Лека и безпроблемна бременност ти желя и дано е сестричка,както Ванюшката иска!
Честит трети рожден ден на Бояна!Да расте здрава,да радва мама Роси и тати и всички близки!
Честит рожден ден и на порастналия батко Светлин на г-жа Морска!
Да е отличен ученик и за пример на Сашко. Бъдете здрави всички в къщи! 
И ние се готвим за празника и Коледа.
Дес подсетихте ме с Вяра за тези формички за курабийки,ще взема да спретна едно захарно тесто,да се радва Дари пък ако и успеем все пак да извадим няколко курабийки от фурната,добре ще е.
Голямо мазало става винаги,щом извадя брашното..
Интерсени ми се виждат тези рецепти,но в къщи авокадо,папая,маракуя и т.н. са влизали веднъж-дваж и не сме им фенове.Виж този щолен може и да го пробвам,идеята с настъргани портокалови/лимонени кори много ми допадна,а и имам домашно сладко от боровинки.

По принцип правя традиционния нечетен брой постни ястия за Бъдни вечер,но от първия РД на Дари си приготвям и някакво месенце/печено,пълнено или мятам на тигана/,че някак си не ми върви за вечеря на гостите да им тропна постни сърмички с бобец и ушаф..
Украсихме елхите с Дари още миналата събота,с подаръците съм почти готова.Взех и от Хиполенд двойна дъска за рисуване,едната страна е черна за тебешир,от другата- бяла дъска за маркери.Намерих пак там и такива маркери,които се мият само с вода ако се надраска /в което не се съмнявам/ и пише че се изпират от тъканите и при 30гр./и това със сигурност ще проверим
/ Купих и пластелин на Play-Doh
Ще пробваме,пък дано и харесат,защото имат много забавни игри: http://www.eontoys.com/Products_Brand_Play-Doh
Поръчала си е кухня,но в Хипо и Марсел до Мола нещо не харесах,в Пигис и igra4kite.com са на двойни цени.Ще ходя в Джъмбо тая седмица да проверя ако изобщо е останало нещо.

Миналия петък им беше тържеството с дядо Коледа в детската,подарил и CD player.
Аз нали съм си в къщи от втория месец,та имам свободно време и познайте как го уплътнявам.. ходя на курсове за бъдещи майки.
Винаги съм искала да отида,още с първата бременност,но тогава обстоятелствата бяха такива.. Та сега с бъдещите мартенски мами ходим на тези курсове от "9 месеца",после обикновенно атакуваме Хепи. 
A заглавието на темата е яко-евала!

то това да е проблема. Почнах да си припомням не забравени моменти от скорошното боледуване и ми стана зле. За най-голямо мое учудване обаче, на сутринта нищо му нямаше и така цял ден. Днес не го пратих на ясла и ще го води баща му на лекар. Какво беше пък това 

!
иначе щях да ви покажа нашата
, в събота ми вдигна висока Т и така е и до днес преди малко пак 39.6 вече направо ми иде да се
!Пробвах да му дам АБ в събота защото много дълго време е с хрема и сега и Т, но..... картинката като при Неда - повръщане с няколко перални и много мокро пране
Откъде го измисли това нещо не знам
А и предложение за точилката имам - ако искаш да ти заемем нашта от комплекта с пластелина
постреснах се, но видях, че нищо й няма на дупето, пък и педиатърката ми ми каза, че може да са само 'рагади' от напъването. Сега ще я мъчим на по-разхлабващи храни ... казвам 'мъчим' защото нещо напоследък Вики хич не яде - постоянно избира и се е птказала дори от любимите й неща
Ще взимате ли коте последно не резбрах или ще си остане за догодина за домисляне