Това,което на мен не ми харесва е,че като дойде при нас и баща й се евакуира на друго легло
За съжаление все още имаме периоди,в които често плаче и се буди и много се върти...ами още нямаме кучешки и не всички кътници
Добре,че се редува с периоди на спокойно спане...Сега не е страшно-най-много да ходя пет за четири през деня,но другия месец като започна работа какво ще правя незнам 

Онзи ден го оставих да заспива сами той сед малко пристига при мен в хола, направо се оцъклих
После го накарах да ми покаже как е слязъл и той го направи - тарикат човекът! 
Дано да го опазим здравичък, че идната седмица ще идва дядо Коледа в яслите, а Калоян откога го е зачакал... В неделя даже видяхме дядо Коледа във Форума в Тракия и Калоян си поръча подаръка лично на него. 

Има много пъпки, вкл. в носа, устата, ушите и на всякакви гадни места, но вече почнаха да завяхват и не я сърбят толкова много. Няколко дни имаше малко Т и не можеше изобщо да спи, но вече е по-добре.
Сега очаквам с каква друга болест ще ме изненада, че нали след варицела падал много имунитета. 
Сигурно по 200 пъти на нощ я завивам и тя най-демонстративно пак си изритва одеялото. Иначе в стаята ни е хладно - около 16 градуса и не се поти.

Митко спи през нощта с една пижама , такава една памучна ватирана , не съвсем тънка и обикновено е отвит . В стаята е 16 - 17 градуса , не се поти , но и е топъл . Все му се чудим с мъжа ми как не замръзва , щото аз ако се отвия и ще си умра от студ . Ама то на диването все му е топло , ако му сложа елек и го маха и ми обяснява колко топло му било станало , като го къпем , водата според мен си е съвсем студена , ама той не дава с по-топла , щото много му парела и бяга от душа .
Само, ако не е заспала и си легнем, или аз или баща и , иска да е при мен или него и като и се доспи, сяда и си сочи нейното легло, много рядко ми се е случвало през нощта да идва при нас, и пак е след около 10-15 минути си сочи нейното легло
Проблема при нас е, че пие много вода през нощта и се буди поне два пъти
Препоръчани теми