Отговори
# 120
  • Варна
Ma4o и Митко спи там - в леглото на мама  Peace

# 121
  • София
Аз нощес спах при големия,защото сънувал кошмари Shocked,страх го беше,милото.А малкият заспива в нашето легло,после го местя в неговото.Имаше един период,в който се будеше по 4-5 пъти през нощта,идваше в нашето легло,отиваше са в неговото,и така,цяла нощ,добре че мина Wink

# 122
 Ma4o и моята калпазанка спи при нас в леглото. При мама и тате е най- сладко май  Laughing

# 123
Ma4o,при нас е като при елказелка.Имаше период, в който заспиваше при нас и после я местех.Сега понякога през нощта иска при нас,после иска в креватчето си и така по няколко пъти #Crazy Това,което на мен не ми харесва е,че като дойде при нас и баща й се евакуира на друго легло  Crossing Arms За съжаление все още имаме периоди,в които често плаче и се буди и много се върти...ами още нямаме кучешки и не всички кътници Sad Добре,че се редува с периоди на спокойно спане...Сега не е страшно-най-много да ходя пет за четири през деня,но другия месец като започна работа какво ще правя незнам  ooooh!
Аз днес пуснах Габи на ясла след двуседмично лекуване вкъщи и съм на тръни...за следващия вирус или настинка или... #Crazy

Поздравления на всички които празнуват днес! dance dazzler1  ura

# 124
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet
Нашата ясла я затвориха за ремонт,преди януари няма да свършат,направо съм бясна.Не стига,че вместо септември,започнаха работа октомври,а сега тавана протекъл и наново започна ремонта,егати и фирмите,които го правят.Някой се е облажил с пари от тези ремонти,не знам от общината ли,от директорката ли зависи,но е пълно безобразие #2gunfire

# 125
Е, да се успокоя значи, че не сме единствени в такова положение  Mr. Green Марти си заспива в неговото легло, но след около два часа се събужда и направо става и иска при нас иначе рев, а проблемът е, че събужда и кака си и затова съм го оставила засега той да командва среднощния парад.
Мики, на нас отдавна ни избиха всичките зъбки и сега си нямам извинение за тези будения и неспокоен сън  Mr. Green
Снощи каката я боля ухо и затова днес беше на градина само до обяд, за да участва в репетицията за коледния концерт. Да споделя, че това очакване дали детето ти ще устои на виусите и ще е здраво за всички тържества, концерти и т.н. по празниците е ужасно. Дано всички са здравички!!!
А, забравих да ви кажа, че Мартин е намерил начин сам да злиза от леглото си - през решетката отива на леглото на сестра си и оттам слиза долу  #Crazy Онзи ден го оставих да заспива сами той сед малко пристига при мен в хола, направо се оцъклих  Shocked В първия момент си помислих, че съм забравила да го сложа в леглото му и така съм излязла  Joy После го накарах да ми покаже как е слязъл и той го направи - тарикат човекът!

# 126
Хихи, а Михаил се изтрелва в хола на дивана пред ТВ-то
Дори не му пука дали някой отива с него да спи там Simple Smile

# 127
  • Варна
Ма4о Митко заспива при мен, иначе няма спане за никого , после го местя , вече все по-трудно с тумбака  . И по някое време посред нощите надава недоволен рев , като се усети къде е . Иначе неговата кошара е долепена до нашето легло отстрани и той си влиза сам в нея , като си играе , но обратното го беше страх до скоро - да излезе . И аз , като не заспи следобед , го оставям да си мрънка в кошарата , докато му се доспи . Миналата седмица , обаче , седя си аз на компютъра , чувам го него да си мърмори - мамо , ла , мамо , ла , ама нали си знам , че няма какво да направи в кошарата и си трая . И по едно време шляпшляп бози крачета и пристига щастливо ухилен . Престрашил се човека , метнал крачета и хайде на спалнята , поиграл си там и хайде при мама , щом тя не идва .

# 128
  Hug
Отдавна не съм се вясвала, ама и в малкото свободно време, което имам, Калоян не ме допуска до рс-то.  Twisted Evil Вече изгледахме филмчето Хортън около 398 пъти и полека като че ли започна да му омръзва.
Изкарахме преди седмица поредното вирусче и сега оправяме едни сополки.  ooooh! Дано да го опазим здравичък, че идната седмица ще идва дядо Коледа в яслите, а Калоян откога го е зачакал... В неделя даже видяхме дядо Коледа във Форума в Тракия и Калоян си поръча подаръка лично на него.  Laughing Много бяха сладки всички дечица, като го наобиколиха и очичките им светеха.  Heart Eyes
Гледам, че обсъждате къде спят дребосъците. Ама има ли наистина детски легла, на които да спят дечица? Калоян упорито си спи при нас на спалнята. Понякога се прехвърля за разнообрзие по няколко пъти на нощ от нашето легло в неговото и обратно. Но и на мен ми е по-удобно все още като е на спалнята, защото непрекъснато се отвива.
Да ви питам по този повод, като спят дечицата ви изпотяват ли се много? Вкъщи спим на Т около 20 градуса. Калоян е с пижамка и завит с много тънко юрганче и въпреки това често се случва да е направо мокър.

# 129
  • София
Нашият спи по боди и долнище,завит с юрган на температура 18-19градуса.Не се изпотява

# 130
  • Варна
Здравейте Hug

Ние се борим още с варицелата. Crazy Има много пъпки, вкл. в носа, устата, ушите и на всякакви гадни места, но вече почнаха да завяхват и не я сърбят толкова много. Няколко дни имаше малко Т и не можеше изобщо да спи, но вече е по-добре. Praynig Сега очаквам с каква друга болест ще ме изненада, че нали след варицела падал много имунитета. ooooh!
За спането - и ние сме всички заедно на спалнята. Mr. Green По принцип сме махнали решетката на нейната кошара и сме я допряли до спалнята, за да е по-широко. Приспивам я на нейното легло и понякога си изкарва там до сутринта (много рядко). В повечето случаи спи неспокойно - върти се, пълзи, катери се по мен и ме прескача насам-натам #Crazy Сигурно по 200 пъти на нощ я завивам и тя най-демонстративно пак си изритва одеялото. Иначе в стаята ни е хладно - около 16 градуса и не се поти.

Целувки на всички и дано няма болни дечица по празниците! Heart Eyes

# 131
Добро утро и от нас Hug Coffee
Спането при нас е пъро на спалнята приспиване по  всяко време на деня включително и ноща и после прехвърляне в неговото креватче,но понякога през ноща специално е  на спалнята иначе има рев.
Сашко си спинка с долнище на пижама малко по-дебеличка и боди по-плътно и не се изпотява в стаята е 21градуса.
Иначе е купон ЕЛЕНА  с зачервено гърло от понеделника и съответно си е у дома,ноща САШКО дигна темепаратура 38.6 дадохме мурфен и днес и той ще го водим до педито,абе почнаха се болести пак на нов глас,няма начин да опазиш едното от другото.
Дано им минат вирусчетата по-бързо до празниците да сме добре. Peace
ВСИЧКИ БОЛНИЧКИ ДЕЧИЦА БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ! Hug

# 132
  • Варна
sleepy   Явно леглата на децата са само да заемат място , щото никой не иска да спи в тях .  Joy Митко спи през нощта с една пижама , такава една памучна ватирана , не съвсем тънка и обикновено е отвит . В стаята е 16 - 17 градуса , не се поти , но и е топъл . Все му се чудим с мъжа ми как не замръзва , щото аз ако се отвия и ще си умра от студ . Ама то на диването все му е топло , ако му сложа елек и го маха и ми обяснява колко топло му било станало , като го къпем , водата според мен си е съвсем студена , ама той не дава с по-топла , щото много му парела и бяга от душа .

# 133
Ние сме от тези които си спят в леглото  Wink Само, ако не е заспала и си легнем, или аз или баща и , иска да е при мен или него  и като и се доспи, сяда и си сочи нейното легло, много рядко ми се е случвало през нощта да идва при нас, и пак е след около 10-15 минути си сочи нейното легло  Grinning Проблема при нас е, че пие много вода през нощта и се буди поне два пъти  Tired

хади изчезвам, после пак ще пиша   Hug

# 134
Момичета , да ви питам нещо?! Знаете ли , детски лаптоп на български език освен - Костенурките нинджа "TMNT".

Общи условия

Активация на акаунт