Отговори
# 150
Flores,много съжалявам за неприятния инцидент с Ачко! Дано барзо се възстанови и скоро да забрави за случилото се! Много,много прегръдки от нас с Габи и много силно ви желаем да сте здрави! Hug Hug Hug Късмет! fingerscrossed
Lovi,Tetka_74 благодаря ви! Точно това са рецептите,които правя на Габи!Tetka_74,май това е същия д-р Михайлов Grinning Ама това с орехите,босилека и индришето мнооооого горчиво! Габи изпива едвам по няколко лъжички.А това с ряпата - пита за още Heart Eyes
Все още не мога да кажа дали има ефект Confused Днес имаше и Т по едно време...май и при нас са тръгнали кучешките.
assia75,страхотна идея! coolcool

убава вечер! Hug

# 151
Флорес,   Hug Hug Hug!
Дано Ачко по-бързо да се оправи!

# 152
Здрвейте  Hug
Флорес бързо да се оправи АЧКО! Hug Hug
miki m значи това с орехчетата,индришето и босилека наистина е рецепта на този д-р МИХАЙЛОВ хомеопата,аз обаче за да стане по-сладичко му слагам доста медец иначе,няма ако горчиво да пият. Simple Smile
Аз днес съм на разкрасяване в 11 на боя при моят фризьор,после ще ходя да донакупя някои други подаръци,вчера взеха на ЕЛЕНА кукла "БАРБИ"с диадема и рокля,един парфюмче с "ПРИНЦЕСИ",една кутийка с гримове ,ластици и шнолки и сега остава раница на "ЛУИНКС",за САШКО иска дето палатка а може и някоя друга количка и на мъжо да взема и сме готови. Peace
После смятам да званна някоя друга жица ид ас евидя с приятелки,че вече у доам мие многооооооо писнало,чакам с нетърпение да дойде април и на работа.
Хубав ден на всички желая денс Heart Eyes Hug

# 153
  • София
Мики, рецептата на Теди ме подсети за една рецепта, която правех на Дани . Тя е с орехи, идрише, локум.... Ще се опитам да я изровя от тефтерите. Също е много ефикасна и децата я харесват. Сладичко е и има ефект.
Ох много неща искам да пиша, но не ми дава Косето.
Много гушки и болничките да оздравяват  Hug Heart Eyes Praynig.

# 154
Lovi  Joy
Благодаря ти,че специално ще се ровиш заради мен!  bouquet Аз имам ето тази:7 лукчета; 7 локума; 7 листа индрише; 1/2 дюля със семките1 литър вода. Вари се до разстопяване на лукчетата.  Май от теб съм я взимала newsm78
Ох и на мен Габи още ни ми е заспала и ми е трудно да продължа....
 Hug

# 155
  • София
Здравейте милички  Hug Благодаря ви за подкрепата и за милите думи, много ми повдигнахте духа, много ви обичам!  Hug Heart Eyes Hug
На последната превръзка ни казаха, че за сега пръста е добре, некротизиралата тъкан ще падне, но не се знае под нея колко е живата и каква част от пръста ще се възстанови. Пропуснали са да махнат един шев, но другата седмица ще го направят. В сряда вечерта имаме среща с хирурга, който го оперира, ще му направи обстоен преглед и ще каже какво да правим. Сигурно ще махнат гипса, но не знам дали ще може да ходи, или може би още трябва да пазим крака. Споменаха за някаква баня със смрадлика за шевовете. Имаме още няколко превръзки да правим и после ще ходим на контролни прегледи да се следи състоянието. Казаха да се въоръжим с търпение, може да минат и няколко месеца докато падне некрозата. Иначе той е добре, много жизнен и палав, не го свърта вече на едно място.  Grinning
Поздрави на всички  Hug  Hug  Hug

# 156
  • София
Много неприятно за вас,родителите,но щом детенце дивее,значи всичко ще се оправи Peace

# 157
Флорес, надявам се всичко да мине по най-лекия за всички начин  Hug!

# 158
Flores, прегръдки и от нас ..

# 159
  • Стара Загора
Добър вечер и от мен bowuu
Признавам си без бой...скоро не съм ви чеа. Налегнали са ме проблеми - баба ми получи инсулт...болници...рехабилитации...сег е в къщи/т.е в апартамента на моите родители/ Майка ми от друга страна отдавна не е добре с нервите и кръвното но се опитва да се държи и сега болен гледа болен та аз бягам постоянно при тях. Отделно баба ми е диабетик и отказва да яде...сили няма за нищо...три дена повръща постоянно и не иска и да пие вода Tired Днес цял ден сме били в тях обаче не живва и това е  Tired.ВРеме за тази тема нямам много, много и се извинявам, че не съм адекватна последните седмици.
Ако съм пропуснала някой рожден ден или имен ден - на патерици честитя  bouquet  bouquet
Аз получих новогодишния си подарък малко по-рано /лаптоп/..ама тоя сержи си е чисто за целувки и любов Heart Eyes
Туй то от мен момичета...отивам да ви прочета Blush

# 160
Къде сте,момичета? Rolling Eyes
Хера,морална подкрепа от мен! Hug Ще се справиш,ти си печена,ама дано бързо да се оправи баба ти! Praynig И да нацелуваш сержи! Да ти е жив и здрав! Дай боже всекиму такъв Дядо Коледа! Mr. Green
Flores,само така,горе главата! Hug

# 161
  • Варна
Тук сме. Simple Smile

Херка, Hug и от мен. Дано се възстанови бързо баба ти. След инсулт хората много се променят, сякаш губят желание за живот Sad (съдя по моята баба и по свекъра ми). Дано се съвземе по-бързо. А за Сержи, то отдавна се знае, че е златен. Grinning

Флорес, много гадно това с Ачко. Sad Стават инциденти и колкото и да внимава човек, не можеш да предвидиш всичко. Sad Дано се възстанови пръстчето напълно. Hug  Как издържа милото с този гипс? Сигурно ти е много трудно. Hug

Ние си ходихме до село да видим моите баба и дядо. Ема, дето последния път умря от кеф да гони кучето и кокошките, сега умря от страх. Rolling Eyes През цялото време не слезе от ръцете ми. Напоследък я е страх буквално от всичко... Tired Confused Освен това явно сме донесли някоя бълха от там и добре ни нахапа двечките. На Ема пак й станаха мехури, много я сърбят и 2 дена е супер кисела. Абе, няма празно, тъкмо мине едното и хайде ново. ooooh!

Лека нощ на всички, отивам да се гушкаме с Ема, че пак ще имаме тежка нощ, май. Tired

# 162
  • София
Флорес, смрадликата е за дезинфекция. Добре че е палав и весел Heart Eyes.  Hug
Херка, много е трудно да се грижиш за възрастни и болни хора. Има моменти когато баба ме докарваше до нервна криза. По- зле са от децата, когато се заинатят. Дано се оправи  Hug. Ако не си нацелувала Сержи за този подарък- действай.
Мики,  Joy днес случайно намерих телефона ти в този на Дани и ми беше по- лесно да ти звънна отколкото да вляза във форума. Не знам как се е озовал там ( явно от прехвърлянията).
Миринда, много Ви се събра  Hug Heart Eyes. Може страха да се дължи на раздялата, а може и да е от обривчето. Нормално е когато нещо я притеснява, да те търси. Ще отмине полека. Не бързай. Гушни мишлето от мен  Hug.
Тази сутрин се занимавах с полицията. Един краден джип бяха изоставили пред къщата. Беше з\апречил движението, но го вдигнаха.
Ходих и до уч. на Дани да моля някой да монтира корнизи, които мисля да купя. Бяхме на Род. среща и стаята им е като след бомбандировка. Чистачките се поразсърдиха, че ще трябва да перат пердета и съм в размисъл, но ми се струва по- уютно с тях.
Днес в групата много се забавлявахме с децата. Трябва да намеря време да видя за някакви игри. Вие на какво играете с децата? Днес правихме тунелчета и пускахме през тях топки, коли... И като нямах никаква награда  hahaha измислих награда "Хвъъър". Който уцели го вдигам и хвъркаме. Голям кеф. По едно време стана опашка  Joy. Возих ги и на конче, ама много са бе хора взех да подгъвам краката по едно време:hahaha:. Сестрата само повтаряше "Младото си е младо...". Още съм подхвъркаче, после може и да ми писне.
Някой има ли прясно инфо за Мола на Стамболийски? Може да се видим там някоя събота? Мисля, че там си плащат толкова хора- колкото присъстват? Че иначе задължително за 10 и ако са по- малко се товари цената.

Изчезвам, че мъж ми пак пази РОдината и утре ще трябва да се става в 5:30  Crazy.
Нека ноч - както казва Косето   love001.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 11:02 от Lovi

# 163
Здравейте, дами!
Миринда, лятото и Алекс я бяха нахапали бълхи в леглото - беше меко казано ужасно-сърбеше я много повече от варицелата и си личеше, че не се глези! Дано бързо спрат да я сърбят. Аз давах по 10 капки Зиртек за сърбежа и ги мажех с ментолов спирт-както и варицелните пъпки. Дано скоро се оправи! А за страховете на Ема-ще отмине бавно и постепенно всичко!
Хера, дано баба ти се стабилизира! Наистина е тежко да ес грижиш за болен човек - в емоционално отношение!
Марти иска филмче, така ч е спирам!
  bouquet

# 164
Добро утро Hug
ХЕРКА стискам палци баба ти бързо да се оправи Peace
FLORES бързо възтановяване на АЧКО Hug
Изпратих тая сутрин ЕЛЕНА на градина, че ще имат тържество ДЯДО КОЛЕДА щял да  идва в детската и да носи подаръци,на обяд ще си я вземем че госпожите щели да празнуват та ни помолиха да минем и да я приберем.
Още упорито си покашляме от време на време какви ли не илачи давам,ама е упорита тая кашлица.
Иначе тия дни и нас с мъжо ни стовари същият вирус,та сега разбирам на децата какво им е било и какво е още.........
Днес ще използвам че мъжо е в болничен и ще отскоча до центъра да свърша някоя друга работа,пък и слънце изгря че следобяд го дават дъжд и утре,а в неделята ако се сбъдне сняг най-края ще завали,и дано че на КОЛЕДАТА да е снежно. Nature Snowman
Днес вечерта ще изкарам елхичките и ще ги украсяваме заедно с ЕЛЕНАТА,тя изяви желание тая година заедно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт