Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 467
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Ммм Фантичке,и тортата от дясно е примамлива ама на тоя студ и задачите които имам да върша с радост бих дръннала и по едно от тези от ляво в почерпката hahaha Joy Peace

# 151
  • Благоевград
Честит Имен Ден !

Весел празник и много положителни емоции!!!
  bouquet

# 152
 Сега май вървят само ски бяганията и първите стартове от световната купа на алпийските по евро-спорт.

Първият старт за световната купа е в Остерзунд, началото на декември. Първия старт въобще за сезона ще е пак в Швеция, обаче ще е за европейска купа в Идре, почва на 28 този месец, но едва ли ще го предават по Евроспорт.

И на двата старта ще има българско участие, но Клечеров мисля че няма да стартира поне в Швеция, Филипова ще започне чак след нова година, Никулчина вероятно въобще няма стартира, нищо, че официално още е в отбора. Май само Краси Анев ще е редовен тази година от по-сериозните биатлонисти.

# 153
Честити имен ден  на Фантичка и на сестрата на Андреа Селесте
Много здраве, щастие, късмет и любов.

На срещичката беше супер.
Нинка, за малко да сме се засекли на Бодрост и ние мислихме да ходим в неделя, но нещо ни се провали плана. Вие като бяхте на Бодрост, новото заведение работеше ли или само старата чайна, че ние мислим другата седмица да отидем, ако нещо не стане пак.

# 154
  • Благоевград
Ето снимките и от мен:

http://desirumenova.multiply.com/photos/album/10/10

bouquet

# 155
ей ама това кафенце много приятно изглежда  Simple Smile

дани мисля че работи поне така каза човека от старата чайна ние при него пихме чай
той от години е там може да го знаете а имаше и едно семейство което обядваше и от тази седмица ще има и редовно готвено
правеха и проби явно на лифта защото пускаха по една кабинка да се върти
станало е доста добре

jujavka къде се изгуби имам една снимка да обсъждам с теб  Wink  Peace
при вас наваля ли

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 19:19 от puhelota

# 156
 Shocked Нинче, не местряскай така по нощите със  снимки. Тъкмо приспах дзверчетата. За мое голямо съжаление не натрупа. Отвратителна киша е ooooh! Искам хубав голям сняг като лани. Да пусна Тинката да си ходи в него и да си пада колкото му душа иска. Тази вечер Теди седна върху главата му  #Crazy И пак е син и го е страх да ходи сам.

# 157
Ади,разчисти си пощата ако искаш да ти отговоря Peace
Деси,свалих си и останалите снимки,много са готини,тя май Марси ги прави там когато си играха с Вики Hug
Леле аз умирам за сън smile3507

# 158
Добро утро на всички - хубав ден Ви желая
Дани, имах само 8 съобщения, но ги изтрих

# 159
Добро утро хайде да сипя на бързо по кафе докато Марси не ме е изпреварила Wink
Марси,сега се сетих да ти кажа че Жоро е поръчал ламинат точно като този в МОЛа
а твоите снимки са най-качествени  Peaceда не се засегне Деси,ама си е така,моите най-не ги бива Tired

# 160
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Дани мерси за кафето и четките, че съм добър фотограф. Embarassed Този ламинат в МОЛа на мен много ми харесва, браво на Жоро. Wink
Момичета,  вие избрахте ли вече подаръци на децата за коледа, аз от няколко дни само това разглеждам по сайтовете. Време ни е вече и торта за рождения ден да избираме. Вики иска да е със Снежанка пак, иска да поканя на рождения и ден този път не Пипи, а Снежанка, дано около празниците успея да намеря актьори които да се навият. Wink
Да не забравя да ви кажа, имате всички покана за следващото парти да е в "Цетъра за съвременни родители", (тъкмо докато Дани направи ремонта Joy) там няма камина ама е уютно и приятно. Сиска ще се радва да дойдете всички на по винце или нещо друго. Само кажете кога ще ви е удобно. Laughing

# 161
Добро утро и от мен!
Днес е доста по-приятно от вчера, но ще видим дали вятъра няма да докара пак някоя гадост  Crossing Arms
Ние се успахме сутринта, та тичахме към яслата, че да не изпусне закуската мойта ламя  Joy
Взех й вчера една коледна рокличка, то поне този въпрос го уредих, че миналата година голям зор беше.
Уф, трябва да почвам работата за днес, но как не ми се ще ....
Айде, приятен ден на всички!

За биатлона, стартовете от световната купа наистина почват от 03.12., малко остана  Mr. Green Аз само тях гледам, защото от европейската не са ми достатъчно динамични някак си. А що се отнася до българското участие, вече съм ги отписала  Confused Но с нетърпение си чакам моя любимец - А.Волф  Blush

# 162
Ха, и моята рокличка е коледна Simple Smile имам и невероятни чорапи с червени панделки, бял пух и едни сладки малки звънчета..
Обявявам сезона на зимните падания за официално открит (аз имам и летен сезон по такива изцепки) - вчера си посиних дясната длан и хулиганските колене в едни неприятни преспи (то, кои ли са приятни, щом се налага да си навън сред тях)...

# 163
Марси, сега се сещам, че не сме ти видяли снимки на новите мебели и рошавия килим. Аз се закопах с такива пътечки в спалнята още преди да родя. Новата ми мисъл е какво да мисля, за да си разкарам килимите, но все пак да е уютно. Чудя се за корк. Той Любо още и идея няма за това  hahaha

# 164
Селесте, ти ще си коледна палавница  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт