Отговори
# 195
Честита Коледа и от нас!

Честит Рожден ден, Марина!!! Здраве и много радости ти пожелавам, а малката Ема да е най-здравото дете!!!  Hug

И моите деца изглежда са били мнооого послушни, защото дядо Коледа ги засипа с подаръци! Simple Smile

Сега се готвим за Новата година. Ще идват на гости братовчедка ми с мъжа й и племеничето (на 2,8 год.).

Дидитачу, радвам се, че Митко е добре вече! Това за майка ти е кофти, но е период и ще го израсте.

На всички ви желая весело посрещане на новата година!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 196
Миринда,честит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие,любов и попътен вятър в живота!А,малката Ема да ти носи радост като е здрава и игрива! bouquet  bouquet  bouquet
didita4u,и аз много се зарадвах като разбрах,че Митко се е поуспокоил!  thumbsup Ей това е - искат внимание,ама като не винаги може... ooooh!
Оска,честито за новия дом!Да сте много щастливи там и винаги да е топло,уютно и светло в дома ви! newsm24

# 197
честита Коледа !
честит рожден ден миринда ! здраве и любов за теб и всички в твоя дом!

диди, радвам се ,че Митето е по-спокоен ! чудна тема подхващаш за бабите . и у нас вече се позавърта някаква интрижка  Wink
флорес , мъчно ми стана като прочетох какво се е случило с малсия Ачко  . надявам се да се развият нещата по най-добрият начин , много да е здравичък и повече да не преживявате такива неприятности !
пък аз вече няма да се хваля . компа работи един ден , на следващият гръмна с подобаващи сценични ефекти кото звук , искри и пушек  Whistling!много обичам Коледа , но и тази си останах без любимите ми филми и музика .
нова година ще посрещаме тримката в къщи , ще си изпечем баница с късмети и ще се забавляваме както си знаем. Тези, които ще останат за празниците в София, ако имат желание нека ни посетят на 02.01.2009 година - следобед. Къщата не е много довършена но ще ги посрещнем с удоволствие. тел. ми е 0886 02 07 34. адреса е град София, жк."Илинден", бл.28/вила № 9/ ет.3.

# 198
  • Варна
Честито Рождество Хирстово!

Момичета, много ви благодаря за пожеланията. Hug Ето и малко виртуална почерпка:

Ние вече сме си във Варна. Вчера ходихме да празнуваме в една пицария с приятели. Ема напоследък е в едно доста кисело настроение - не дава да я докоснеш, да й пипнеш играчките, че дори и само да я погледнеш по-продължително се сърди. ooooh! Взехме я с нас и почти през цялото време мрънка и рева, Rolling Eyes но иначе изкарахме добре. Crazy

Диди, радвам се, че Митко има подобрение. Полека-лека ще се наредят нещата. Hug

Оска, честит нов дом! Желая ти много щастие, топлина и любов и само хубави моменти в него. Hug А за компа... на теб сигурно не ти е било смешно, ама аз се посмях. Embarassed Надявам се да е бил в гаранция.

Симона, аз доста прочетох за продуктите на Аква сорс, но честно казано не ми вдъхват доверие. И то най-вече заради начина им на разпространение. Хубаво, че при вас има ефект.
Имуностимуланти не давам. Ние още си се кърмим. ooooh! Сигурно останах единствената кърмачка тук, а и така като гледам скоро няма изгледи за отбиване. Embarassed

На всички весело посрещане на новата година! Hug

# 199
Весела Коледа на всички!!!
Миринда, Честит Рожден Ден!
Радвам се, че има хубави новини за дечицата!
Марти и кака Алекс и  те бяха засипани от подаръци, направо се чудя вече кое къде да слагам-все се смеем, че ще ни трябва една стая само за играчките скоро!
Аз пък да ви се пооплача - след хубавото изкарване на коледните празници с всички мои скъпи роднини на Еленския балкан, още с връщането ме налегнаха грижите - първо децата паднаха в замръзналата вода на езерото в парка и вследствие на преохлаждането Алекс е болничка, но естествено по закона за всеобщата гадост това не е достатъчно, за да ти се провалят порядъчно празниците и таткото ни трети ден е с варицела. Направо не си намирам място от яд. Две години подред заради болни деца посрещаме нова година  с родителите си у дома и тази година имахме уговорки с приятели, а то какво стана. И на всичкото отгоре сега наред е малкият (каката я изкара есента). Еми, оплаках ви се!
Оска, честита ви къща-желая ви много прекрасни мигове в нея и семейно разбирателство!
Мише, нека е палаво детето сега, че после е по-страшно!
Весело посрещане на всички желая!!!

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 11:37 от Анонимен

# 200
Здравейте момичета  bouquet!
Аз да ви се оплача.Снощи усетих, че почвам да се разболявам.Преди това купих на малкия една голяма къща на Мечо Пух(моите любимци ) и дълго си играхме.Дано не съм го разболяла Praynig!Да, но тази нощ ми беше запушен носа, та сутринта ме изгониха в нашите(познайте кой?) Crossing Arms .Сега съм в изолатора Crossing Arms.Хубаво е, че предния ден с мъжо решихме да караме НГ на една вила, та ще има купон Peace.Иначе майка ми си поканила една приятелка, защото баща ми е на работа, а брат ми и сестра ми са в Англия, та и тука ще съм излишна Twisted Evil.Ама се разминах с готвенето, защото съм мноооого болна Mr. Green.

# 201
Момичета,пожелавам ви весело посрещане на Новата 2009 година и много приятни изненади в празничната нощ!  Nature Snowman Kissing Heart
Ние сме добре.Аз съм малко хремава,но все пак добре! Mr. Green Ние ще си бъдем у дома с нашите. Хайде до догодина! bye Hug Hug Hug

# 202
Пожелавам на вас и семействата ви много, много весело посрещане на Новата година!

Ние също сме добре, ще празнуваме с приятели, но за съжаление без татито - той ще пази родното небе Wink

# 203
  • Варна
пиша от профила на систъра  Crazy

Пожелавам ви супер купон и много здраве и щастие през новата година Hug до 5 съм без нет после ще ви чета  Hug Обичам ви  Heart Eyes дано сте здрави всички  Hug Зелчето съм, много ми липсвате после ще ви разказвам  Wink не че е за разказване  Crazy Весело прекарване  Hug

# 204
Добър вечер Hug
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НГ 2009!МНОГО ЗДРАВЕ ДА ИМА  ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВАТАТА НИ! baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Ние ще си бъдем у дома с децата тая година самички,аз преди малко изпекох баничка с късметчета и имаме за вечеря едно пиленце на грил,скоромно не ми се яде нищо вече,тия дни само маси ядене,а и сега още почти целият януари е пълен с именяци newsm03.

# 205
  • София
Весело посрещане на Новата 2009 година и от нас с Венци!

Пожелавам ви много здраве, щастие и много успехи и късмет във всички начинания!

Целувки на всички  Hug

# 206
Весело посрещане на Новата 2009 година!! Нека тя ви донесе това, от което имат нужда сърцето и душата ви!!!  bigdance2

Миринда, ЧРД на патерици, да си жива и здрава и много обичана!!  bouquet

Пожелавам си, на вас също, да не боледуват повече дечицата ни( и ние разбира се)!! Анастасия е с бронхит, ние с мъжа ни също и това ми развали цялото настроение от празниците. Някак си ми дойде в повече..

ДО ДОГОДИНА!!! Grinning

# 207
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!МНОГО ЗДРАВЕ И ВСЧКО НАЙ ДА ИМ СЕ СЛУЧВА!  bouquet Wine Glass
Разчупихме баничката със касметчетата на мен се падна командировка и парата от питката на Бъдни вечер,на мъжо екскурзия и нов бизнес сега остава да видим на децата какво ще се падне.
Днес смятам да заведа децата до църквата в квартала има литергия по случай ВАСИЛОВ ДЕН,а и да  запалим по една свещичка за ЗДРАВЕ.
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!!! Hug Hug Heart Eyes  bouquet

# 208
Много здраве и благоденствие за всички!
Честито и на всички именници -да са им живи и здрави имената !

# 209
 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2009!!!

Общи условия

Активация на акаунт