Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 461
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Да му мисли джуджето, което съм набелязала  hahaha Joy #Crazy Joy

# 166
  • 42.016399,23.101179
Андреа, прати някоя снимка да видим тази коледна рокличка, много съм любопитна.  Embarassed
Ели а вашата каква е, и от къда сте я взели.Щото и на Виктория требва рокля да и купувам сега. Laughing Снимки от новите мебели не сте видяли защото нямам фотоапарат. Sad То и моето е пътечка, не килим, ама за сега не ми тежи чак толкова много чистенето. Wink Ето малко снимки, от миналата седмица-Деси и АнаМария ни бяха на гости. Мерка се от време на време и килима и гардероба и дивана мъничко. Laughinghttp://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15464&AlbumId=125376

# 167
Бях се зарекла да се снимам сама - е, опитите завършиха направо трагично..сега ще потърся да видя някъде за линк от сайта, от който я поръчах..факт е, че са 1 към 1 с това, което показват там и това, което изпращат после Simple Smile

# 168
http://www.yandy.com/Herald-Angel.php Това е самата рокля..по принцип я поръчахме чрез www.feelingusa.com, но там беше на разпродажба и вече са я свалили, което значи , че не им е налична повече Simple Smile

# 169
а тук са чорапчетата със звънчета..май ставам като елха, но си ги харесвам http://www.feelingusa.com/opaque-stockings.cfm/4726

# 170
Уха, Селесте  Crazy Ще му докараш инфаркт на белобрадия старец.

Марси, на Ивана от продавалника я взех роклята, така че не ти помагам с инфо. То иначе има по разните чужбински сайтове, но на мен не ми се отдават тези поръчки. Килимчето е досущ като пътечките ми. Холната ти маса ми харесва много  Peace

# 171
  • 42.016399,23.101179
Ееееееее, Селесте супер са и роклята и чорапите. Wink На доста мъже ще им се ще да са на мястото на набелязаното джудже. Laughing
Отдавна не съм влизала в продавалника, ще хван ада се поровя малко и там. Wink

# 172
Андреа, раздай първо валидолче и после излизай на сцената......

# 173
Ха - ха, страхотни сте, накарахте ме да се смея напук на гадния ден. Благодаря Ви, че ми обръщате внимание на дребните неволи..джуджето е избрано - пуска си брада в момента и се учи как трябва да се държи с малката Снежанка с червена рокля.
В интерес на истината в много от сайтовете, в който ровихме има и детски костюми, така че Марси няма да има затруднения да намери хубава рокля

# 174
Леле-леле Селесте,незнаех че имаш в предвид подобно секси парцалче newsm47 newsm10 newsm62
направо ни скри шапките Blush
и на мен ми допадат страхотно,но ако ме види Жорчето да се явявам на служебно събиране с подобно оскъдно и секси костюмче сигурно ще изригне като вулкан hahaha
но определено за теб си е характерно даже типично ти много обичаш подобни щури идеи Hug

Между другото и една моя приятелка участва в този конкурс,по-добре гласувайте за неяhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350704.0ако искате де,рецептичката и е готина PeaceТя се казва Dora Petkova
Марси,то било много уютничко у вас бе човек Peaceвидяха се покупките,само дивана съвсем малко,но ми изглежда удобен за лежане Hug
Ели,браво на теб че си пременила снахата,хайде на следващата среща с децата да ги снимаме пак с Аската
Даже знаете ли какво ами ние няма ли да си направим коледно парти с децата и някакви подаръчета да им измислим ,да си ги поснимаме,да се позабавляват заедно и ние де
Марси,идеята са събиране в този център много ми допада,че то нашите дивани ще дойдат за коледа,но това незначи че отказвам събирането у нас,не си мислете така,хайде аз съм за,казвайте кога и от колко часа и какво да носим newsm78
а за събиране с децата като малко тържество,пак в този център няма ли да може newsm78хайде моля ви помислете и дайте предложения Hug

# 175
  • 42.016399,23.101179
Дани идеята ти е страхотна, много ми хареса. Може да им викнем някой аниматор облечен като дядо Коледа и да им раздаде подаръчета,или пък някоя Снежанка или Пипи да ги забавлява. Wink
Среща в Центъра без децата би била страхотна, ама на дечицата определено мисля че ще им е тесничко. Той се намира в гарсионера, няма да има място да ги забавляваме в една стая тези 15тина деца с още толкова майки. ама като се събереме можеи да помислиме за място, което би ни свършило работа за тази Коледна срещичка. Laughing

# 176
Кандидатирам се за Снежанка..ще си сложа шал и червен чорапогащник Simple Smile

# 177
Хай де мари Ади,с тия чорпогащи и къси роклички,ще смаеш децата,ще се чудят от ХХЛ ли излизаш или наистина си снежанка Joy
Марси,чудесно ще е ако се съберем на широко някъде и извикаме снежанка например или джудже,според мен да не е дядо коледа,че прекалено много пъти ще го срещнат да раздава подаръци а уж минава само на Коледа Winkще им объркаме разбиранията hahaha
ами знам ли аз исках да ви предложа една сладкарничка която се намира в кооперацията под Руби дент,не съм ходила още,но едно момиче от курса по английски е там на квартира и каза че е широчко,но аз трябва да намина да разгледам и ако може да запазим само за нас,и хем ще се почерпим и децата ще се радват,другият вариант е в клубчето при топките новите дето бяхме в неделя,ама ще има сигурно и други деца,вънка задимено и нещо не ми допада
а за среща само майки съм си ЗА,само кажете кога Peace

# 178
  • 42.016399,23.101179
Хм, на към Рубидент не съм ходила скоро, там евентуално Деси може да прескочи да я види тази сладкарничка, на нея и е близо до работата. Wink Джуджавка ти като си се прибирала скоро не сили я виждала?
Иначе при топките наистина е голяма лудница и много задимено, а в групата имаме и бебоци, трябва им по чист въздух и пространство на тях. Laughing
Може да проверим и в Дриймс дали го отопляват, там иначе има пространство, килим оттолу и малко хора. Laughing Давайте и другите предложения и мнения.  Wink
 За срещата без деца, казвайте наистина кога ви е удобно-събота, неделя? newsm78

# 179
Сладкарницата е малка и не става за такива голями срещи. Иначе е супер. Препоръчвам ви я,но по единично,или най- много по двойки. Дриймс е удачен вариант. Аз се кандидатирам за дядо Коледа. На корем го докарвам Embarassed   

Общи условия

Активация на акаунт