Тортата ни е чак от Македония, един наш приятел я подари на дъщеря ми,
неговият брат е известен тамошен сладкар. Тя държеше тортата да е зелена, това й е любимият цвят.
А самата Бояна е вече в Бургас, защото към края на седмицата в детската градина групите стават сборни и
"почти" нямало да има деца.
Непрекъснато повтаря, че е много голяма, дори каза на едни чичковци от "Чистота", че вече е много силна и сама може да вдигне казана
Голям смях падна.Гале, и аз щях да ти напомня за рибеното масло, много хубав ефект има при запек.
Благодаря за комплиментите за дъщеря ми, и тя много си харесва косата, обича да ходим на фризьор,
за подстригване имам предвид, стои най-търпеливо
Последният път каза на фризьорката - "аз не се притеснявам, но не ме подстригвай много - много" 
mishlentze, ти сигурна ли си че мъжът ти ще разхожда кучето, да не се окаже, че и това ще е твое задължение

Ако не вземем черно коте - детето ще се разочарова от дядо Коледа, ако вземем - незнам какво ще го правим- много пътуваме, а котките не обичат да са сами, нито да пътуват. Лично аз предпочитам куче, но ако живеем в къща.
Имала съм две кучета /не едновременно/, бяхме си намерили преди време и един шар-пей, но животното само се мъчеше в апартамента.
Свекърва ми й подари страхотно плюшено голямо коте - рижаво едно- и тя си го гушка, но все повтаря, че е хубаво, но не е живо и не е черно

Просто моя мъж е голям невротик и мисълта ,че мога да го видя макар и веднъж в парка да разхожд амини пинчер ме кара да се превивам от смях. Ех, мечти
Иначе и без това винаги сме голяма компания по разходки - 2 деца и 2-ма възрастни с тях, защо не и едно куче
Тъкмо ще е пълна колата 

милото Вики! Дано мине бързо този запек, много неприятно нещо.
Близнаци, тризнаци, то на чужд гръб ... нали знаете.

) защото беше доста голяма площ и така и го пратих на яслата!Като отивам да го взема сестрата ми вика " Ако знаете как се уплаших днес !Събличам Калоян да го слагам да спи и виждам крачетата му ..... все едно сте го набили с тънка пръчка!!Изтръпнах! Сложих си очилата и сама си се смях като разбрах какво е направил!"
)!За това се сещам само