Честити ходещи крачета на бузанка Хриска!Все напред да я водят!

Орхидейке изгубена
,как е Ди?Ама голямо кърмене му ударихте,дай боже и аз да стигна поне до 6-ия месец. mishlentze добре завърнала се,и на мен ще ми е интересно да прочета за Мароко.

Telma страхотни са ти госпожиците,много си приличат наистина.А Бояна колко е пораснала..все едно е на 4,Дарина си върви дребна като цяло,но пък не е от ниските.

Vili4ka душко,дано е някакъв период при вас,като при нас.До скоро и ние с мъжо се карахме жестоко/понякога се случваше пред Дари за което се чувствам много виновна/ и даже веднъж се посбихме ама и двамата сме се изнервили адски и палим от четвърт.Дано нещата се оправят при вас и всичко да е наред/до колкото е възможно/занапред.
По Коледа ставали чудеса,та може и да им простим на мъжете..
VIVKA успех на новото поприще!

Вчера да ви кажа, като се метнах на колата в 7.30 с мъжО,оставих го на работа и като се отприщих на един пазар,та съм се прибрала чак в 19ч.
Хич не ми попречи лошото време и това шопинга наистина има лековита сила. Тя на всички снежковци им вика Страхил- от една песничка.Взех и една страхотна картина за детската с мечо Пух и приятели,нали всичко ни е на тази тема-големи сме фенове и двете с щерката/и аз се уредих с пижама с Пух / И на бебката взех дрешки на Caramell и бокалски ританки,а за мама-Кастинг крем глос /кестеняво фрапе/,че другата седмица е на каката тържеството в градината и да си пооправя малко фасона.
Обхванало ме е едно коледно настроение,сега се залавям да чистя/мъжа ми купи нова прахосмукачка-твърди,че не е към коледните подаръци 
Засега е здрава,пи почти две седмици сиропи за кашлицата и Аугументин,та разгеле се разминахме с антибиотика.Като цяло има добър имунитет и почти не боледува,дори мисля че миналата година в яслата повече се случваше да отсъства.Досега и давах само Марсианци витамини,а вчера взех имуностимулатор с витамини,минерали и т.н.който е на бонбонки да го сдъвква и ще ги давам два месеца и после почивка.Мандарините много ги обича на сок,мешам и с малко лимон и мед и пита за още.
За закуската- на градина е при свеки през седмицата и основно закусва в градината.През уикенда обикновено правя топли сандвичи с кашкавал,салам и шарена сол,кус-кус,понякога палачинки или пържени филии.Ако се сетя и правя попара със сирене и масло,преди повече я ядеше,сега набляга на саламите.
Взех няколко корнфлейкса,но не ги хареса нито сухи,нито с мляко,но мляко с нескуик не отказва,както и данонино,данет дуо,карамел и всякакви такива кремчета.Хайде изчезвам да чистя,хубав ден на всички!
А който още не се е настроил предколедно,да го настроя:
http://www.vbox7.com/play:ef5b04c1
и повече от 6 месеца да кърмиш
.ТаЗа ДИ много е добре детето прави си пиеси сама и си наказва играчките побеже не слушат
.Играят с баткото и купона е пълен на височина дърпа но на кила не
сега чакам да ми докарат от германия саностол че и брат и не иска да яде пък изглежа як

- ще забрави за едно щастливо детство.
- ама тя не от прекалени амбиции - просто начин за разнообразие на ежедневието на нея и на малкия й (той е на 1 г.).
На мен като гостенка ми дадоха чиния и лъжица, но яденето е общо и не особено много, така че ако не ядеш с много хляб си оставаш гладен. За закуска се ядат само тесторляци със сладко, 5-6 видя различни неща тип палачинки, хлебчета и едно като нашата баница, но без пълнеж, само тесто с масло. Имат подобно на нашето кисело мляко, но му казват ферментирало мляко и е доста гадно на вкус, особено ако си свикнал на нашето хубаво кисело млекце
Ходи си на танците с кеф иначе,занесла съм една плисирана пола да се фръцка,ще видим кога ще и дойде друго на акъла..
Ще попитам учителката им.