Национална среща ЮЛЧЕТА родени 2008

• 28 746
  • 698
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм за юни, защото май сме абитуриенти с каката  Simple Smile

# 31
И аз съм за юни. Също имам ученичка, но не мисля,че ще е проблем. Надявам се и таткото да може да дойде.
Идеите за Трявна, Троян, Търново и в този район много ми допадат  Peace

# 32
  • София
 HugАааааа и аз в кюпа Mr. Green
Гласувах Юни, но ми е все тая. Надявам се да е с таткото, че не сам карала извънградско Mr. Green Ша зема се загубя, много съм зле, ще ме чакате, пък аз ще съм стигнала до морето hahaha

Аз имам въпроси. С преспиване ли?
Ако е с преспиване, да го измислим къде.
с децата на заведение няма да можем да седнем. Най добре да има огромна потдържана поляна Wink Накои ще лазят, други ще ходят.
Идеално ще е ако има къде да ги Бацнем татковците  newsm78
Измислих.......Хотелче с футболна игрище, ........ на половината играят татковците, на другата половина ние си правим пикник Joy

# 33
Идеално ще е ако има къде да ги Бацнем татковците  newsm78

на мен ми се чини по-приятно да не ги бацваме, а да се навъртат наоколо, за да ни дундуркат дЯцата докато ние се наприказваме.

# 34
  • София
А как си го представяте?
Някоя по-голяма хижа...? Бунгала...? Хотел...? Разпилени квартири...? Палатки (защо не)..?

На мен варианта с хижата ми харесва, а ако е и на подходящо място - хем няма да има други хора да ни се пречкат, хем няма къде да изгубим децата и татковците..Simple Smile И тогава много ми се иска да предложа Ком.

# 35
Ааа, никакви палатки Joy
Хотел с басейн си представям аз Party

# 36
  • София
Какво ще кажете за Трявна........вижте тази тема-има страхотни снимки Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207787.0

# 37
  • София
За Трявна съм с две ръце! Много е хубаво там. Аз даже си мислех с мъжа да идем там самоинициативно, но ако и срещата е там, ще е супер!  Grinning Grinning Grinning

# 38
и аз съм за юни - целосемейно. Нека да е посредата, ама в Северна България, че да не минаваме проходи. Щото от Варна сме най-много откъм изток. Аз съм за Арбанаси. Хотели в Арбанаси и Търново - колкото щеш. А в Търново има една област - Света гора - голям парк с много играчки, катерушки, хубави алеи за разходка, място за пикници... Ходихме на Света гора всяка събота, когато живеехме в Търново.

# 39
  • Бургас
Мами ние сме на коледа в Трявна,а преди седмица пак бяхме там...страхотно е направо...Ина4е и за Априлци съм навита- имаме близка позната с голюма къща за гости - guest house "Mountain Paradise",казва се Сали - къщата е мн хубава..Дуци има и басейн..И се намира в подножието на връх Ботев...

Ето и снимки от самата къща,от преди да родя лятото...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310663

Ина4е съм съгласна,където и да решите... Peace

# 40
  • Бургас
Да ви дам малко инфо за Старозагорските бани.
Хотела е достатъчно голям, има хубав ресторант (ходили сме на сватба там), голям басейн. Наоколо е гора, чист въздух и алеи за разходка. Хотела беше около 40 лв двойната стая, предполагам че още е на тази цена.

Сега намерих и снимки - вижте http://hotels.marica-iztok.com/bg_custom_hotel1.html

За бебетата например може да се съберем в малката конферентна зала, с мокета.

# 41
  • София
Калина каква конферентна зала  Shocked ние за Юни говорим....нешо полянка , басейнче Wink
Имайте в предвид, че бебоците ще са почти на годинка и ще пълзят и ходят усилено Wink

# 42
Запис и от мен  Peace Сигурно и таткото ще се присъедини
Но на този етап запис

# 43
  • София
Запис  Peace

# 44

Общи условия

Активация на акаунт