Иде люта Баба Зима, пийва ни се винце пред камина! Благоевград14!

• 16 449
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • На черешата
Да се похваля,на Борето коледния подарък пристигна. Mr. Green
Имаме си ей това бебе с количка :  http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1783686

След Бейби борн и Анабел,тази година пак пожелахме бебе. Mr. Green
Голяма любов към тези бебета,а и си ги обгрижва детето.Сега ще трябва да търсим количка за тризнаци за нашата многодетна майка. Joy Joy Joy

# 226
След Бейби борн и Анабел,тази година пак пожелахме бебе. Mr. Green
Голяма любов към тези бебета,а и си ги обгрижва детето.Сега ще трябва да търсим количка за тризнаци за нашата многодетна майка. Joy Joy Joy

Прави си изводите, Фантичке, прави си изводите......Не е ли време и майката на вашата многодетна мама да стане такава? Ще бъдеш страхотна многодетна мама!Хайде тази година пристигнала кукла- бебе, догодина пристигнало истинско бебе..........

desi-r  само чета, Деси тук, само чета.......Аз и в другите теми не се подвизавам много - главно там, където има момичета със съдба като моята и на Ина, и при многодетните.....Те, многодетните, утре ще имат празник, но ние имаме обещан ангажимент и ще посрещаме гости от София утре, та ще се разминем този път с него. И други теми, които гледам - са в готварския форум. За украса - не се сещам......Миналата година не съм била аз. Защото бяхме само с едни лампички по прозорците. Но минали години правихме с децата сами гирляндите - от гланцово блокче. Сещате ли се - дето се правят халки и се вързват една за друга, после изрязвахме фенери, общо взето - бях млада - играех си...Сега е старост - нерадост.

Ели, ние не се снимаме в ДГ. Защото искам на календара да бъдат и тримата. Че при нас се изпраща задължително в Добрич. И си правим вече календарите директно във фотото. Ели, подкупи ли комисията да не дава карабина на мъж ти?

Билянке, скорошно оздравяване. И пробвай с нещо имуностимулиращо - за него, и за теб.

Нямам никакво желание в последно време да снимам с фотоапарата, иначе щях да ви покажа какъв вкусен кекс съм направила на моите. И щях да конкурирам кафето на Марси!

Дани я няма и логично темата е на 2стр.

То и аз може би ще изчезна.......Научих,че татко хич не бил добре, днес са го приели в болница, и има вероятност с Йоан с пуф-паф да идем да го видим........Ама ако има добри вести от мама,че всичко е наред - може и да отложим за зимната ваканция, директно с трите деца.

Какъв кеф, петък е днес, ураааааааа...................

# 227
Обявявам края на работния ден..никой няма право да ни търси по работа вече...само приятни занимания за следобяд ви пожелавам

# 228
Здравейте и от мен днес.
Днес направих една много добра среща с една фирма, сега ми остава да напаравия една презентация и да убедим хората за прехвърляне, които почти на 60% са готови да го направят. Дано всичко мине ОК. Като мине всичко ще се похваля с добрите резултати Wink.
А сега тръгвам на другата работа  ooooh!, направо вече едва издържам.
Ели не се нервирай за Любо, то май почти цял Логодаж са запалени по лова, браво че Иво не го е хванал манията иначе и ние щях ме да сме на това положение. За сметка на това той пък е вманиачен в ските, всеки луд с номера си (както казват хората)

# 229
Ето ви малко модни тенденции за бебета:)

# 230
Добро утро! В почивния ден малко смях: http://store.fmi.uni-sofia.bg/temp/level.html

и кафе: .
Днес сестра ми ще ми е на гости, та поне ще имам разнообразие. Румен е по-добре, може и да го пусна на ясла другата седмица, въпреки че докторката не е много съгласна, но тя изобщо  да го пращам на ясла не беше много съгласна. Много е добра и съжалява Румчо, ама...нещо не мога да измисля алтернативен вариант...

# 231
Здравейте.Скоро не съм писала, само ви чета.
Днес слаба активност.Събота е и всеки има нужда от мързелуване.
С Марти водихме Силви в детския кът ( зад Рич ).Играе си с децата, ама нещо като се сети за мен и започва да ме търси.Дано да свикне, защото за детска незнам как ще е. Rolling Eyes
Ле ле хора много гадно време, ужас.
айде после пак ще пиша, че Силви се събуди.

# 232
Здравейте
немога да ви опиша колко съм щастлива че си купихме нов хард и колко ми липсвахте и как се радвам че си имам пак нормален комп newsm44

До сега четох назад,гледам Селесте се побърква нещо на гледарица се прави hahaha
Болнички дано няма Praynig
В петък не можах да отида по центъра както планувах и за това не минах Дани,извинявай,но ми беше страшно лошо от предната вечер още,даже на банкетчето тука в селото си тръгнах рано ,главата ме пръскаше,леле от този цикъл хора не съм на себе си като ми идва,немога да ви опиша колко зле се чувствам дни на ред  Tiredдаже на курс не ходих,за пръв път пропускам,че и Криската кашляше че си ги взех вчера на обед още

Календари съм поръчала и платила в детската,ще ги снимат на 3, казала съм да са прегърнати и усмихнати и двамата,да видим как ще ги изкарат и ще поръчам още малки,че съм поръчала само 12
Сега ще си направя албумче от Чирпанското ни прибиваване и ще ви покажа,Ели не съм разгледала още снимките на брат ти че немога да се нарадвам на всичко и на скайпа също Blush
Дани,аз подозирам каква е третата ти работа,но ще почакам да се похвалиш,успех ти желая,ти си работохоличка Peace
Да ви се похваля,днес си налепихме фризчето в кухнята ще го снимам и покажа по-късно и донесе Жорката ламинатчето,не го харесвам но ще свикна с него Wink
Приятна и топла вечер на всички Hug

# 233
Дани, добре дошла.
Аз също ще се опитам по-късно да кача едни снимки на Силви.
Приятна вечер.

# 234
Боби,благодаря ти Hugнаправо е пълен ужас без компютър и нет Rolling Eyes

# 235
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Дани честито ти ремонтиран компютър!
Боби по кое време бяхте на топките, ние с Деси бяхме там към 11 без нещо. Засякохме първо с Поли и семейството и, а после и Руми и Алексчо. Laughing
Чакам снимки с нетърпение!

# 236
 малко късно, но обещанието си е обещаниеhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=313267&pid=9148559#copyAddress
Марси, отидохме към 12 и нещо до 13.30, но снимките са от сряда, тази седмица.

# 237
# 238
Момичета добър вечер
имам много работа,но най-накрая довърших албумчето от срещата на форумките в Чирпан и реших да ви пусна малко снимки,другите по-късно,дори и ламината и фризчето снимах,цяла следобед го нареждаме с Жоро и е почти готов Mr. Green

http://danijoro.multiply.com/photos/album/6/Parva_Chirpanska-for … _sreshta-01.11.08

# 239
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Боби, значи вчера съвсем за малко сме се разминали. С Руми и Алекс най-вероятно обаче сте се засекли, те останаха след нас. Laughing Снимки те  и на вас и на Дани са много хубави. Laughing
jinjer ама вие май много камерен състав сте били на тази Чирпанска срещичка. Wink
Мама Цоцоланка, а ти беше ли вчера на вашата среща с многодетните. Гледах ви по телевизията, но никой от вашето семейство не можах да видя. Sunglasses
Андреа, а ти днес ходи ли на дипломирането, как мина? Ана Мария на Деси сутринта ви откри тържеството, като мажоретка с тяхната детска градина. Ние с Вики ходихме да ги гледаме. Развъртах се и теб да видя някъде,, ама не можах да те открия и позная, то беше голяма лудница. Laughing
Ние днес голям пазар направихме, цял следобяд по магазините обикаляхме. За първи път аз возих Венцислав с колата откакто карам сама и накрая въпреки че хич не му се искаше се принуди да ме похвали. Joy
Купихме си нов Тв със система за домашно кино, много коледни играчки и дискове с детски филми, та сега всички са доволни. Wink

Общи условия

Активация на акаунт