Отговори
# 135
  • София
Вчера гледах в един магазин в Люлин,към 100лв са,има ги и в МЕТРО и Хипо,там съм виждала

# 136
Има за 54 лв на Барт в Метро, ама са червени и мадамски

# 137
 KOTE скоро бях в Метро и ако знаех щях да ги погледна тези на Барт,цената им е добра. Идеално е,че са червени. Аз търся за момиче лаптоп, за малка госпожица.

# 138
  • София
Мами, спешно се нуждая от идейки за обзавеждане на ДГ. Ровя се в нета, но ако някой има линк към идейки, ще съм благодарна. Нещо тези на които попадам не ми допадат, а трябва да реагирам бързо.
http://cdg-slunce.satnet.bg/picz/tn_HPIM4750.jpg
http://www.prolet2006.com/images/IMG_0861.JPG
http://arlekino.info/images2/New%20Folder/IMG_0057.jpg

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 19:32 от Lovi

# 139
Здравейте!
Габи беше два дни на ясла,започна да кашля и пак си е вкъщи. ooooh!Незнам до кога ще издържа-два ни ясла - седмица болна...Други оплаквания няма,но кашлицата й е доста гадна,с едни храчки...ужас! Sad Предписаха ни Вентолин.Ако някой знае нещо повече за него -моля да сподели.Аз реших да не го почвам веднага.Ще пробвам с рецептите на д-р Михайлов от "Часът на мама" да видим... newsm78
Lovi,за съжаление си нямам идея какви мебели трябва да има в ДГ! В яслата на Габи изобщо не са ме пускали да видя... Imp
миринда,вече никакви болести! Naughty Мноооооого здраве ви пожелавам!
И на всички сладки Октомврийци също! Hug

# 140
  • София
Miki, защо не опиташ с черна ряпа? Има страхотен ефект и може да се дава успоредно с медикаментозното лечение. Отрязва се отгоре капаче като на дините и се издълбава отгоре ямка и се сипват в нея 2 лъжички глюкоза или захар и се захлупва. Ряпата след няколко часа си пуска сок, който се дава на няколко часа.

Нямам време да пиша много, но Косето е добре. Не плаче в яслата и за мое щастие ( не смея да се похваля)- прояде. Като се храним казва-"Косето яде, децата ядат" и лапа яко. Даже филийките на които иначе им изрязвах коричките си ги лапа ей така. Дано да продължи в същият дух. Това ми беше най- голямата болка.
Приключих с ремонтите в магазина и утре ще приключа и с украсата, че дойде другата година вече.
Миринда, дано по- бързо завехнат пъпчиците  Hug.
За спането- още си спи с татко си на спалнята. Иначе има и деца които си спят в креватчетата. като се сетя Дани си заспиваше сам в неговото легло. С него като че ли бях по- стриктна. Сега си го глезя котанчо съвсем съзнателно.
Иначе спи с чорапки, ватирана пижамка и боди на 20 гр. Т.
Изчезвам, че изчисляваме цената на мебелите. Дано ми остане време да прочета подробно какво сте писали.
Целувки и лека нощ  smile3524!

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 23:34 от Lovi

# 141
Здравейте дрyжина!Не съм се включвала тия дни лавирах измеждy обиколки по магазините в търсене на подаръци и предколедно почистване на дома.Тази година позакъснях с yкрасите и едва вчера и в нас се почyвства полъха на предколедното настроение.Днес yкрасихме елхата и дори yспях да нащтракам малките пред нея.Вчера на разходката видяхме дядо Коледа с коледното влакче и не мога да ви опиша въодyшевлението на малката което беше изписано на личицето и.Тази година определено ще оценят мъниците ни приготовленията и подаръците.Иначе сме добре и гледам да yстискаме положението и да сме здрави за празниците.Кака и обаче днес като се прибра от предyчилищната се оплака от болки в yшенцето и по бабешки със загрято олио понамалихме болката,но ако yтре сyтрин има оплаквания ще се консyлтираме с педито.Дано са ни здравички,че сега им предстоят коледни тържества,а в понеделник и дядо Коледа ще им раздава подаръците и ще имат тържество.Малко преди Коледа пък ще е концерта от балета и вълнението е всеобщо.
Сега да се включа по обсъжданите теми:за спането Вяра си заспива в креватчето,но щом часовника отмери 4.30 сyтринта и край със спането в кошарата.А легне ли междy нас и като разпери ръцете встрани и започне едно въртене, вече и ние не можем да спим.От една седмица има проблясъци и изкарваме късмет понякога да си спи в кошарата и цялата нощ,но това са изключения.Иначе си спи със зимна пижамка и зимното чyвалче.Отгоре е завита със олекотената завивка,но пада голямо въртене и не остава за дълго завита.
Хайде,да оздравяват болните дечица и няма повече болести! Hug
П.С.:Имам едно предложение:искате ли всеки да си снима мъничето със коледна шaпка и да си направим коледно колажче на октомврийчетата ни за спомен.

# 142
  • Варна
Лови, много се радвам за Косето, че се адаптира в яслата и че си хапва добре. Hug Много ти се радвам на ентусиазма, с който постигаш всичко. Heart Eyes
Предполагам, че вече си готова с идеите за детската градина, но като гледах снимките и се сетих, че в сайта на община Варна са сложили снимки от всички ясли и на две от тях има Ема. Crazy Общо й се събират 2-3 седмици да е ходила, но е документирано: ooooh!
http://kg.varna.bg/babyish/picture/Roza/more/8.jpg
http://kg.varna.bg/babyish/picture/Roza/more/5.jpg
И на двете лелята я е гушнала и я разнася, а тя плаче. Rolling Eyes Все още ми е малко кофти, че не можа да свикне с яслата, защото условията там наистина ми харесаха и персонала е свестен и много добре се занимават с децата (нали висях пред вратата и слушах), изобщо никакви оплаквания нямах. Но определено не й понесе изобщо, не само здравословно а и психически - все още е като залепена за мен, а други деца не иска и да погледне - като я приближи някое и бяга да се крие в мен. Tired
Ето тук и останалите снимки от всички ясли, за идеи:
http://kg.varna.bg/babyish/

Мики, съжалявам, че пак е болна Габи. Hug Казват, че след първите 2-3 месеца започват да боледуват по-малко. В началото, докато си изградят имунитет е така. Не знам, много е гадно да са болни. Sad За Вентолина не знам, не съм давала. Последния път лекувахме кашлицата с Мукоплант.

Теди, бързо оздравяване и на двамата. Hug Имам чувството, че у вас все някой е болен, направо не знам как издържаш. Hug

Ася, идеята ти е много хубава. Аз не разбирам много от фотошоп и не се наемам да правя колажи, но ако на някого му се занимава, ще снимам Ема (както е пъпчасала яко ooooh! ).

# 143
  • София
Здравейте момичета  Hug
Не съм писала и чела от цяла вечност. Нямах сили да вляза и да се оплаквам. Ачко претърпя инцидент. Преди около 3 седмици му падна един радиатор на крачето, смаза му едното пръстче. Зашиха го, но лекарите не бяха сигурни дали изобщо ще се възстанови. Травмата е голяма, една част от пръстчето не се оправи, тъканта почерня и ще падне. Стискайте ни палци да се възстанови другата част.  Praynig За сега е добре, редовно ходим на превръзки и лекарите следят положението. Иначе той е добре, много весел и палав, крачето е гипсирано и не трябва да се движи. Днес пак сме на превръзка и после ще пиша. Стискайте ни палци  fingerscrossed
Много  Hug на всички от нас

# 144
  • София
Flores,това е ужасно,дано всичко  бъде на ред,стискам палци Hug

# 145
ДОБРО УТРО Hug Coffee
При нас темепературата при САШКО се оказа фалшива тревога избихА ни 2 кътника от долу tooth.
Доки каза че гърлото е чисто,гърдичките също,ушите също,само има секрет и в носа и да му слагаме физиологичен разтвор за промивка,иначе ЕЛЕНАТА ми е добре и от другата седмица я пускам на градина.
Тук и правя на САШКО и нея един такъв сироп домашен от:3 ореха целите варя в 500гр вода около 5мин,после махам от котлона и добавям 1.ч.л.босилек и 1.ч.л идрише варя още 8мин и след това подслаждам с мед или небед шекер.
Дава се сутрин и вечер по1 чашка да пийнат.
Тук една приятелка ми каза тази рецепта нейният д-р МИХАЙЛОВ и го е препоръчал,когато децата имат кашлицата да се дава от това сиропче.
Виждам че помага аз на ЕЛЕНАТА ударно вече 3 дена давам и почти не ми кашля. Peace
ЛОВИ браво на КОСЕТО че толкова бързо е свикнал и че му харесва в яслата,а между другото къде се намира яслата,държавна ли е?
ВЕНТУЛИН аз давам ан ЕЛЕНАТА по 3,5мл 3 на ден,така ни каза докито,той е силен сироп и помага поне при нас Peace
Мики бързо оздравяване на ГАБИ Hug
Аз вчера преди обяд успях за 2 ч да излезе на вън,бях до градината на ЕЛЕНА да платя английкият език и купих тук някое друго подаръче основно дрешки на ЕЛЕНАТА 2 жилетки много готини на UNIQUE,на мойта кума на детнцето едно много сладко компетче поличка блузка и жилетка,и ан една приятелак на бебебока готини ръкавички,ританки и залагалка,че другата седмица в неделята сме канени на погача.
Сега в съботата смятам да изляза на мъжо дяа купя,аз него ще излезем  да вземем другите подаръци на децата santa2.
ТАЯ ГОДИНА ще видим кой познат ще се дикизира за ДЯДО КОЛЕДА,ЧЕ миналата година беше кумът,ама за малкод абъде разкрит ЕЛЕНА ми вика сле дкато си отиде:ама тоя дядо Коледа много ми прилича галсът на чичо вальо",а ние с мъжо викаме ,ами така ти се сторило,и замазах положението някак.

# 146
  • Варна
Flores милият Ачко  Hug Да го напрегръщаш от нас , дано да се оправи бързо крачето и остане само неприятен спомен . Ей , много са опасни на тази възраст , Митко преди няколко дни как се спъна и падна , чак кръв от носа му тече , ходи няколко дни насинен.
Lovi Браво на Косето . Обикновено така става - като гледат едно от друго и започват да ядат под строй.
миринда Ей , браво , уморихте я вие варицелата . За яслите не се притеснявай , на някои деца им трябва просто повече време или просто да порастнат още малко , за да свикнат.

# 147
Flores, стискам палци на Ачето!!!  Пиши как е след превръзката!!!  Hug
При мен е малка лудница, но се оправям. Тази вечер ще оставим Али при нашите, та уикенда ще съм по-свободна. Ще пиша повече тогава. Чета редовно, но ръцете ми са все заети да дондуркат бебета! Wink
На всички изпращам прегръдки и молитви за здраве и весели усмивки!  Heart Eyes

# 148
Флорес,дано бързо се възстанови Ачко и всичко остане само едно неприятно изживяване! PraynigПрегръщам ви силно! Hug

# 149
  • София
ФлоресHug Hug Hug.Милото мишленце. Пиши как е след превръзката. Много гушки от мен  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт