Отговори
# 105
ПЕТЕНЦЕ  пита ме за саностола .Ми имам познати и затова предпочитам да ми го внасят от там.Едно  е на ръка че оригиналния саностол си е  от там.Другото  е че е 800 милилитра и е на същата цена като тук само дето в наща мила роднина е по малко на грамаж.Другото което е има повече съставки и  за оптималлен растеж на баткото Hug Hug.Радвате ме с изучаването на чужди езици  били китайски и  английски и други.Ние сме се спряли найстина към  езици чак  в 1 клас.японски или еврит.Вврита обаче е с усилено изучване.Живи и здрави да сме да стигнеме до там де  bouquet

# 106
  • София
galita Камен не вдигна висока температура, и друг път съм забелязала , когато вдига висока -минаваме с антипиретици само, но когато му е около 38 градуса - става бактериална и се налага антибиотик. Аз като видях, че не върви на оправяне му погледнах гърлото и видях, че сливиците са бели, а лекарката каза даже взели да се срастват отзад. Симптомите са хрема, гърлобол и температура. Бързо се повлия от Ауглентина/100 % антибиотик/.
Мишленце поне можеш да свържеш представите си за Мароко и мароканският скакалец /вредител и напаст/ hahaha. Шегата на страна, все има какво човек да види, освен това навсякъде има хора и хора, не всички са като скакалците, а харесаха ли подаръците? Wink
Вивка как сте? Моят оздравява и почва да прави творби, където намери място за развитие. Та малко му се скарах, а той ме пита "Ей, кой ти купи тези нокти? " , като се пули и блещи, витисчия мамин,/нощеска, за да си оправя нервата се лакирах със син лак и ноктите ми изглеждат по-голями и странни /, така съм се смяла, а той "Къде са ти старите,мамо?"/ пак кокорене и муцуни/, как да му се сърдя като е толкова изобретателен и е намерил начин да ме "работи"?

# 107
Галитка, заинтигува ме с тези пъзели, кажи къде е магазина, тъкмо е време за купуване на подаръци и бабетките ме питат какво да бъде Mr. Green  Също и танците ме интересуват, тъкмо малко да си раздвижа и аз д-то Laughing

Момичета, вероятно сте прави, че все пак ми остават спомените. Неда, харесаха ги, веднага сложиха покривката, добре че я взех в оранжево - зелено та им се ъврза перфектно с обстановката в хола. Те също ми подариха една картина на известен техен художник - това от едната й сестра, а от другата въпросната дреха като чувал с качулка и ръкави и един шал в същата гама. Като кача снимки ще ги видите.

Уинди, ще гледам да кача малко снимки, ама каквато съм несериозна със снимките не обещавам кога ще е, като се накумя ще пусна линк. Борил наистина ли ходи на китайски, направо ме хвърли в музиката Grinning Евала! Един познат на мъжа ми иска да си взима бавачка от филихините, те били говорели китайски също, освен това и английски, та да се учело детето им и на двата езика, а също и много евтино щяло да им излезе. Та мъжа ми беше навит и той, ама после нещо се потули историята с филипинките.

Дес, няма да те притеснявам тогава с диска, че и на мен ми е на другия край на света Горубляне. Ако имам път натам скоро просто ще се уговорим тогава. Просто не знам дали в скоро време ще мога да се вдигна до там, тръгна ли деня ми е минал. Не се ангажирай да ми го записваш, че ще ми тежи на съвестта. Много ти благодаря за готовността Heart Eyes Hug За разболяването и аз не вярвам да да си я разболяла ти, не си го слагай толкова на сърце, едва ли у вас е 0 градуса Wink И на Ники са му излизали левкоцити в урината, пък после нямаше нищо на следващото взимане.

Не знам дали ви споменах, че смених режима на мишките, защот ме хванаха бесните с това ставане в 5 часа всяка сутрин Twisted Evil От миналия петък режима им е следния:

7-7.30 ставане
16-18 следобеден сън
22-22.30 нощен  сън

Преди ставаха в 5-5.30, следобяд спяха от 1-3 или от 2-4 и после вечер заспиваха към 8.30-9 Crazy Другото добре, ама сутрешното ставане ми късаше нервите тотално още повече че аз напоследък свикнах преди 11-12 да не си лягам и като спя 5 часа после умирам за сън цял ден и ходя като ударена. За 2 дни свикнаха с новия режим. Вашите режими подобни ли са?

# 108
От миналия петък режима им е следния:

7-7.30 ставане
16-18 следобеден сън
22-22.30 нощен  сън

Преди ставаха в 5-5.30, следобяд спяха от 1-3 или от 2-4 и после вечер заспиваха към 8.30-9 Crazy Другото добре, ама сутрешното ставане ми късаше нервите тотално още повече че аз напоследък свикнах преди 11-12 да не си лягам и като спя 5 часа после умирам за сън цял ден и ходя като ударена. За 2 дни свикнаха с новия режим. Вашите режими подобни ли са?

Наишя режим е подобен -
7,30-8 ч ставане
13-16ч следобеден сън
22,30-23ч лягане вечер  Embarassed
(приблизително)
а когато съм първа смяна на работа  се налага да я будя в 7ч за да я водя на градината  Tired

# 109
На китайски още не е тръгнал, но на там вървят нещата. Не тръгна, защото не се знаеше дали мъжа ми ще работи още в този град, което щеше да означава местене на ново място. Но нещата се промениха. Поне година ще сме още тук. То идеята ни е, че децата на тази възраст попиват, като гъби. Не очакваме, че ще научи нещо, по-скоро да слуша произноението. Жената обаче е на мнение, че на 4 години ще може да се включи в групата на 4-годишните деца, които знаят някакъв китайски. Но ние малко се съмняваме. Английски ще научи така или иначе. Имат два задължителни езика в училище. Пък и децата научават се оказа много от гледане на филмчета даже на съответен език. Невероятно! Но бее хубаво да ходи... Просто аз си мисля, че от всички неща, на които майка ми ме е водила найи-полезни в дългорочен план са били английския и плуването...

ilindi4ka, къде ще ходи, сега му  е врмето да расте. Ходи на занималня вече 3 пъти седмично по 3 часа. Които използвам максимално за себе си. Крострейнер и фотография (+/-чат). Simple Smile
А за спане на обед - не спи. Но си направи чудесен за мен режим. Ляга в 8:30-9 и  става 8-8:30. Но го преместихме в нашата стая, много се будеше, плачеше и вече изнемогвах - трябваше да стоя при него, до като заспи. Сега е добре, ако се събуди се надига да ме види, проплаква да му се обадя и пак заспива. Мисля, че го тормозеха деца в занималнята.

Картички направете щом и ти си навита. На Самуил със сигурност ще му хареса. Аз на Борил съм му накупила цветна хартия, боички всякакви. Тези прахчетата са голяма атракция също. А колко есенни листа лепихме! Даже открих, че като ги наплескам отгоре с лепило не си губят цвета...и така откарваме поне един час. Simple Smile

mishlentze , не бих взела филипка, ако ще е и за езика. Едва ли говорят, като хората и единия, и другия. Но съм чувала, че са много работливи...и качи снимки непременно!

# 110
  • Madrid
А какво е крострейнер?И също бих се радвала да видя някой нови твои снимки,които си правила на Борил и не само на него. Wink
 Листа са лепили в градината,но вкъщи заедно не сме.Днес потърсих цветен прашец,но не намерих,ще проверя и на други места,затова пък купих спрей с сега има доста снежни фигури вкъщи.Самуил остана доста впечатлен,от това,че дядо Коледа е идвал вкъщи,понеже е бил много послушен в яслата. bowuu
Самуил е на градина от десет сутринта да седем вечерта,много малко време имаме заедно,затова наваксваме почивните дни,ще се възползвам от тях.Заспива в десет и половина приблизително,събужда се в девет.Там спи по около час-от два до три и половина,по това време.Почивните дни спи до към единадесет,ние с него също,не спи на обед,направо си заспива около десет пак,независимо дали е в леглото си или в подвижното такова/визирам количката/  Simple Smile
Спи си до късно моето дете,никога не е ставал рано,от бебе.Но тогава не спеше през нощта,чак сутрин се успокояваше.Това е добре за мен,в събота и неделя се събуждам свежа и с усмивка. Sunglasses

# 111
нашия режим на спане си е същия Hug ставане в 10
следобедния сън 13(13.30)-до 16.30
после лягане най късно в 20.30-21.00

# 112
ilindi4ka, ето няколко от последните 3 папки:

есенна http://farm4.static.flickr.com/3149/3011168576_803f26bcc3_b.jpg
една много любима от забавачката  http://farm4.static.flickr.com/3239/3062934279_c2f45b8375_b.jpg
пак есенна http://farm4.static.flickr.com/3271/3058895733_25fa2d66cc_b.jpg
и пак http://farm4.static.flickr.com/3218/3058899449_8c09a6aa2d_b.jpg
една "музикална" http://farm4.static.flickr.com/3036/3059082713_324ffed13a_b.jpg
и борил си получава подаръка от местния дядо коледа/мразhttp://farm4.static.flickr.com/3192/3062928495_e9e853eb7e_b.jpg
и една салатка за бъдещия блог http://farm4.static.flickr.com/3033/3059797080_487d9f92d5_b.jpg

# 113
Здрасти и от мен!

Уинди, и Калоян направи картички за Коледа за бабите, само че наште са с апликации - аз изрязвам, той лепи. Имаме с Дядо Коледа, Снежен човек, елха и любимите ни коли и камиони с подаръци. Добре че ме подсети за прашеца - ще сложим и такъв. Смятам да прибавя и някой колаж със снимки на двмцата и с това да изчерпам подаръците, че нямам време да търся други... Иначе Борил наистина е порастнал много. А за китайския евала! И аз смятам да запиша Калоян на нещо, защото само със седене вкъщи затъпява... Снимките ти са страхотни!

Дес, много благодаря за предложението  Hug Аз имам доста неща от Калоян и от момичето на сестра ми (на 4 месеца е), но все пак ако имаш идея за нещо, което наистина няма къде да наместиш, аз съм готова да го ползвам. И аз не обичам нещата да се изхвърлят или прибират в разни гардероби като не са съвсем използвани. Аз така си прочиствам гардеробите - всичко дето няма да го нося, но е запазено подарявам. Засега обаче не се сещам нещо конкретно да ми трябва, така че ти прецени.

Нашия режим е:
Ставане 8-8.30
Следобедно спане: 2.30-3.30
Лягане: 22-23.00

Понякога става обаче и доста по-късно, а често и неспи на обяд  ooooh!

Неда, и Калоян винаги забелязва такива неща и пита "Къде ти е старото...". Оня ден хранх Калина, ама и от двете гърди (обикновенно яде само от една) и той вика "Мамо, що си извадила и двата цици"  Joy Оправя броенето до три-четири, ама родовете още му бягат, както и мн.число на някои думи напр. кони (коне), ауспухове (ауспуси) и др.

Галита, айде дружно на танците  Mr. Green Като порастне Калина и аз ги записвам, а ако има и за мен супер  Peace Хич не се колебайте за народните танци - аз съм ходила 12 години - изградих страхотна дисциплина, умения за общуване и най-важното обиколих половината свят  Laughing

Айде лек ден на всички, че мъжо се е разчистил, а аз си пиша тук... пък щях да се къпя и да закусвам  Embarassed

# 114
  • София
Уинди, снимките ти са уникални! Ходи ли на някой курс или сама? Аз съм решила да отида на някой фото-курс (за начинаещи разбира се) като си купим SLR камера, ама кой знае кога ще е това Rolling Eyes Ако имаш още публични снимки, дай си направо юзера във фликр-а. А регистрирала ли си се във фото-форума? Аз да, ама чак наскоро намерих достойна за там снимка  Sunglasses
мишленце, и нашия режим е горе-долу като вашия нов - добре че си го сменила, че да ставаш в 5 ч. наистина е нечовешко! Дано свикнат с него!

За танците - за народните танци възрастни + деца са били в училище до Плиска (138-мо, но не е сигурно, че за него става въпрос), като си намери мейла в понеделник приятелката ми ще го прати и ще ти дам координати.
Друго се сетих - познавам едно детенце в 6 клас ходи на танци в едно училище в салона му до зала Фестивална. Треньорката не си спомням как се казваше, но беше партньорка на Ники Кънчев в Dancing Stars (ако си обърнала внимание), та то ни е казвало, че има и други групи с малки деца като нашите. Може и там да го преслушам и ще ти кажа повече инфо. Иначе вие сте си супер за тези танци - хем ще са си партньори мишките Simple Smile

Ето и координатите на детския център, където продават готините дървени играчки: https://http://www.pumpelina.eu/

Не знам вие дали купихте следващия клас стол за кола (клас 2-3), но ние днес купихме това: http://www.recaro.com/index.php?id=565&L=2
Макси-козито 9-18 кг. ще е за Сашо вече.

Дес, браво на Вяра! Радвам се, че й е харесало... да пускам ли следващото зимно стихче? Grinning

# 115
Galita, давай стихчета, че и без това трябва да разтварям фунията на Калоян, а сега като не е и на градинка сме изостанало с културно-масовата дейност  Joy

# 116
  • София
Хайде, ето малко домашно:  Simple Smile

Дядо Мраз

Знаете ли кой съм аз -
дядо ви Мраз?...
Тежък лед ми е брадата,
от бял сняг ми е косата.
Ледни дишам ветрове,
страшни трупам снегове.
Дето щипна - почервее,
дето хапна, посинее.
Бягай в къщи и се сгрей,
гледай вънка и се смей!

Елин Пелин

ПРИ МАМА И ПРИ ТАТКО
Колко мило, колко сладко
е при мама и при татко!
Те за нас се много трудят,
те за нас се рано будят.
Щом очите си отворим,
със кого ще заговорим? -
С нашта мама, кротка, мила,
със зората подранила,
тихо татко да събуди
да отиде да се труди,
да печели и набави
дрехи и обувки здрави
и тетрадки и писалки
за дечицата си малки...
Колко мило, колко сладко
е при мама и при татко.

Чичо Стоян

# 117
Мерси!
 Hug
Почвам  Laughing

# 118
  • Madrid
windy [YES],първата есенна снимка страшно ме впечатли,не знам дали е от факта,че я отворих първа,но капките вода по листата са невероятни!Личи си таланта ти и от седемте снимки,чудни!А такава салатка хапваме вкъщи с удоволствие. Simple Smile

Галита,точно такъв стол мисля да взема на Самуил.Днес се возихме в колата на един приятел,чието дете има такъв.Той беше сам и Сами се настани в стола на сина му,пасна му идеално,не си махаше колана,не го дразнеше,докато на сегашния си намества коланите през кръста,а не през рамото/както трябва да е/,а така ефекта от столчето си е значително намален.

# 119
  • София
4естит Андреевден на всички празнуващи! Heart Eyes

Телма, честита ти именничка! Много здраве и късмет да й носи името! Ей, и да почерпи!  Sunglasses

а ilindi4ka, забеляза ли и другите  плюсове на столчето  - специална нова дишаща материя (за разлика примерно от промазания плат на столчето на Чико, което беше другия фаворит), която не запарвала ... и другото - вградените колонки на възглавничките на нивото на главата - има кабелче и жакче направо за плеъра. Защо, викам си, няма и такива колонки на бебешките кошници!  Laughing

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 09:13 от galita

Общи условия

Активация на акаунт