Отговори
# 165
Лови, честит имен ден на Дани! Да ти е жим и здрав и да го отбележите подобаващо.

Хера, дано скоро се стабилизира баба ти, че бягането явно ще е за теб  Praynig

Нека болните да оздравяват бързо.

При Борко вече идва дядо Коледа. Тържеството беше без родителите и впечатленията са ми малко. Мисля, че се е радвал, ако се съди по нечленоразделните обяснения. На снимката, която ми показаха е доста стреснат. Иначе е здрав и нищо ново няма около нас.

Лек ден на всички

# 166
  • София

Руми, благодаря за пожеланията   bouquet. Срам ме е, но забравих за именният ден на Дани. Днес един съученик е черпил, а детето сигурно се е чувствало ужасно Sad. Супер ми е гадно. Естествено купих бонбони и утре ще черпи, но не е същото  Sad. Умората си казва думата.
И нашето тържество е утре. По таз причина отивам да опаковам подарък.

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 21:44 от Lovi

# 167
Здравейте!
Lovi,да ти е жив и здрав Дани! Ама какъв ден е било на 17? Embarassed
Софийски мами много ми се иска да си спретнем едно парти преди или около Коледа...е в краен случай и една срещичка става Laughing
Аз днес успях да направя част от коледния пазар,но трафика беше толкова ужасен,че повече време ми отиде в пътуване....
Габи ме вика................

# 168
  • Откъм Варната
Привет момичета, при нас нищо ново няма затова не пиша, едни на работа, други на ясла.

Херка стискам палци всичко да е наред с баба ти и да ви позволява да се грижите за нея, не съм оптимист, на Пламен дядо му е така от Великден, след инсулта легна и няма да стане вече....

# 169
 Здравейте! Hug
От работа нямам време да се обърна.  ooooh!
Флорес, стискам палци на Ачко! Дано се възстанови пръстчето!  Praynig
Хера, дано се оправи баба ти!
Калоян имаше тази седмица тържество в яслата. Първо мина Дядо Коледа, след това представление пред родителите. Още щом малките буболечки видяха родителите си, половината нададоха вой да ги вземат. Госпожите се опитваха безуспешно да ги утешат и да започнат програмата. С малко надвикване и пускане на част от най-упорито ревящите при мама и тати, тържеството започна. Калоян имаше стихче със заглавие "Зън-зън". Изправи се, започна със "Зън-зън...", лелята отстрани суфлираше и накрая той героично каза още веднъж "Зън-зън!" Ей на това му се вика стихче!  Mr. Green
Ще кача и снимки като ми остане малко повече време.  Embarassed

# 170
Здравейте!!! Hug
 Направо не ми се пише..Само на две на три ще кажа, че Ния беше доста болна(вируса с разстройството и повръщането), лекувахме я уж, но нещо не се справихме и стигнахме до болница. Бяхме от понеделник до днес в Инфекциозната и направо ми се скъсаха нервите. Но...сега всичко е ок уж, дано не се разболее пак. В понеделник летим за Виена, дано сме здрави и всичко е наред! Praynig
Флорес, много неприятно е това с краченцето на Ачко. Стискам палци да се възстанови бързо и да ви остане само лошият спомен. Hug

Миринда, наистина много ви се събра! Айде от Коледа зло да ви забрави! Hug

Хера, дано се оправи баба ти!!

Здравето е най-важното нещо, дано няма болни дечица вече!!! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 171
Здравейте,момичета!Май на всички ни се събра много точно преди празниците.И аз си имах своите грижи през изминалите дни,слава Богy поне не с децата,те са добре!Майка ми от известно време нещо не е добре със здравето,има язва и в последно време и създава главоболие и съответно постоянно гледам с каквото мога да съм и от полза.Вече започна да се храни и сега е по добре.И покрай това и грижите около децата направо се побърквам от напрежение.
Иначе в къщи добре,че всички сме здрави.Каката имаше през седмицата тържество с дядо Коледа който и донесе кош за бебе,с който обаче почти не се врежда да играе от малката.Днес пък имаха тържество от балета и докато изчаквахме бяхме в едно барче и имаше посещение на дядо Коледа за клиентите.Опитахме се с Вяра да се включим във веселбата,но силната yплаха и последвалият рев ни попречиха.Явно и трябва време,за да не се страхyва от него.Тържеството мина много добре,a yтре е концерта,първото им излизане на сцена.Вървим по стъпките ти,Ангелинка,само да можеше да ги зърнеш нашите балеринки и щеше да видиш че в идващото поколение ще имате достойни заместнички.
Много ми стана мъчно за това,което сте преживели с Ния и стискам палци болестите да са вече зад гърба ви и бързо да се стабилизира малката. PraynigРазбирам отлично какво си изпитала,ьз съм лежала с каката във също такова отделение със същите симптоми и за четири дена имах чyвство че ще полyдея от болка и безсилие.Спомням си,че стаите бяха отделени с клетки и имах чyвство че ще се задyша.
Херка,дано има подобрения при баба ти!
Слиипи,браво на Калоянчо,детето щом и песничка пее напълно си е заслyжило подаръка! Hug
Лови,с голямо закъснение честито на Дани!
Хайде ставам,много гyшки на мъниците и дано дечицата ни са здрави и всички да посрещнем подобаващо идващите празници! Hug

# 172
  • София
Здравейте момичета,

Отдавна не съм влизала, а и си признавам, че не успях да попрочета какво сте писали. Видях обаче, че тревогите са доста за някои напоследък, надявам се празниците да ги потушат!

При нас какво ново... Спрях Димитър от ясла - 3 пъти за 1 месец с 40 градуса Т, в ужас се видях. Включително трески посреднощ, повръщане и т.н. Направих пътека до спешен кабинет. И реших, че няма смисъл, а и докторите направо ми наредиха 6 м. домашен режим. Сега до НГ майка ми го гледа, по-натам ще видим.
Голям стрес му беше тръгването ми на работа, а и яслата. В един момент, понеже заминах за Полша и съвсем се разделихме, тук беше побъркал баба си и баща си. Освен това нещо много се е стреснал и при положение, че си казваше, сега започна напук да се напикава и н ааква. Колкото и да му се ака не може да се изака на гърнето. Гони всички от стаята, мушка се в един ъгъл и така се нааква. По друг начин изключено да свърши работа. Притеснили сме се за това и мислим да го заведем на психолог. Какво ще кажете?
От друга страна съвсем отказва да спи на обяд. Как е при вас? При положение, че съвсем до скоро спеше по 4 часа на обяд... Притеснявам се, че това лишение от сън може да е вредно...
Аз изкарах много тежък и дълготраен бронхит и то на крак, понеже започнах нова работа, и нямаше как да отсъствам. Слава Богу, че засега Димитър се държи, понеже всички останали се изпонатръшкаха вкъщи.
Прегръдки и целувки и Весела Коледа!

# 173
Здравейте!

didita4u   Притеснително е това , което се случва с малкия юнак, но ти желая успех и най-вече да се справите с проблемите по най-добрият начин за детето и за вас. Относно психолога, стига да е добър, защо не?
Здраве , на всички и весели и спокойни празници от мен и Моника.

# 174

Тържеството на Калоян
Малко снимки от Коледното тържество в яслата. Нещо не се справих с вмъкването на снимка.  Tired

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 18:30 от sleepy

# 175
  • Варна
didita4u притеснително си е това , дано скоро влезе в ритъм . За децата си е стрес тръгването на ясла и отделянето от майката и всички го преживяват различно  . На едни просто повече им личи .
За спането - какво да кажа , моят Димитър , когато спи следобед , вечер заспива след 10 , а със  сигурност са много малки да не спят следобед . А на мен ми идва много нанагорно да го изтърпя до толкова късно , иска ми се да заспива до към 9 , че да може и ние да се видим с баща му.

# 176
sleepy,страхотно тържество!Много мило ми стана като го гледах.Какви са сладки само хлапенцата! Hug А,в нашата ясла/утре/ тържеството ще е закрито т.е. без родители...много тъпо Crossing Arms
didita4u,аз мисля,че всяко дете има своите "странни" моменти в своето израстване или реакции на стреса,а как и дали ще оставят отпечатък върху него зависи от това как ние ще подходим към тези странности.Затова мисля,че е добра идея да отидете на психолог.Все ще ви даде някакви насоки. На моя позната детенцето след тръгване на ясла започна да се напишква през нощта и да не си казва през деня,стана нервно дете,постоянно се тръшкаше.На друга позната детето изпадна в нещо като депресия-гледаше в една точка и не играеше...Слава Богу отшумяха тези странности,но им беше мнооого тежко.Та,мисля,че и неспането и акането в гащите е от стрес...но аз не съм специалист! Thinking
assia75,бързо възстановяване на майка ти!И повече спокойствие за теб! Hug
Ангелина,дано вече сте във Виена и мнооого да се забавлявате! HugИ да сте здрави! Praynig
Любопитка,това е което ми липсва и на мен - по-рано да си ляга Габи за да обърна малко внимание и на татко й!Една позната ми каза,че тя приспива децата си в 8,8 и половина.Просто им е създала режим и й е много добре,защото има време за себе си и мъжа си,и даже гледа филми/това какво беше  Embarassed/...
Бъдете здрави и в празнично настроение! Hug

# 177
Здравейте майчета,
аз съм на път да подлудея с това човече у нас.. леле госпожите и лелките в яслата са направо героини
При нас настава страшната възраст дето хем разбират, хем не им чуват ушите
Днес тотално ме е бойкотирал и демонстративно се напикава, още не иска да ляга за следобеден сън.. охх все такива
А това е негова милост Мечо Пух - http://scorpionche.multiply.com/photos/album/18/18#224

# 178
здравейте ,
най-сетне след повече от 4 месеца с харизан компютър и доста усилия да измамим някой доставчик на интернет да копае до нашата къща !
и най-новото - вече сме в новата къща урааа ! която впрочем много си харесвам , макар че е в доста недовършен вид  .
четох набързо само последната страничка , ще крада време после и за другите.
Ангелина , искрено съжалявам за това което сте преживели , но здравето на децата е най-важно ! в детска пулмология положението беше такава , че комшийката с която лежахме не изтрая и на своя отговорност се прибра с детето преди да ги изпишат . аз обаче съм доста държелива и уви с опит от предишното посещение .
Васил също не ходи на ясла . впечатленията ми конкретно от нашата са много лоши , но дори сополки не довлече от там , зарази се от съседските деца . ще опитам да го преместя в друга .
аз по собствено мнение вече на човек не приличам от всякакви тревоги , ама ще гледам да се окопитя , че няма как . пак пропуших , ще трябва и цигарите  да отказвам.

Васил пък от 2-3 дни е сополив , сега го чувам как кашля и ми се свива сърцето! иначе приказва като голям човек , а емблемите на колите познава безпогрешно , дори да ги е виждал само веднъж . най-интересното е че ги описва и с думи , когато си е в къщи :"волво е със стрелката нагоре , ауди е с четири кръгчета , шкода със зелената птичка" и т.н.
целувки на всички и много здраве !

# 179

Весела Коледа на малки и големи!

Общи условия

Активация на акаунт