Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 454
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Явно това момиче не може да прецени ,пък и незнае колко хора имам в предвид,но аз съм съгласна за Дриймс,може да ни обособят на едната част от терасата и да сме си сами ще е хубаво Peace

# 181
  • На черешата
 Внука на собствениците на тази сладкарница е в една група с Борето. Mr. Green
 Хората много обичат малки дечица и мисля,че ще ви съдействат. Hug
 Ние ще се приберем към 29 предполагам,Дани чакам си камината. Confused
 Вече украсихме елхата,сложихме я в детската стая тази година,децата така решиха.Но друга украса все още не сме правили. Peace

# 182
А Фантичке няма размиванане,утре отиваме да поръчваме диваните и се надявам до датата която си дала да са тук Praynig hahaha
А за сладкарничката ще видим Wink
Аз още никаква окраса не съм слагала,но се замислям вече Peace

# 183
Ако я запазим цялата за нас само би могло да стане, но иначе не мисля, че ще съберем в нея newsm78 Искам и аз вече среща, че много ми дойде Разлог Rolling Eyes Нинка, чакам снимката да я обсъдим Mr. Green

# 184
Ако я запазим цялата за нас само би могло да стане, но иначе не мисля, че ще съберем в нея newsm78 Искам и аз вече среща, че много ми дойде Разлог Rolling Eyes Нинка, чакам снимката да я обсъдим Mr. Green
Ами цялата де,какво за 2 часа например Thinkingзнам ли,може да помислим и да наминем  Peace

# 185
Веси стига де няма да я пускам не е нищо важно снимала съм границите от една карта от 2005 - там за онази дискусия с добърско - просто като закачка го писах това за обсаждането  Peace
иначе (позволявам си да пиша в мн число защото съм сигурна че на всички ни е желание това) много много бихме се радвали на следващата срещичка и ти да дойдеш  Hug
билянче как сте
марси какви са плановете за РД-тата

# 186
марси и друго да те питам на Вики възпаляват ли и се очичките откакто носи очилцата
при нас пак има някакво зачервяване и с ечудя възможно ли еда гледат повече ТВ в детската и да и с енатоварват и от самите очила  newsm78
мисля да я водя и при друг лекар просто за консултация

# 187
Здравейте, днес нямахме нет нещо, та преди малко ви прочетох, сега, след къпането на малкия, сядам да пиша.
Виждам, че обсъждате срещички. Аз съм за по принцип.
Селесте, впечатлена съм от одеждите. Яка му душичка на джуджето Twisted Evil
Румен е с бронхит , от вчера е на антибиотик. Кашля много лошо, с метален призвук, вчера почти не спираше, вдигна и температура. Днес е по-добре, играе си, танцува, весел е, кашля много, но по-малко от вчера. Цяла седмица ще съм в болнични, с тенденция за още, което пък ме изнервя, понеже се вижда края на семестъра и няма да мога да си свърша работата...
Тази вечер успях най-после да ида при Малчев. Не бях ходила след аборта на читав преглед. Добре съм изчистена. Общо-взето, новините са добри.
Нинка, каква е тая телевизия в детската?  newsm78

# 188
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Нинка, ами знам ли, често май са и зачервени и от време на време се оплаква че я болат очетата. Може и от пренатоварване да е. Тя детски чак толкова негледа, ама много рисува, а милото няма удобно столче и масичка за писане и рисуване, та сега баба и и дядо и са решили чин да и купуват. Embarassed
Нинка, каква е тая телевизия в детската?  newsm78
Да не би в яслата да нямате. Joy Билянче навсякъде има Тв вече, ДВД също. Виктория често мъкне в детската филмчета. В яслата също много им пускаха да гледат.
Иначе  за Р.Д. мислехме да е на Гъбата, ако работи обаче точно преди празниците. Искаме и аниматор да поканиме пак, да ги забавлява децата, ама и това е малко трудно защото по това време всички са ангажирани. Заедно пак най-вероятно ще празнуваме с Ана Мария, иначе няма как да си ходят на рождените дни децата. Та това мислим за сега... newsm78

# 189
Добро утро, дами  Simple Smile

Никой не е правил кафе днес, добре че си купих!

Относно срещите, аз съм за. Давайте да ги мислим и организираме. Особено детската, че там май ще трябва по-голяма подготовка. Ще се възползвате ли от офертите за календари, пуснати по градините. Аз поръчах само три, че не знам какви ще ги направят и Ивана дали ще излезе като човек или като дзвер. Но подозирам, че нашите са от фотото на Спаско, та после ще отскоча, да го питам дали ще може допълнително, ако ги харесам.

Биляне, да цункаш Руменчо от Ивана и бързо да се оправя  Heart Eyes То и нашата кашлица се влошава, ще видим  Tired Иначе новият ти аватар много ми харесва.

Дани, с теб какво става?

# 190
Добро утро, дами!

Мен не ме бройте за среща тази седмица.....А за детска среща - знам ли......Права е Ели,че трябва по-сериозна и отговорна подготовка. Да се наеме аниматор, дядо Коледа, Снежанки и джуджета ще струва пари, които според мен не са оправдани......По принцип в ДГ ще има подобни тържества и там така или иначе дядо Коледа ще дойде! А за по-големите не съм сигурна доколко вярват в Добрия Старец и до колко ще им бъде интересно. Освен ако някой татко не се направи на него. Но костюм откъде? Това са мои размишления, с които не ангажирам никой! Дори мен не ме бройте много-много за мнение за детската среща. Защото моите не вярват в дядо Коледа, вкл. и 5-годишния градинар. Но не отказват подаръци и лакомства.

Хубав, спокоен и оздравяващ ден! Болните да си пият лекарствата и да оздравяват бързо-бързо!

# 191
добро утро и от мен
билянче и ние така по миналата седмица бяхме с една неспираща кашлица та пи панцеф който да не кажа голяма дума на второто пиене и спря значително кашлицата
но очите ни вечер са си зачервени и вчера доста ги потърква каза че я сърбят
в детската както каза марси и ние имаме освен тв и двд то и в яслата имахме и всяка сутрин ги посрещаха с планета  #2gunfire
добре че сега поне са детски филмчета и добре че не прихвана страстта на лелките от яслата към горе споменатия канал
тая сутрин чух едно кашлящо дете в групата и  Sad ще гледам да си избия от главата мислите свързани с болести `щото май вече `почвам да откачам само като кихне и започвам да си вкарвам едни филми  ooooh!
пропуснах да кажа вчера че и аз съм впечатлена от тоалета ти селесте - прати на профилактичен преглед джуджето преди да му се появиш  Grinning  Wink да не те пишат после по вестниците
и аз тази година поръчах календар от детската дано да стане готин ама аз и във фото ще я заведа да я снимат нали няма нужда да ви казвам колко обича тя снимането  Grinning
вчера и купих нов пъзел и беше много щастлива и като я гледах как го реди снощи май по -бързо ще успее да го подреди сама целия за стария и трябваха две седмици докато сам самичка го нареди
вече е схванала как става и снощи повечето парчета сама си ги откриваше и слагаше а не като преди "мамо дай мене пъзел" и да чака да и подавам
ще снимам и ще пусна снимки да я видите колко е задълбочена при реденето
марси какъв чин са набелязали бабата и дядото
ние сме харесали едни комплекти - маса + столче за около 50лв в магазина с/у х-л Езерец и естествено държи да е с "Колите"
айде спирам че нещо се отнесох тая сутрин- не че няма какво още да пиша  Blush
мамо цоци мнението ти е важно така че няма лошо да споделяш мисли с нас  Hug
момичета на всички лек и слънчев ден  Hug

# 192
Добро утро сладурани..кафе наистина никой не сервира, тук вали ужасно и ще се преориентирам към чая..това с очичките на дечицата с очила много ме зачуди..вярно е, че нося очила от десетгодишна (т.е. по-голяма от вашите палавници), но никога за толкова време не съм получавала зачервяване, а аз наистина зверски съм си товарила зрението..до 18 - годишна непрекъснато си качвах диоптрите и сега съм на едно равнище от - 3 и си позволих да инвестирам в лещи. Вашите офталмолози не са ли изписали капки за такива случаи? Може да е от напрашване на окото (ако само едното има такива симптоми и т.н.), въобще много варианти..няма да разказвам в подробности, но на мен така ми се появи ечемик и през януари се наложи да го отстранят с операция..още имам снимки с превръзките - хич не беше весело тогава ..уф, стига негативни емоции, днес е сряда и всички ще бъдат енергични, работата ще спори и в края на деня ще изживеете много приятни емоции..на мен това звездите ми го говорят вечер, защото съм на последен етаж

# 193
  • На черешата
В групата на Борето ТВ няма,бойни родители сме. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 194
Теди имат телевизор и ДВД, но каза, че вече не им дават да гледат Mr. Green Аз наистина съм доволна от детската й, защото за малкото време което ходи успя да научи доста неща и учителките наистина се занимават с тях, а не ги оставят през телевизора по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт