Новите ви книги - 2 част

• 66 626
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 720
O'Хенри - "Търкалящи се камъни. Нови разкази"... на старо.
Невероятни са! Бях забравила как този човек успява да те разтопи, разнежи, стегне, усмихне, изпрати в друг свят... Чета си разказите един по един, наслаждавам се на всяка минутка, и не си позволявам да ги претупам наведнъж, та да ми стигнат за по-дълго...

# 721
На мен днес ми подарих "Здрач" и "Новолуние". Не знам каква е тази мания към поредицата и филма, но се надявам да има за какво и да ми харесат книжлята.

# 722
 newsm78Хорхе Букай  "Нека ти разкажа","Приказки за приспиване на деца и събуждане на възрастни".чети  и няма да съжаляваш

# 723
  • Варна
Пол Дохърти "Отровителката". Страшно ме кефи този човек как пише - грабва и не пуска, докато не затвориш последната страница.

# 724
  • Кацнала на едно дърво.

Това чета днес. Много обичам детските книги на Роалд Дал, невероятен разказвач е. Жалко, че не все още не са издали всичките.

# 725
Кви детски? Тази, която си посочила детска ли е?

# 726
  • Кацнала на едно дърво.
Кви детски? Тази, която си посочила детска ли е?
А, не. Тази не е детска.
На Роалд Дал са "Матилда", "Вещиците", "ГДВ", "Чарли и шоколадовата фабрика"... Страхотни са!

# 727
  • Belgium
Василиса я дай малко повечко инфо за тази книжка на Роалд Дал.  Laughing

От мен  Heart Eyes

# 728
  • На земята, която е всъщност звезда.
Я и ти дай малко инфо за Марк Леви. Simple Smile

# 729
  • Belgium

Конкретно за тази книга още не мога да дам информация, защото сега я започвам.

По принцип обаче много харесвам стила на Леви, любима негова книга ми е "Къде си".

Препоръчвам я с две ръце  Laughing

# 730
На мен днес ми подарих "Здрач" и "Новолуние". Не знам каква е тази мания към поредицата и филма, но се надявам да има за какво и да ми харесат книжлята.
Чете се лесно,неангажиращо и е по-подходяща за младежи книгата Здрач.Имах по-големи очаквания за нея.

# 731
  • На земята, която е всъщност звезда.

Конкретно за тази книга още не мога да дам информация, защото сега я започвам.

По принцип обаче много харесвам стила на Леви, любима негова книга ми е "Къде си".

Препоръчвам я с две ръце  Laughing

Ткс, после сподели и за тази книга, плс.

# 732
  • Пловдив
Чете се лесно,неангажиращо и е по-подходяща за младежи книгата Здрач.Имах по-големи очаквания за нея.
Не съм съгласна,че е по-подходяща за млдежи,мисля че историята докосва хора от всякакви възрасти.

# 733
Днес си взех "Вино от глухарчета".  Simple Smile Видях добри отзиви  Peace

# 734

"Деца на свободата" на Марк Леви мен много ме трогна. Историята е за едни еврейски деца, които трябва да станат бойци, за да се борят за свободата си по време на Втората световна война във Франция. Посветил я е на баща си, който е бил участник в тези събития.

Общи условия

Активация на акаунт