Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 485
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Е как така хем не гледаш сериала, хем знаеш, че е воднист?

Аз не го гледам и наистина нямам идея за какво става въпрос в него.

# 121
И от други съм чула този коментар за коментираният филм,но аз лично го харесвам много,приятен ми е,харесват ми артистите,песничката,сюжета всичко ми харесва в него,но всеки има право на вкус и разбирания,който не му допада да не го гледа,нали Иники и без това има толкова много други канали Naughty

# 122
Момичета, здравейте.Поздрави от Кресна.За изненада тук няма сняг, само дъжд  Wear Umbrella и адски студ.
Ние няма да можем да дойдем утре, много жалко  Sad.
Аз не съм много ЗА " Под лозата", нещо детския кът не ми харесва, видя ми се ( извинявайте за израза ) мърляв, а й жената, една смръщена  smile3516.
Вярно, че в новото няма пързалка, ама е чистичко ( нали всяка майка иска най-доброто за детето си ).Там също има интересни занимания.
Желая ви приятно изкарване.Може да направите някоя снимчица.
Нинче, ние също много я харесваме тази песен, а и филма е супер.Всяка вечер го гледаме.Интересен е.
Хайде приятна вечер.

# 123
Добре,последно утре в 10,30ч в новото кафе с топките нали,
Марси с Деси и децата поне вие ще дойдете ли newsm78ако си играят с Анна-Мария и Вики близнаците  надявам се че няма да плачат,иначе днес цял ден в къщи и на тях много им се ходи някъде Simple Smile

# 124
 Ми нали и аз това казах, в свободните и многоканални държави като нашата, проблемът ми е минимален.  Ама вие съвсем за краставица ме имате значи, разбира се, че съм гледала една серия, за да разбера, че няма да го гледам. Това не го правя за латиноамериканските и американските сапунки, но понеже е БГ-сериал (с гръцки привкус) издържах стоически първата серия. Sick Ако от една серия се счита, че го гледаш, значи съм пълен експерт по "Дунав мост", от този съм гледала цели три. (той не беше семейна драма, той беше тъповата драма  Mr. Green).

Ние вечер след новините на bTV-то на културата гледаме "Двама мъже и половина" и "Военни престъпления". Препоръчвам и двете горещо.  Sunglasses

# 125
  • 42.016399,23.101179
Ние с Вики току що се прибрахмеот "новите топки", та разбрах че заведението се казва кафе-пица-ВИП (или нещо таков).
daniela_ch след ЗМК първата пряка в ляво, и веднага пак в ляво и си точно пред него. Wink Детският кът е супер сравнение с ПОД ЛОЗАТА, наистина много чист  по просторен, но извън него е много задимено, така че в никакъв случай не води малката. Laughing
Виктория едвам я накарах да си тръгне от там, толкова много и хареса. През целия път до вкъщи ми мрънка че много и харесва и иска пак там да ходи. Sunglasses
Та живи и здрави само до утре, със сигурност сме там.
А на сериала съм му голяма фенка, толкова зарибена не съм била откакто свърши "ИЗГУБЕНИ". Embarassed Дали пък не го харесвам щото остарявам вече....  JoyА пък по пънк никога не съм си падала, така че мнението на пънкари не ме интересува особено. Wink

# 126
Ок, И аз съм там не съм ходила в тази посока скоро, но ще го намеря с това обяснение от Марси няма начин да сбъркам

# 127
Ох,до сега свалях снимките от общият албум от онази вечер във Вила Санта Круз,че нали си направих сайт сега само се чудя какъв нов албум да си кача Mr. Green
Значе за утре ще се видим там,ние ще сме с Жоро и децата,той помоли ако някой иска да си доведе мъжа че да не е сам hahaha

# 128
 Пънко нема да умре!

Значи никога, не ти се е искало да си пуснеш косата до тавана.  Joy

# 129
ние днес се разходихме до Бодрост много е хубаво с тоя сняг горе и най-малкия човек в наш'та къща остана най-доволен

марси по AXN дават Изгубени нови серии аз имам 1 2 3 сезон ако нещо си пропуснала а и в  arena пускат серииките

# 130
# 131
Момичета,за днес още веднъж се извинявам че закъсняхме Praynig Hug Blushвъпреки че аз исках по-рано,друг път ще гледам да сме точни Embarassed
На децата този път много им хареса и много се позабавляваха,поиграха с каките,въпреки че Вики малко беше сърдита,или по-скоро не и се стоеше вътре без Марси,но все пак влезе за малко,сега качих моите снимки в албумче и пускам линк,но чакам от Деси повече и по-интересни да си сваля и кача Peace

http://danijoro.multiply.com/photos/album/5#1

# 132
Добро утро. Днес е студено, неприятно заледено и все пак е началото на нова седмица - нека тя бъде изпълнена само с положителни емоции. Simple Smile

# 133
Добро утро! Ето кафето:

Ние отиваме на лекар, Румен кашля като стар пушач, така че пак няма да съм на работа...Уф!
Иначе аз вчера се преработих, имах студенти колкото да не е без хич. Виждам, че сте си прекарали добре на срещата:)

# 134
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ФАНТИЧКА И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НА ДНЕШНИЯТ ДЕН!!!
Кате бъди все така усмихната и лъчезарна. Желая ти много щастие и късмет.

Добре си прекарахме вчера да, нищо че бяхме в камерен състав. Wink А на съседната маса седеше Руми с Алексчо, все пак успяхме и с тях да се видим за малко.
Ana2, много лошо че Руменчо пак е болничък, много ви се насъбра последните месеци на вас. Sad А дано не е нищо сериозно и бързичко оздравеете. Heart Eyes
Андреа и тук е ужасно студено, дано да разгрее до обяд. Sunglasses
Лек и приятен ден на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт