Отговори
# 210
bon_toni честита ви щастлива новина! preggo  Hug Лека и безпроблемна бременност ти желя и дано е сестричка,както Ванюшката иска! Wink

Честит трети рожден ден на Бояна!Да расте здрава,да радва мама Роси и тати и всички близки!

Честит рожден ден и на порастналия батко Светлин на г-жа Морска! Simple Smile Да е отличен ученик и за пример на Сашко. Бъдете здрави всички в къщи!   bouquet

И ние се готвим за празника и Коледа.
Дес подсетихте ме с Вяра за тези формички за курабийки,ще взема да спретна едно захарно тесто,да се радва Дари пък ако и успеем все пак да извадим няколко курабийки от фурната,добре ще е.
Голямо мазало става винаги,щом извадя брашното..
Интерсени ми се виждат тези рецепти,но в къщи авокадо,папая,маракуя и т.н. са влизали веднъж-дваж и не сме им фенове.Виж този щолен може и да го пробвам,идеята с настъргани портокалови/лимонени кори много ми допадна,а и имам домашно сладко от боровинки. Flutter
По принцип правя традиционния нечетен брой постни ястия за Бъдни вечер,но от първия РД на Дари си приготвям и някакво месенце/печено,пълнено или мятам на тигана/,че някак си не ми върви за вечеря на гостите да им тропна постни сърмички с бобец и ушаф.. Rolling Eyes

Украсихме елхите с Дари още миналата събота,с подаръците съм почти готова.Взех и от Хиполенд двойна дъска за рисуване,едната страна е черна за тебешир,от другата- бяла дъска за маркери.Намерих пак там и такива маркери,които се мият само с вода ако се надраска /в което не се съмнявам/ и пише че се изпират от тъканите и при 30гр./и това със сигурност ще проверим  Crazy/
Купих и пластелин на Play-Doh
Ще пробваме,пък дано и харесат,защото имат много забавни игри: http://www.eontoys.com/Products_Brand_Play-Doh

Поръчала си е кухня,но в Хипо и Марсел до Мола нещо не харесах,в Пигис и igra4kite.com са на двойни цени.Ще ходя в Джъмбо тая седмица да проверя ако изобщо е останало нещо. Rolling Eyes Резервния вариант е бейби Анабел. Money
Миналия петък им беше тържеството с дядо Коледа в детската,подарил и CD player. Mr. Green Много беше щастлива и ентусиазирана,до късно ми обясняваше всичко в подробности.

Аз нали съм си в къщи от втория месец,та имам свободно време и познайте как го уплътнявам.. ходя на курсове за бъдещи майки. Mr. Green Crazy Винаги съм искала да отида,още с първата бременност,но тогава обстоятелствата бяха такива.. Та сега с бъдещите мартенски мами ходим на тези курсове от "9 месеца",после обикновенно атакуваме Хепи. Animal Pig

A заглавието на темата е яко-евала! Joy

# 211
Честит Рожден Ден на Боянка!Роси,да ти е жива и здрава и все така умна и красива!

Честит Рожден Ден на Светлето на Бистра!Много успехи да постига и чаровен младеж да расте!

БонТони,чудсна новина!Толкова се радвам за вас Hug ДАно през юли се роди най-сладката и добричка сестричка на Ванката Heart Eyes

БОДКЛИВКЕ,много радко се обаждаш тук.Я се засрами и стига с тия Хепи-та,а малко ФНимание и на нас отдели Mr. Green Hug

Айде че закъснЕх за работа,но тези поздрави неможех да ги оставя за чаааааааак след 10 довечера  bouquet

Целувки на всички Hug

# 212
  • София
Росита честита да ти е щерката и много здрава! Весел празник!

Морска да те радва само баткото! Честит празник!
bon_toni присъединявам се към вашата радост и пожелание за леко бременеене!
Дес разгледах вчера снимките ви и съм очарована от щерките ти - сподели /може и без подробности/ как ги правите тези чаровни деца. Grinning
Галита сигурно се продават готови портокалови корички? Не ми се вижда да е мн.лесен, ама защото не съм се захванала сигурно. Може да опитам, ако кажеш още веднъж, че е страшно вкусен. Grinning
Камен в събота през нощта ме изненада неприятно с няколко повръщания в леглото. Познайте колко перални пуснах и кога ще изсъхнат, ooooh! то това да е проблема. Почнах да си припомням не забравени моменти от скорошното боледуване и ми стана зле. За най-голямо мое учудване обаче, на сутринта нищо му нямаше и така цял ден. Днес не го пратих на ясла и ще го води баща му на лекар. Какво беше пък това  Shocked . Ама ще го пазим да е здрав по празниците , ако ...,ако ... и ако ....

# 213
Честит Рожден Ден на Бояна!Да е здрава и засмяна и да радва много всички!Честит Рожден Ден и на Светлин!Пожелавам здраве и упехи в училище!

bon_toni, чудесна новина!Лека бременност ти желая!  bouquet

# 214
Здарвейте и от мен.
Роси, да ти е живо и здраво порасналото момиченце!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА БОЯНКА! ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ТИ ЖЕЛАЯ!   bouquet   bouquet   bouquet
Бистре, честит ти Рожденик и на теб! Да расте умен, отговорен, щастлив и остроумен като майка си!  Hug
Бон_Тони,  Hug Хубава и спокойна бременност!
Извинете, че не качвам картинки в поздрав, но компютърът ми днес е под всякаква критика. Даже мислех изобщо да не пиша, но приятните поводи ме изненадаха.  Blush
За коледната трапеза тази година няма да мисля, нито за новогодишната. На Коледа сме си в Силистра, така че само ще помагам, слава Богу. На Нова година пък май ще бъдем в Хасково на гости, така че и за там няма да мисля.
За подаръците - повече се чудя на Максим какво ще подаряваме, Стефан като че ли ми е по-лесен. А и Стефан си казва какво иска (кола, камион, кораб - редовните неща  Rolling Eyes), докато Маци ще трябва да бъде изненадан.
На роднините ще подаряваме само чаши, календари и картички с хлапетата. Като че ли са ни бизнес-партньори  Rolling Eyes, но наистина не мога да измисля друго тази година. А и нямам много средства за отделяне. Роднинските деца ще имат персонални подаръци, естествено.  Grinning

# 215
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Празник , Боби!!!

Бъди здрава ,щастлива и
 все такава умница и чаровница !!
Давай на мама и тате
много поводи за гордост!!!

Честит Рожден Ден, Светли!!!

Здраве , късмет, щастливо детство
 и успехи в училище ти желая!!
Морска , Роси,мили приятелки!

Здрави , щастливи и късметлии
 да са ви децата!!!

# 216
  • там където ме зове сърцето!!!
bon_toni , Честита страхотна новина   bouquet!!!Лека и безпроблемна бременност ти желая!Щъркела да ви донесе поръчанато на цвят вързопче!! Hug

Може да опитам, ако кажеш още веднъж, че е страшно вкусен. Grinning
Joy Joy Joy Така , така ,търсиш си виновник за нарушената диета ли  newsm78 Hug Joy Joy
Дано Камчо  да е ял нещо , което не му е харесало и затова да е повръщал и да се разминете само с това  Praynig!
Ето на това  подобна е Всезнайката  !Смотаната снимка БГ не ми дава да кача снимка  Tired иначе  щях да ви покажа нашата
Калоян така и не присъства на тържеството днес  Sad, в събота ми вдигна висока Т и така е и до днес преди малко пак 39.6 вече  направо ми иде да се  #2gunfire  #Cussing out !Пробвах да му дам АБ в събота защото много дълго време е с хрема и сега и Т, но..... картинката като при Неда - повръщане с няколко перални и много мокро пране  ooooh!

БОДКЛИВКЕ,много рядко се обаждаш тук.Я се засрами и стига с тия Хепи-та,а малко ФНимание и на нас отдели Mr. Green Hug
Много си права Деси , не ще да ни обърне ФНимание на нас  Naughty  Laughing  Hug

[X]*АнАн* , добре си го измислила , за празнични гозби да не мислиш!!! Mr. Green Hug

petenceto
, и аз си харесах за Калоян един строител с блокчета(като пъзел се захващат едно за друго) , но само замъци сякаш може да се строи  newsm78 !Я покажи ако не те затруднява този за който пишеш!

# 217
Честит рожден ден на Бояна и на Светлин  bouquet Желая им здраве, щастие и много усмивки Heart Eyes

Бон Тони, честита бременност, желая ви прекрасна здрава дъщеричка Hug Майка ми е родена на 20 юли, тежък характер е, самаа тя понякога не се изтрайва, дано бъдещото ти детенце, независимо от пола да е с чудесен характер  bouquet

СирЕнке, Вивке, желая ви само здраве вкъи и бързо да се оправят дечицата Confused Дано са здрави за празниците.

Аз днес ги водих на коледната работилница, Елена ми скъса нервичките, просто ме изважда от равновесие това дете и то все ден по 100 пъти. Май ще ходим дружно на психолог, защото вече не се изтрайва. Няма такъв инат, устата, гръмогласна, пищяща до полуда, в същото време не иска да се отдели от мен, дори когато вижда, че не изтрайвам вече и че шамара идва с пълна сила и хем я предупреждавам по 3 пъти поне Tired Днес вдигна всички майки деца на главата си, пищя, че искала лерпилото, а ние 5 жени и деца работихме само с едно лепило ,тя искаше я да го държи Rolling Eyes Дивя, пищя, дра се, народа в чудо се видя, та накрая я дръпнах да си поговорим в другото помещение, не помогна особено Confused Просто не знам вече какво да я правя.

В четвъртък от 5 до 7 са на коледно парти с дядо Коледа. Опитвам се да я науча на едно стихче от 4 реда, ама тя още на първото изречение крещи срещу мен, няма така да стане, не, не може, няма Скрежко и други подобни. Като уча брат й тя хваща, но ако й обърна персонално внимание да учи нещо пищи и се дърпа. Така че утре и другиден ще ги пусна в клуба и ще опитам да ги оставя сами да свикнат за четвъртък, че клуба не е много голям и казаха ,че майките няма къде да ни сложат и че трябва да останат само децата там, а ние 2 часа да си свършим работа, после ще можем да си вземем снимки. Не я знам моята лепка как ще остане и 1 минута без мен, камо ли стихче на дядо Коледа да каже. А такъв подарък съм й взела Heart Eyes Ходих преди малко в Джъмбото, там е манифестация, хем отидох от 2 до 4 Crazy Взех й кукла в естествен размер, на ръст е колкото Ели, руса с рокля и ходеща. На Ники взех кола от формула 1 и понеже му е по-малък подаръка му взех и една чанта на чичо Доктор с всички принадлежности.

Другия днешен куриоз отпреди половин час - наредиха възглавниците от дивана по земята, излегнаха се, прегърнаха се и Ели заяви, че щели да се любят #Crazy Откъде го измисли това нещо не знам ooooh! Мислех да не би от Забранената любов, ама там такава дума не съм чувала newsm78

Днес ходих и до билата да търся точилка и формички за сладки ,няма нито едното, нито другото Rolling Eyes В Джъмбото също търсих - няма. вно ще минем без сладки Rolling Eyes

# 218
Честити рожденни дни на Бояна и светлин! Бъдете живи и здрави, много щастливи и много да радвате родителите си!!! Весел празник!Бон Тони, честито и лека бременност!

Така се радвам като чуя, че някой ще има бебче, че вече ми се приисква трето (То и Коко се пазари за братче  Crazy)

Неда, дано да е било само за нощта! Praynig

Вивка, бързо да се оправи адаша!  Hug Praynig А от конструктура могат да се правят коли и подобни, защото има и гуми, а и такива неща са показани на опаковката. Ще потърся нещо подобно в нета. Иначе е в една голяма пластмасова кутия с колела.

Мишленце, той и Калоян трудно търпи да му се обяснява и само крещи и се напъва срещу мен... И е голям инат. А за Коледа не ще да научи никаква песен или стихче - знаел си за "Мама ми..."  А за любенето направо ме скъса  hahaha А и предложение за точилката имам - ако искаш да ти заемем нашта от комплекта с пластелина  Mr. Green и формички има  Joy

Дес, много са ти сладки госпожичките! А относно подаръците - тя Вяра явно още не е осъзнала, че може да си поръчва каквото иска. Сега като види за другата година ще се чудиш как да я озаптиш  Wink

# 219
Petenceto, mishlentze , VIVKA Hug, [X]*АнАн*, *Daisy*, Neda, Дес, Бодливка, bon_toni
МНОГО ви благодаря за поздравите за моята рожденичка, мили момичета!
Мерси за страхотните пожелания, !

Ето от тортата и снимки, че от много време не съм качвала

# 220
Морска, честит ти рожденик, много да те радва!!!

Petenceto, честита втора рожба, извини ме, че чак сега ти го казвам, но не съм влизала от страшно много време ...

Бон Тони, лека бременност!

Деси, ами как няма да си правиш ти лакомствата за Коледа, при тези две сериозни помощнички Heart Eyes

Бояна иска от дядо Коледа - черно котенце с розова панделка, но живо /всеки път подчертава/ и в писмото, което са писали в градината пак това пише. Обяснявам й, че котето ще се задуши сред другите играчки, но тя държи на нейното.

# 221
Ауу, че хубави новини и настроение в нашата тема!!!

Честит Рожден Ден на Боянка и Светлин!!!

Бон Тони, честити 2 чертички! Лека бременност!

За нас - нищо ново Simple Smile Али днес е на тържество в градината - наконтих я сутринта и я закарах да чака Дядо Коледа там Simple Smile За подаръците - още нищо не съм пазарувала, дори елхата не сме сложили - нямам никакво време ... Тази седмица смятам да се отчета и с покупки и с коледна украса Simple Smile

Гушки на всички!  Hug

# 222
  • София
http://www.dancingsantacard.com/?santa=421854
Поздрав от нас! Да до бутаме до нова тема.
Сравнително добре сме.

# 223
  • София
Роси, малко със закъснение - Честит Рожден Ден на малката госпожица Бояна! Да расте, здрава, весела, засмяна!   Heart Eyes
Голяма чаровница е станала! И каква гъста коса има - всеки път го отбелязваме май! Тортата ви е много стилна,я кажи от коя сладкарница е?

Момичета, аз да ви се оплача, сега като взех Вики и лелята от яслата ми каза, че днес като е акала е имало и кръв ... било твърдо ... явно от запека  Thinking постреснах се, но видях, че нищо й няма на дупето, пък и педиатърката ми ми каза, че може да са само 'рагади' от напъването. Сега ще я мъчим на по-разхлабващи храни ... казвам 'мъчим' защото нещо напоследък Вики хич не яде - постоянно избира и се е птказала дори от любимите й неща  Confused Дано бързо й отмине този период!

# 224
Галита, съчувствам ти за запека, аз вчера рових в едни рецепти на баба Ванга и видях, че за запек се дава печена ябълка с карамел. Действала безотказно. Ако пие рибено масло също може да пробваш да дадеш.

Роси, наистина косата на Бояна е невероятна, а тя е голяма сладурана Peace Ще взимате ли коте последно не резбрах или ще си остане за догодина за домисляне Laughing

Аз бих взела кученце ,но мъжа ми ще ме изхвърли от нас Rolling Eyes В подлеза имаме зоомагазин точно откъм нашата страна и при всяко ходене но Била имаме близки срещи с разни симпатични животинки Heart Eyes Аз отдавна съм казала на мъжо че ще му взема един пинчер, ама от мини пинчерите, да си го разхожда в парка Laughing Щом не иска да излиза сам с децата, поне с пинчера Joy Само като си го представя умирам от смях Joy

Петенце, не се сетих за комплекта с пластелина, иначе бих купила 1 Laughing Днес правихме сладки, намерих една рецепта за топчета с лимонови корички, та месихме здраво с децата и украсихме с орехче. Децата бяха щастливи и си ги ядат с кеф, даже си поканиха и гости да ги почерпят Laughing

Общи условия

Активация на акаунт