Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 473
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
За малко да забравя да почерпя - моята сестричка има имен ден днес Simple Smile

# 136
фантичка да ти е живо и здраво името и ти с него
андреа честит празник и на твоята сестричка
  bouquet
лека и успешна седмица на всички ви

# 137
Добро утро и от мен!

Честит имен ден на Фантичка и на Селестето на сестра й! Да са здрави, щастливи и обичани жени!

Виждам добре сте си изкарали на срещата! Браво!

Билянче, направо вече е за откачане с тия болести. Ивана леко се хремави и прокашля, ще видим накъде отиват работите, след като цели 2 седмици ходи на ясла без прекъсване  Rolling Eyes Но да ти кажа след последната диагноза на педито, я отведох при Гаврилов, който беше на коренно противоположно мнение и накрая просто мина без лекарства. Да се чуди човек на кой да вярва вече. Успех на Руменчо, дано е нещо по-поносимо  Hug

Нинче, вие как сте?

# 138
Добро студено утро и от мен cold
ей докато ги опаковам децата и ги заведа на детска то стана 9 часа представяте ли си smile3515днес за пръв път им сложих шалове шапки и ръкавици и занесохме в детската една печка духалка която купих от Метро от останалите пари дето бяхме събирали за умивалното помещение и тоалетната,че нали в нашата детска са на климатици

Честит имен ден на Фантичка!Мила Кате,желая ти от сърце здраве,щастие,любов,късмет и успехи във всяко начинание Hug
Честит да бъде празнике и на твоята сестричка Ади  bouquet

Жалко че вчера се забавихме и неможахме да се видим с Румето и Алексчо,но нищо другият път Hug
Ана2 едно голямо гуш за вас Hugда се оправяте бързо Hug
то и Криската нещо кашляше по едно време към сутринта,май пак има храчки Tired

Хайде лек ден аз започвам да си пия кафенцето,че до сега гризках една баничка с боза hahaha Blush

# 139
Честит имен ден на Фантичка! Слагай масата, мезетата и пиенето - довечера сме у вас! Наздраве, Кате!

Само да кажа добро утро и аз в тази студена сутрин! Нормални неща около нас - децата на училище, на детска, ние на работа........Нищо интересно!

# 140
Мамо Цоци, ти нали каза, че си фенка на еuro sport - тая година нещо биатлона почва много късно  Rolling Eyes що така, имаш ли представа?

# 141
Да се запиша, че напоследък съвсем Ви изпуснах дирите.  Честит имен ден на Фантичка! Напред и нагоре! Честито и на сестричката на Селесте!   bouquet И Теди ходи две седмици на детска и на третата е болна... Все се надявам, че най- накрая ще свикне с вирусите там, ама да видим кога newsm78 Малкия пък ме разнася като мокър парцал за пръста и още не иска да се пусне сам да ходи  Rolling Eyes... Сега отивам да чета последните 6 страници.

# 142
Аз забравих да се оплача - в събота, в най - големия ад обикаляхме из Илиенци с една колежка да събираме материали за коледното парти...3 часа ми бяха мокри краката..няма такъв ад...вчера не мръднах от леглото и се наливах само с чай, лимони и мед..за сметка на тази неприятност , най - сетне пристигнаха поръчките ни за хубави карнавални костюми...вярно е, че чакахме повечко и се оръсихме преди заплата обаче роклите са невероятни..нищо общо с тези, дето намерихме по пазарите...ако довечера успея да се снимам сама, ще ви пусна материал Simple Smile

# 143
Мамо Цоци, ти нали каза, че си фенка на еuro sport - тая година нещо биатлона почва много късно  Rolling Eyes що така, имаш ли представа?

Нямам представа, но по принцип той започва някъде декември месец, ако не ме лъже горката памет......А и вече нали има летен биатлон, спортистите явно си докарват и от там някоя и друга стотинка, и не бързат със студа и зимата.......

# 144
Миналата година започна в края на ноември, помня го защото си умрях от кеф. Сега чак края на декември  Close Може би защото почти до нова година караха на изкуствен сняг и са решили, че така е по-добре.

# 145
Ели,вчера към седем мернах по евроспорт биатлон. За съжаление малкия падна и не му обърнах особенно внимание какво точно е.... Тези дни в Банско почва купа Тодорка. От две седмици правят изкуствен сняг, че друг няма.

# 146
А Пампорово се обзаведе със сняг преди повече от седмица..но не става за каране още

# 147
ехеее какво ви обзе ха тия зимни спортове hahaha

Бре голям студ днес бе хора cold cold cold

# 148
  • На черешата
Момичета,почерпете се за мое здраве!

# 149
Честито Фантичка! С пожелания за много здраве и повече свободно време

Общи условия

Активация на акаунт