Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 453
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Ето ме и мен, аз нещо съм се побъркала от работа наближава края на годината и се сетете каква лудница е просто. На всичкото отгоре си пускам документите за една друга работа  Embarassed, човек да ми се чуди на акъла, тези двете са ми малко още една ще ми дойде добре  hahaha, но ако стане тогава ще пиша по-подробно за какво става на въпрос, че не ми се иска предварително да коментирам, че може и нищо да не стане, а много ми се иска да се получи нещо.
Иначе сме добре, имаме си още едно зъбче и сега всичко е спокойно до следващото  Mr. Green
За среща съм за, въпреки че сме малки и не разбираме, но все пак ще се включим в празненството
Хайде лек дена на всички, че малката иска и тя да пише Mr. Green

# 196
Забелязвам, че никой не се е отчел дали звездите са ми говорили на български снощи..както и да е ..утре ще има нов хороскоп с предсказанията "идва ми отгоре"

# 197
Срам още малко ще отидем на трета страница Naughty

Забелязвам, че никой не се е отчел дали звездите са ми говорили на български снощи..както и да е ..утре ще има нов хороскоп с предсказанията "идва ми отгоре"
Пак аз нещо не съм разбрала  Embarassed, за какво ства въпрос

# 198

Давам кафето.
Румен е по-добре, вече не кашля нонстоп, играе си, даже е много интересен - нали започна да говори доста, имитира, обикаля, смее се. Обаче аз почнах да кашлям Sad, въпреки че пия някакъв "Имунобор" вече една седмица.
Селесте, и аз нещо недоразбрах като Дани Embarassed
Ели, дано Ивана този път отмине, това не е работа - има-няма, през седмица болни.  newsm78
Хора, в нашата ясла незнам да има телевизия и да ви кажа, много се изненадвам. Не че съм против образователните филмчета, ама...

# 199
Ana2 Благодаря за кафенцето, аз седя и си го пийвам с вас виртуално Joy

# 200
Добро утро и благодаря за кафенцето! От вчера звездите решиха да ми говорят - самообявявам се за астро-звездо маг и ще ви пускам кратък забавен хороскоп, стига да нямате против Simple Smile За днес от космоса и вселената ми съобщиха да се внимава, да се пазите от караници и да мечтаете за петъка и следващите почивни дни

# 201
  • Благоевград
Добро утро сладурани..днес е сряда и всички ще бъдат енергични, работата ще спори и в края на деня ще изживеете много приятни емоции..на мен това звездите ми го говорят вечер, защото съм на последен етаж
daniela_ch  ето за това става въпрос.

Андреа Селесте  за мен почти позна, работата спореше, само дато в краят на деня имаше и приятни емоции и малко кофти новини. Но общо взето добре ти говорят звездите.
А днес какво ти казаха !? Grinning
 Ana2  , мерси за разкошното кафене, ей сега отивам да си приготвя и аз едно
(може и да го докарам като твоето)  Laughing И стига с тези болести, краят на годината наближава, т.е. и абонамента за тях свършва  Laughing

Ох , какво да ви кажа друго освен спокоен и усмихнат ден!   bouquet

# 202
  • Благоевград
Андреа Селесте   ама как познаваш само  Laughing - ще взема да те призная за
астро-звездо маг . Днес вече се почна точно в тази насока  - караници, недоволни  #Cussing out
и някой като мен "яхнал метлата" както казва  wildgirl , за да им укроти страстите
и излишните емоции.
  bouquet

# 203
desi - r Аз метлата я ползвам, за да налагам тези, които ме ядосват..това в кръга на шегата, но днес наистина ще е борбен ден и ще има скандали на много места. Дано тези, върху които ще излеем гнева си, оцелят днес и ни обичат не по-малко утре Simple Smile

# 204
Добро утро!

Селесте, признавам те! Засега си много точна. Още със събуждането се поядохме с мъжо и детето и то нещо си искаше негово. Красота. Тоя замина за Разлог на изпит зе подборен лов, та да може и карабина после да си купи  Twisted Evil Познайте дали му стискам палци. Вещица съм и в червата ви казвам  Mr. Green Аз в пристъп на ярост си взех лаковете на работа и сега се лакирам, за да успокоя нервната система.
Днеска ще ги снимат в яслата за календарите, това мойто не го знам как ще се държи. Малко съм я облекла като водеща на новините. От кръста нагоре е ок, а надолу по ясленски панталон, понеже на мострите видях, че са само от близък план  Mr. Green

Билянче, викам наистина да им обявиме бойкот на болестите, то това вече не е нормално.

Руми, ти се изгуби. Алекс май го мяркам тези дни в групата.

Дани, къде си бе жена. Притесняваш ме вече  newsm78

# 205
Хора, ако ви си разглеждат снимки, пускам на брат ми тези от двуседмичната му визита в Китай. Доста са, затова разглеждайте с избирателна пропускливост:
http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/23/23

http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/22/22

http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/21/21

http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/20/20

http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/19/19

Впечатленията му са, че Сеул е доста по-развит град от Пекин. И най-важното за мен, китайската храна в Китай, има същият вкус като тази  в България  Mr. Green

# 206
Манията за лов, пушки и пр. и аз не я разбирам...странно ми е и това е..тук, във фирмата почти всеки мъж, дори от администрацията има лично бойно оръжие, някои комплексари го мъкнат ежедневно..за останалите разбирам, защото им е работа..ама тези богоизбраните мъжлета в офиса да носят пистолети тук..в съчетание с другите им качества точно се вписват за "комплексари"

# 207
  • Благоевград
Андреа Селесте ти какво работиш, какви са тези оръжия във вашата фирма
(май съм пропуснала като си казала с какво е свързана работата ти - сори)  newsm78

wildgirl Много ми харесаха снимките - супер. Е, поне в храната да сме ги
стигнали китайците  Laughing

Сутринта ме "зарадваха" , че в градината имало дете със скарлатина - сега само това
ни липсваше .Дано не се зарази малката  Praynig
А за календари при нас за сега не съм  разбрала да правят- може би по-късно ще ги снимат.

Вече почна да ме боли главата -отивам за някакъв илач, че до краят на деня
има още мнооого време .
  bouquet

# 208
Работя в една охранителна фирма и без оръжие е немислимо

# 209
  • На черешата
Не виждам никакви комплекси.
Просто прочети инструкциите за съхранение на лично оръжие,не говоря за ловни пушки.
След като си в бизнеса би трябвало да ги знаеш тези неща. Peace

Общи условия

Активация на акаунт