Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 450
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Предполагам, че е въпрос на лично възприемане - никога в семейството ми ловът, стрелянето и въобще оръжията не са били обект на внимание..затова не разбирам страстта на някои към тези занимания..иначе двете със сестра ми постоянно се биехме и деляхме нещо..но с голи ръце..споделете - вашите деца удрят ли се?

# 211
  • Благоевград
Момичета вижте на какво попаднах :
(моля тези с висок морал да не четат по-долу ) Wink

Повишение на заплатата !
Мъжкия член иска повишение на заплатата поради следните причини:
- винаги работи съсредоточено и под напрежение
- умее дълбоко да потъва в работата
- може да работи във всички направления
- няма вентилация или климатик на работното си място
- работи в условията на повишена влажност
- работи при високи температури
- работи през почивните дни и празници
- може да работи по всяко време на денонощието
- подложен е на риск от професионални заболявания.
Повишението на заплатата на мъжкия член е отказано по следните причини
- не може да работи 8 часа на ден
- не винаги се подчинява на искането да започне да работи
- след кратък работен период заспива
- не може да остане предан на едно работно място
- много рано излиза в пенсия
- работи само при постоянно подбутване
- постоянно оставя работното си място мръсно
- понякогa бяга от работа преди края на работното време.

Ако обичате , без фантазии за това от къде го изрових ( от един наистина сериозин сайт ) !
Имаше и още някои интересни неща , може по-късно да ги пусна ! Mr. Green
  bouquet

# 212
  • Благоевград
Еее, не мога да се сдържа просто да не ви гопокажа и това :

Kак да привлечем вниманието на човек, седящ до нас в самолета:
1.Извади своя лаптоп от чантата

2. Отвори го много бавно и спокойно

3. Включи го.

4. Убеди се, че този глупендър до теб гледа в екрана

5. Включи любимата си търсачка

6. Затвори очи и вдигни ръце към небето

7.Поеми дълбоко дъх и натисни този адрес:
http://www.thecleverest.com/countdown.swf
8. Погледни в лицето на твоя съсед.

hahaha Joy

# 213
пускай деси поне да ни разсмиваш  Grinning Grinning Grinning

селесте и нашият ден започна с нерви - малката изяде рано рано едно шамарче и да видиш как за пет минути беше измита облечена и готова за детска  Confused
то не е "не искам това да обувам искам онова" "не искам да ставам сега -после" "не искам да си мия очите - утре" и все такива ми ти работи
и все и угаждам и все се съобразявам ама тая сутрин направо не ми издържаха нервичките

по питането за "войните" - с брат ми се спуквахме по-скоро аз го спуквах ама после стана две глави над мен и трябваше да подпишем примирие че ако трябваше милият да ми връща сега нямаше да съм сред вашите редици  Simple Smile
майка ми откачаше като започнехме да се караме и все казваше че се чуди защо е така като тя с брат си никога ама никога не е карала камо ли да се бият  Shocked
но това е може би защото вуйчо е по-големият не знам като имам още деца ще видя какво е

деси направо ме разби с тая новина за скарлатината като нищо ще тръгне и по другите градини то болестите пропуск нямат

ееее деси много е добро това  Joy

# 214
  • Благоевград
Ето ме пак ! С риск да ви досадя и да си направите издода , че днес изобщо не
работя ( което не е вярно ,защото прилежно разпределих работата на другите  Mr. Green)!
Та ето ви още нещо - малко по -дълго , но .... това е днес положението  Laughing

Долните спомени са събрани от потребителите на бг-мамма. Правата им принадлежат на авторите им и на бг-мамма.
Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора.
Да поставиш игличката на грамофона точно там, където започва новото парче.
Да върнеш бурканчетата от кисело мляко и бутилките от олио в магазина.
Да си оставиш ключа под изтривалката, когато излизаш.
Да пишеш писма на руско другарче.
Да идеш на градска баня.
Да носиш лентите във фотото да ти ги проявяват и после да чакаш да си вземеш снимките, за да ги видиш за пръв път.
Да позвъниш на съседката в неделя сутрин с молба да ти услужи с чаша захар, понеже магазинът не работи, а после в знак на благодарност да й занесеш 3-4 парчета кекс.
Да си оплетеш блуза по образец от списание Бурда.
Да бързаш да се прибереш, защото ще ти “звъннат”.
Да отидеш на сладкарница и да ти налеят от кранчето една от шест.
Да вариш прясното мляко след като го купиш, защото ще вкисне.
Да отключвиш с ключа, както ти е на врата.
“На ти две лукчета, че нямам да ти върна.”
Да събираш салфетки и станиоли от шоколадови яйца.
Да си абониран за Славейче, Пламъче, Мурзилка, Веселые картинки, Космос, Паралели, Септемврийче…
Да се качиш в асансьора, да дръпнеш решетката и след това да пуснеш монетка 1 стотинка, за да тръгне.
Да сложиш индиго м/у два листа и да напишеш доклад по биология в 2 екземпляра.
Да влезеш в детската градина и да видиш всичките деца облечени в сини или червени пресилки и шорти под тях, на ситни или едри квадратчета, тип ” голям пипит”.
Да пушиш в самолет.
Да пиеш кафе смляно лично от теб с ръчна кафемелачка.
Да се вълнуваш, когато “пуснат” нещо в магазина.
Да имаш да пишеш домашно и да отидеш в читалнята да търсиш материали, защото няма Гугъл.
Да си разменяте подаръци в училище за Нова година – старателно надписани книги и грамофонни плочи.
Да свириш от балкона на детето да се прибира за вечеря, а не защото е тъмно или страшно.
Да ходиш до ”Домашни потреби” за тиган, до ”Плод-зелечук” за чушки и домати, до ”Млад техник” за детски играчки, до ”Битовия комбинат” за …
Да си купуваш плочи с музика.
Да сменяш ремъка на касетофона.
Да бъркаш нескафе със захар и лъжичка докато направи пяна, за да стане фрапе.
Да играеш на криеница, стражари и апаши и пътни знаци. Да играеш на ръбче /без да мине никаква кола покрай теб/.
Да звъниш на вратата на някоя бабичка и да тичаш да се скриеш.
Да си дадеш чорапогащника на ‘ловим бримки’.
Да си вариш домашна кола-маска.
Да хвърляш яйца от балкона върху неприятелите си.
Да гледаш на черно-бял телевизор “Студио Х” всяка събота, след 23.30 часа.
Да скачаш на ластик на улицата пред блока.
Да участваш в Ленински съботник.
Да гледаш в неделя сутрин “Бързи, смели, сръчни”.
Да познаваш мириса на “Кореком”.
Да цъкаш пред величието на новия Москвич.
Да се съберете родата на копане или бране на царевица или грозде.
Да печеш чушки на чушкопек на терасата и да се питате с приятелката ти от 2 етаж коя колко има още да пече.
Най-големият магазин, който си виждал да са централните хали.
Да разлистваш Некерман и да му се взираш с влажни очи.
Да си правиш захарна вода за косата, вместо гел.
Да се подредите всички от семейството за банани на Нова Година и да се правите, че не се познавате.
Да си шиеш разни дрехи, когато те поканят на сватба, банкет или друго събитие, за да си по-модерен.
Да си боядисваш дъвката с магданоз в зелено.
Да се състезаваш с другарчетата за най-бърза подредба на кубчето на Рубик.
Да събираш лайка, мащерка, други билки и кестени за чавдарско поръчение през лятото.
Да те гледат кисели продавачки, а ти да се отнасяш с тях като с богини.
Да имаш уокмен и за да не му се изхабят батериите, да въртиш касетата на химикал/молив.
Да си мечтаеш за “ходеща кукла” от СССР.
Да отидеш на истинско изпращане на войник.
Да чакаш с нетърпение Дядо Мраз на Нова година, да се чудиш какво ще ти донесе и още преди да е дошъл, да откриеш подаръка в гардероба, прилежно скрит из дрехите.
Да се возиш в автобуса с билетче от 6 стотинки.
Да купуваш бира и да вдигаш всяка бутилка, за да провериш дали няма утайка, като избираш само зелени или само кафеви бутилки.
Да носиш пръстенчета, направени от обвиката на бонбони Лакта.
Да си опечеш филийка на печка с дърва или на котлона, вместо на тостер.
Да увиваш чужда книга, взета назаем, с вестникарска хартия, за да не се повреди.
Да влезеш в супера, а там да има само сол и оцет.
Да стоите до тъмно с децата на вън и да си разказвате страшни истории за извънземни. След това се изпращате взаимно, защото си умирате от страх.
Да звъниш на телефон 177, предшественик на чатрумовете. Включваш се в конферентен разговор с още n на брой хора, ако някой ти допадне - разменяте си телефоните и си звъните.
Да заминеш на море с руло тоалетна хартия в багажа.
Всеки възрастен, познат или не, да може да ти плесне един зад врата или да ти издърпа ухото, ако си направил нещо нередно, а майка ти не само няма да се възмути, че някой е пипнал безценното й чадо, което се държи като диване, ами и ще им благодари и после сама ще ти плесне един зад врата и ще ти издърпа ушите…
Да си купиш половинка хляб за 15 ст.
Преди филмите да има преглед със сериозен чичко, който да ти обясни какво ще видиш и как трябва да го разбереш.
Да ядеш луканка по празници.
Да си носиш стотинките в кожено портмоненце на врата.
Да си прибираш ключа на връв под блузата, за да не ти го снимат от самолет и после да влязат у вас.
Да слушаш всеки следобед нивото на река Дунав в сантиметри.
Да нямаш видео, да слушаш филма, преразказан от приятел, който го е чул от приятел, а после да го преразкажеш толкова подробно и цветно на друг, все едно си го видял сам.
Да идеш в чужбина точно след падането на режима и всичко, което да можеш да напишеш в картичката до близките да е ‘Тук магазините са пълни!’, от което майка ти да умре от срам.
Майка ти да донесе огромен чувал със соц дамски превръзки, на които лепилото не им държи даже предпазната лента, и вкъщи да настъпи небивала веселба, защото сте три жени, а лигнинът е неудобна работа.
Да има само два канала на телевизията: Първа програма - работи от сутринта до 12, завършва с химна; Втора програма - работи от 5 следобяд до 9-10 вечерта.
Да си “дежурен” до вратата на класната стая и да викаш “Клас стани! Клас мирно!”
Да си простират съседите от първите етажи прането на онези простори, дето бяха поставени пред всеки блок. Гащи, чорапи, гащи, чорапи, потник.
Да си купиш еспадрили и да им слагаш подметки при обущаря.
Да се прибереш вечер и ако вашите ги няма, да тръгнеш да си търсиш в съседите, ако не ги намериш, да ги изчакаш у тях.

и т.н.

п.п. само да ви уточня , че това съвсем не го вадя от настоящият форум, а от сайт мнооого
далеч майчинството и децата .  Grinning
Айде , чао и обещавам, че на каквото и да попадна днес, няма повече да ви досаждам
(ще го запазя за утре  Mr. Green)
  bouquet  bouquet  bouquet

# 215
  • Благоевград
оооо, нещо се излагате - втора страница  Naughty

Вижте това  - май ей такива строителни работници ни трябват в Б-я :
 Shocked Shocked newsm78
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10541

Момичета, в правилата прочетох, че темите се заключват вече на 20 страница, така
че може да пишем още в тази тема  Peace

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 16:26 от desi-r

# 216
Момичета, в правилата прочетох, че темите се заключват вече на 20 страница, така
че може да пишем още в тази тема  Peace

Точно това щях да пиша и аз......Сама си прочела обаче, аз докато блях из други теми.....

# 217
Ще ги напълним и следващите 5 страници...при мен денят преминава наистина нервно, имаше разни забележки, имаше и вина в случая, но всички вече чакат 17:30, за да си ходят. Едва ли после ще ми е по-весело, защото плановете се провалиха с гръм и трясък, така че тази вечер ще се заспива рано, че звездите да ми говорят повече време. Дани наистина се загуби и вече липсва нейното ведро настроение Sad

# 218
Срамота, пак сме на втора страница!

Деси, развеселяваш ме много днес  Laughing

Да ви кажа Дани е без компютър и за това се губи.

Селесте, моля те петък да го определиш като хубав ден, че днес все едно за мен ти беше хороскопа. Оказа се, че сутринта в бързането съм си оставила ключа на входната врата и цял ден апартамента е бил отключен, а ключа си висял приветливо отвън  Shocked Усетих се към 15ч. Отивам да взема Ивана и разбирам, че е направила цял цирк около снимането и накрая с биберона са я снимали. При което с мръсна газ се изстрелваме към фотото да анулираме поръчката и да правим нова снимка. Там две какички и аз скачахме като маймуни, та да реши мойто чаве да направи поне една нормална физиономия. Писна ми. Утре като ги взема календарите ще се отчета за резултата.

# 219
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
днес кафето е от мен, имам повод за черпене, ама ням да мина само виртуално. Wink

Станала съм рано, но ми е много кеф защото днес имаме празник на училището и няма да учим, ще има спортен полуден. Laughing
Андреа да внимава днес със звездите, защото и мен вчера със скандал ме посрещнаха в работата. Rolling Eyes
Ели снимките на брат ти са страхотни, искам и аз там да ходя. SadЗащо не те вземе на гости за няколко седмици? Wink Чакам да видя календара с нетърпение, след толкова много зор от твоя страна. Joy
Няма друга причина наистина Дани да се губи освен ако не е без компютър. Laughing
daniela_ch стискам палци и за третата работа. Wink

# 220
Добро утро и от мен. Днес ще водя пак Румен на лекар, да видим какво става с неговите болести и дали другата седмица ще съм на работа. Засега утешителното е (ако може така да се каже), че аз кашлям повече от него...
Ели, така искрено се забавлявах с твоя пост...
Марси, мерси за кафенцето. Да се напразнуваш днес:)

# 221
Добро утро мили дами...хубаво е да пийнеш кафе и после да споделяш за звездите..нощес те много говориха, а аз много спах..разбрах обаче, че днес денят ще е много хубав, макар и нещата да се случват малко по-бавно от това, което на нас ни се иска..с други думи, търпение, ще има дребни затруднения, но резултатът ще е много приятен и вечерта ще се чувствате прекрасно

# 222
Добро утро и от мен!

Марси, благодаря за кафенцето. Приятно изкарване на празника, хубааво е когато се скъси работната седмица. Да ти кажа, поканата я имаме перманентна, но самолетните билети са си добра цифра до там. В интерес на истината го чакам да реши лятото дали ще остава или ще се връща. Ако остане има време за визити  Simple Smile

Билянче, успех на прегледа. Дано да се е оправил Руменчо милия. Аз Ивана твърдо се правя, че не я забелязвам, но усещам, че другата седмица сигурно ще сме на домашно отглеждане. Все пак постави ракорд от 3 седмици непрекъснато ходене на ясла, време й е  Laughing

Селесте, а така! По-ведро трябва да ти говорят звездите. Както е тръгнало ще те обявим за Оракул.

# 223
За повече настроение изпращам една любима песен, която непременно ще Ви зареди с енергия http://www.youtube.com/watch?v=yo4YJa2Unt0&feature=related  Peace Моите трудности вече започнаха..резервирах самолетни билети онлайн и сложих едно А на края на фамилията на мъжа, което не трябва да е там...сега звънях в авиокомпанията, дано го оправят, че вече много се притесних

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 09:42 от Андреа Селесте

# 224
  • Благоевград
Привет момичета!
Лелеее, колко студено е само - уж съм на две преки от офиса , а замръзнах
сутринта.  cold
wildgirl   браво на вас 3 седмици - може пък детето вече да е свикнало
с климата в яслата и другата седмица да си е ок !  Praynig
А какво стана с изпита на мъжа ти - ще има ли още пушки, карабини и т.н. ?
Ana2 дано да сте добре и двамата - стискаме палци!!!
Marci лелее, на този студ спортен полуден си е направо моржуване.
Как ли ще съберете всички във физк. салон ?!?!? newsm78
Дано по-бързичко свършите и да продълите в някое кафенце с децата. lalalala
Мама Цоцоланка значи из други теми се подвизаваш, а тук само шпионираш .
Я кажи за коледните приготовления, вече почнахте ли ги ?
Ако не ме лъже паметта ти беше правила някои интересни украси миналата година ? newsm78
(или пък греша , а ? )
Аз съм обещала на малката, че утре ще украсяваме у дома - че вече няма търпение детето за
елхата, лампички, гирлянди и т.н. Но и тя ми е обещала да направи нещо за украсата , пък
ще видим какво ще измайстори. Wink
Айде за сега чао!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт