Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 486
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро
Деска ти направо ме разсмя
Ето по едно кафе със закуска, тези които са на диета (такива като мен) без закуската. ЗАПОВЯДАЙТЕ

Дани, това става много лесно направо е като детска игра. Ще ти покажа сега за мислям една поръчка от ибей и като ми пристигне ще се видим за да ти покажа.
Ana2, дано по-бързо да се оправите
За среща аз съм за само кажете къде и идвам

# 106
 Добро ви утро от снежна София,

закуската е много миличка. Ние днес направихме безуспешен опит да стигнем до Метро тази сутрин и се завърнахме рано-рано без легло и без изгледи да стане тази седмица. УДжасТ!

# 107
Ей,момичета здравейте,честит първи сняг Nature Snowman Nature Snowman newsm74
ама каква буря снощи а Shocked
и да ви кажа хайде утре на по кафе в Еленово в Под лозата при топките със пързалките Hug
до колкото разбирам желание имат -Дани Ч ,Деси,Марси,и аз,ако не съм разбрала за някого моля пишете и наистина потвърдете дали ще ходим Naughty

Дани ще се радвам да ми обесниш наистина за това Фъкане Peace
Леле хора вън е страхотно newsm44

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 10:34 от jinjer_78

# 108
добро утро и от мен
дани мерси за кафето и закуската  Hug
румката да оздравява бързо
деси пиши пиши дазнаеш зареждаш ни с добро настроение  Hug
иники и ние вече имаме сняг  Peace

момичета честит първи сняг айде да натрупа дано че да се радват децата(дани ме изпревари  Hug )

ели, мамо цоци как ви е цифровата,смущения имате ли да знам дали да ги тероризираме тея офиса

# 109
Пухелотке,ще дойдете ли утре ако се събираме на кафенце и децата да поиграят newsm78защо не писа нищо а Naughty

# 110
Ехааааааааа
Честит първи сняг!
Радвам се за вас, че го обичате.
Иначе, аз го мразя  Twisted Evil Все пак съм вещица. Тропическата жега, по ми е по вкуса. Тая година май ще купувам шейна  Rolling Eyes

Нинче, имаме смущения, да. Аз, затова пуснах джи ти ви, че само там е като хората и не съм проверявала оттогава.

Деси, много ме развеселяват тези писания, давай още.

# 111
http://www.vbox7.com/play:4b6d00b6

дани за теб а и за всички които я харесват  Simple Smile

немога да кажа със сигурност ако решим ще званна за да ми кажете къде е точно

не планирам нищо щото все става обратното на планираното  Rolling Eyes
ок ели значи си е от сигнала

# 112
палачинките на дани ч ме привлякоха нещо
отивам да правя палачинки
днес май цял ден ще се оставя включена
я който има skype да ми пусне на лични да ви добавя в моя

# 113
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и честит ви сняг момичета, добре че се отказах да пътувам тая сутрин. Wink
daniela_ch благодаря за кафето и закуската.
Дани, на този сняг не се знае дали изобщо ще може да се стигне утре до Еленово. JoyА не ти ли се ходи в новото кафе в Еленово, като го знам "Под лозата" какво е ще умрем от студ и най-много да се разболеят децата. В новото ми се ходи да проверя дали ще е подходящо за рождените ни дни. newsm78
Ели няма начин, ще купувате шейничка, ние нашата утре най-вероятно ще я извадим от мазето и ще я пробваме и тази година. Wink
И при нас цифровата взе да ни сипра  на най-голямата буря, компа също се изключи и аз спрях всичко да не стане пак някоя авария. Laughing
Обаче на нашата телевизия не знам как да си настроя родителският контрол, нещо не се получава, а познайто онзи ден Вики кой канал си е пуснала като са се пазили с баба и. Много беше впечатлена.... Embarassed

# 114

Обаче на нашата телевизия не знам как да си настроя родителският контрол, нещо не се получава, а познайто онзи ден Вики кой канал си е пуснала като са се пазили с баба и. Много беше впечатлена.... Embarassed

Време беше... Mr. Green Извинявай, ама смешно ми стана, пък нали и онзиден за това си говорихме...

# 115
Ами ако кажете на новите топки,ама дето викаш на тоя сняг до утре ще ни затрупа съвсем и може само с шейни да се предвижваме така че по късно ще решаваме май Crossing Arms

# 116
Кажете , къде са тези нови топки аз не ги знам, но ще ги намеря.
Аз само че ще дойда най-вероятно без малката, че нещо не ми се разкарва по този студ

# 117
  • 42.016399,23.101179
Точно зад Ричи се намират, в една нова кооперация. Мисля че се води пицария, ама не съм много сигурна. Към 11ч утре добре ли е, само да не натрупа много сняг наистина. Wink

# 118
Е 11 ч не е ли късно newsm78,поне към 10,30   то като е неделя и ще е супер фрашкано и задимено,където е барчето де,иначе там дето играят децата ще е лудница,ох незнам да ви кажа дали да идваме като се сетя как реваха предният път моите деца там и несмея честно казано пак там да ги водя Thinkingще си помисля още малко Peace
Нинче,мерси за песничката ама за съжаление аз немога да я чуя че нямам програми за това иначе утре ми обеща един приятел дано стане да ми сложи малък хард назаем,та тогава ще е Hug
Марси казваш малката започнала да се образова от ТВ а  hahaha

# 119
Лично мнение на пънкар от кариерата:
  Тази песен е по-водниста дори от самия сериал, а аз си мислех, че е невъзможно.  Mr. Green Разбира се, като във всяко свободна и многоканална държава, аз не го гледам, та май мнението ми няма особено значение.  Party

Кажете , къде са тези нови топки; аз не ги знам, но ще ги намеря.
Ето това изречение, извадено от контекста, е прекрасно!!!!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт