Национална среща ЮЛЧЕТА родени 2008

• 28 746
  • 698
  •   1
Отговори
# 45
най добре за мен е или май или юни, въпреки че е много рано да се каже, но се надявам по това време да дойда до БГ с децата  Wink
аз предлагам някакъв уикенд някъде по гори, балкани или бани
Велинград, Хисаря и тн с топли басейнчета за хлапетата, и с детско игрище

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 11:25 от Eli_cz

# 46
  • София
Запис.
На този етап само си мисля, че трябва да решим в коя част на България ще се събираме, за да е удобно на всички. Май везните клонят към Габровския Балкан. Пък после ще уточняваме къде точно.

# 47
Нямам претенции кога. Търново и района ми ок.
Разгледах няколко сайта за хотели, къщи и т.н и мисля, че ако първо разберем грубо за колко човека става въпрос, ще отхвърлим веднага някои от предложенията  Wink тъй като не всички градове имат големи хотели. В Трявна има хотели и в Търново, но в Арбанаси и Априлци се съмнявам да намерим място заедно за 70-80 човека примерно.

# 48
Запис! Идеята е чудесна! Hug

# 49
  • Варна
Не съм гласувала,защото планираме през пролетта или началото на лятото да ходим в Норвегия и не знам дали ще дойдем. Но ако успеем,сме двамата с мъжа ми  Peace

# 50
  • Sofia
Гласувах за юни, защото ще е топличко, иначе и май ми е ОК!
И аз съм за хотелче с басейн Peace

# 51
На ме н ми допада Априлци, Трявна...Месеца няма дначение за мен  Peace
В Трявна има хотели и в Търново, но в Арбанаси и Априлци се съмнявам да намерим място заедно за 70-80 човека примерно.
В Априлци има големи хотели- бившата Керамика е огромна, има басейн и детски, свързан с този за големите. А гледката от басейна към планините е страхотна- яд ме е , че нямам снимки от там.Точно срещу този хотел има още един много голям  Peace
http://www.bultourism.com/?menu=0&id=82

# 52
  • София
Аз имам конкретна идея. Имаме бебета на 1-ви юни и на 13 юни .... и от там нататък постоянно.
Аз ви предлагам да е в този промеждутък и ако е Събота и Неделя се пада 6-7 юни

Хайде направо ако сте съгласни да уточним датата.
И вече май, ще уточним къде, според това колко човека сме и къде има места Peace

# 53
# 54
 Peace Съгласна за датата

# 55
И аз съм съгласна за тези дати Simple Smile

# 56
# 57
Решила съм да ходя на лекцията  ЦУМ. Тя е докъм 12.30. Мисля да оставя  Ивето на свеки, докато съм на лекцията и после трябва да се върна до Люлин, за да я нахраня и евентуално да я взема..та не знам дали ще успея да се класирам навреме. Къде точно в Мола мислите да се срещнем? Заведенията на последния етаж ли?

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 16:01 от rapunzel

# 58
  • София
Аааааа, Рапунцел имаш време да дойдеш. Тая среща е Юни  Mr. Green

П.п. Обърка темите Joy

# 59
Аааааа, Рапунцел имаш време да дойдеш. Тая среща е Юни  Mr. Green

П.п. Обърка темите Joy
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт