Отговори
# 180

Нека на Бъдни вечер да си пожелаем повече добрина и да загърбим всичко лошо! Желая здаве на всички ви!

Весела Коледа!

# 181
  • -

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!МНОГО ЗДРАВЕ,МИР И ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ!

# 182
  • Варна
Весела Коледа , момичета! Желая много усмивки , любов и топлина в сърцата за най-хубавите празници!

Я гледай ти , с Тетка сме си харесали една и съща картинка , веднага сменям моята Wink

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 17:12 от Любопитка

# 183
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГООООООООО ЛЮБОВ ДА ИМА В КЪЩИТИТЕ НИ!

# 184
На тези светли и красиви празници
Коледа и Нова година Ви подарявам
от цялото си сърце огромен подарък
пълен с успехи и късмет за през новата година,
завързан с усмивка и запечатан с целувка Hug!

# 185
  • София
Весела Коледа и от мен!Честит имев ден на всички празнуващи,да са живи и здрави Hug

# 186
Честита Коледа! Нека тя ни донесе здраве,щастие,късмет,любов и благоденствие! newsm24

# 187
  Честито Рождество Христово!! Домът ни да е пълен с любов, благоденствие, щастие и много здраве!!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!

Ние сме във Виена и дотук си изкарваме супер! Ния е здрава и се надявам да е така и занапред!! Praynig

Пак ви пожелавам много здраве и повече спокойствие със сладките ни мъничета!!!

# 188
Честито Рожедество Христово!Нека да сте здрави,пълни с топлина и любов и всичките мечти дa ви се сбъднат!На мъниците много здраве и много подаръци!

# 189
Момичета, по коледните празници едно момче има силна нужда от подкрепа и ...средства, за да може отново да твори. Момчето е един от приятелите на брат ми  Cry Cry Cry. Ще съм ви благодарна, ако можете да помогнете!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357124.0

# 190

Честита Коледа!
При нас мина страхотно,дано и при вас е било така, сега се готвим за посрещането на новата година! Желая на всички весело посрещане на 2009 година и много положителни емоции  Grinning в новогодишната нощ!  cheers cheers cheers

# 191
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме добре, но еднообразието ме отегчава Sad.Малкия много бърбори, но е и много не послушен ooooh!.Напоследък изпада в едни нервни кризи, та се чудя какво да го правя newsm78.Иначе на компютъра всичко му разбира.Все още ми е злояд, та цяло представление изнасям, за да хапне #2gunfire.Ох, умен ми е и то много, но е страшен бяс #Crazy.Вечер никак не спи, а и по принцип не е поспалия, а от къде я взима тази енергия, че през деня да прави толкова бели newsm78.Всички казват, че към три години се оправят малко, но за моя такива изгледи не виждам Sad.Много ме ядосва и понякога ми идва да го убия.Например, вчера бутна елхата, а после и едно цвете, та трябваше да събираме играчки и да чистим килима от разпиляната пръст #Cussing out.Така е при нас ooooh!.

# 192
Миринда,Честит Рожден Ден!Желая ти да си жива и здрава,много обичана и yважавана майка и съпрyга,преследвай мечтите си и бъди много щастлива!

# 193
  • София
Здравейте и Честита Коледа! Желая ви здраве, с другото все някак се справяме!
Миринда, ЧРД!!!
Sleepy, много са сладки на тържеството.
Kote, нещо не мога да отворя този сайт.
ОСКА, хайде Честито за новата къща! Много се радвам! Васко защо не ходи на ясла? Временно ли или по принцип не ходи? Май съм пропуснала доста...
На нас Коледата ни донесе нещо хубаво - Митко се поуспокои, беше много щастлив, че с баща му сме си вкъщи, само повтаряше "Мамо, не искам детската градина, не искам тия баби, искам мама Данче и тати Тео!". За щастие успяхме до голяма степен да овладеем  наакванията и напишкванията - оказа се, че иска да отиде сам с гърнето в друга стая (далече от целия народ вкъщи), а аз трябва да съм с него, но с гръб и да не го поглеждам... Накрая той си казва, че е готов. Много специална процедурата стана Simple Smile
Иначе постоянно бие майка ми и и казва, че не я обича. На нея и е доста кофти. Особено зле и стана като бяхме на Коледа у свекърите и той изтърси, че обича другите баба и дядо, а баба Ети не! Макар че тя се прави, че не се засяга. Той счита, че тя е виновна за моето отсъствие и и казва "Баба Ети отивай Къджали, мама Данче не отивай лябота!"
На Бъдни вечер му подариха доста книжки и много се радва, някои от тях вече научи наизуст.
С нетърпение очаквам да мине днес и утре и пак да си прекарам няколко дни с моето човече Simple Smile
Хайде, прегръдки и целувки на всички!

# 194
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!Много здраве,щастие и любов!
Здравейте мамчета и вие сладки дечица!Надявам се всеки да е слушкал и да е получил най-желания подарък от дядо Коледа!
При нас всичко е нормално.Празнуваме,хапваме пийвамре и дебелеем. Grinning
От началото на октомври моята Симона приема редовно Колактив 3-Коластра от Новозенландски крави и да се похваля почти не е боледувала.Много съм доволна.А постоянно е на ясла.
Вие какви имуностимуланти давате?
Ползвали ли сте някой от продуктите на АКВА СОРС?
Весело посрещане на Новата 2009г!

Общи условия

Активация на акаунт