще рече- Аз съм индианец, хау  hahaha. Сложил е една четка за дрехи на главата  Joy. Явно е дело на Дани Thinking Laughing.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 20:09 от Lovi

# 107
Момичета, някоя от вас ходила ли е на профилактичен преглед Thinking?Аз се отлагам, че са неприятни, но вече се реших, та за това питам newsm78?Те какви изследвания включват Rolling Eyes?

# 108
  • -
Мишка,какъв профилактичен преглед имаш предвид?Ако е гинекологичен-ходила съм 2-3 пъти след раждането-прегледа е мануален,с вагинален ехограф и взимане на секрет за цитонамазка.Поне при мен така протичат прегледите.

# 109
Мише, ако е при личния лекар - ЕКГ, преслушване, кръвно и ако имаш късмет и ти даде направление - ПКК и урина.
За гинекологичен преглед - мануален преглед, вагинален ултразвук, цитонамазка и колпоскопия. Веднъж годишно се ходи и на мамолог - правят само мануален преглед и ултразвук.
Предполагам Любопитка може да даде повече инфо по въпроса, поне на мен това ми правят, но нямам идея кое се покрива от ЗК. Само при личния лекар минавам по ЗК, другите лекари, при които ходя нямат сключен договор. Мисля, че ЗК поема само мануален преглед и цитонамазка.  newsm78

За миенето на главата - почти всяка вечер. Иначе всяка вечер го къпем, няма проблеми с банята, просто е много зает да прелива вода в самосвалите, багерите и колите, даже понякога го изкарваме от банята с бой Crazy.

Валка, честита книжка!  bouquet
Лови, честита работа!  bouquet
Бамби, добре дошла!  Hug
Миринда, дано бързо да я преборите варицелата! Наистина по-добре сега да я кара!
 HugАся, честита именничка, а за магистратурата, ако ви покажа снимки от Свищов - всички ви ще навия да запишете по една  Whistling Wink.  Само не знам Мишето защо си трайка, че в Свищов ставали такива купони  Laughing.

# 110
Ето почерпка от мен по случай 8-ми декември! Честито и на всички бивши студенти!

# 111
  • София
Нека и аз да почерпя за студентския празник, че през новата година ми предстои дипломиране! Thinking

# 112
  • София
Честит празник на всички студенти newsm51! Успешно дипломиране и по- нататъшна реализация на придобитите знания. И да поддържат добрият дух.

Косето изобщо не е плакал и даже с големи усилия го прибрах от ДГ.  Заспа още по пътя. Дано и утре е така Praynig.

Аз успях да сложа стилажите с помощта на един приятел. Накарах се на брат ми за безотговорното му отношение към себе си. Миналата година му откриха тумор в черният дроб. На всеки 6 месеца трябва да следи едни показатели. А диването му с диване се налива с бира и не иска и да чуе за док. А мен така ме боли. Като виждам здрави хора как се самоунищожават и болни как дават мило и драго да оздравеят и се ядосвам, но човек сам ако не иска да си помогне- нищо не е в състояние.
Мише, аз ходя на частно и не съм много наясно какво точно покрива ЗК, мисля че ултразвук, мануален преглед и цитонамазка. 

# 113
  • Варна
Честит празник и от мен! Успешно дипломиране на настоящите студенти!Въпреки че напоследък от деца , работа май го позабравихме този празник!
По Здравна каса прегледът при личния лекар включва ЕКГ , преглед на общото състояние , изследване с тест лента на урина , изследване на кръвна захар с глюкомер , мерене на ръст и тегло за изчисляване на БМИ , мерене на кръвно налягане , при необходимост изследване на кръвна картина и урина и цитонамазка - те за през 2 или 3 години в зависимост от годината на раждане . Това е , което Касата е преценила като необходимо . Всичко друго е въпрос на желание от страна на лекаря и пациента . Профилактични прегледи при гинеколог няма , който иска да ходи , трябва да му се измисли диагноза и какво ще реши да прегледа гинеколога , си зависи от него .
Митко токущо падна вкъщи , спъна се диването в прага на спалнята , защото все бяга насам натам и чак кръв му текна от носа . Доста си поплака и накрая заспа  . Ще го видя как ще е , като се  събуди , че хич не ми се ще да тръгваме по лекари , но ако много му се надуе носа , ще трябва май. 
Lovi браво на Косето . На мен ми се струва , като гледам Митко , че на тази възраст все повече си търсят компания от други деца , затова и им харесва вече като ходят в градина .

# 114
  • София
Любопитка,дано да му няма ништо на детето. Praynig
пиши после как е.

# 115
Любопитка, дано да си останете само с уплахата и да не е нещо сериозно!
Ти направо ме шашна като каза, че нямало профилактичен преглед при гинеколог Crazy.

# 116
  • Варна
Евелинка това казва касата - колкото толкова
А за Митко - ми като се наспа , си играе . Не го виждам да е много надут носа му , само обяснява , че имал "къф" в носа има уфф .

# 117
Аз се отбивам, за да пусна нещо забавно
Колко души от вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?

Овен: "Само един. При това може да смени не само крушката!!!"

Телец: "Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са полезни!"

Близнаци: "Един вероятно е най-добрият вариант, защото ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката..."

Рак: "Четирима. Един рак и трима психо терапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"

Лъв: "Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."

Дева: "Точно 1,655221 души в средностатистическия случай"

Везни: "Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"

Скорпион: "Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"

Стрелец: "Айде стига, бе! Я погледни навън... Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!"

Козирог: "Нямам време за глупости."

Водолей: "Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя...."

Риби: "Каква крушка?"

# 118
            Наздраве! 

Честит 8 декември на празнуващите!

p.s angel_82 много забавно и много вярно  Grinning

# 119
Наздраве и от мен!
Евелинка, честито за успешната сесия!
Аз бях днес ан гинекологичен преглед, че имам някои оплаквания и се оказа, че имам възпалена тръба на десния яйчник и сега трябва да пия и разни други работи сто неща, направо се забърках  #Crazy  Но... това да е!
Мишките са добре - каката се опита да се разболее, но устоя!
Има ли други деца освен Марти, които да спят вечел при мама и тати?

Общи условия

Активация на акаунт