Отговори
# 225
Vili4ka, galita благодаря ви! Hug

Тортата ни е чак от Македония, един наш приятел я подари на дъщеря ми,
неговият брат е известен тамошен сладкар. Тя държеше тортата да е зелена, това й е любимият цвят.
А самата Бояна е вече в Бургас, защото към края на седмицата в детската градина групите стават сборни и
"почти" нямало да има деца.
Непрекъснато повтаря, че е много голяма, дори каза на едни чичковци от "Чистота", че вече е много силна и сама може да вдигне казана Simple Smile Голям смях падна.

Гале, и аз щях да ти напомня за рибеното масло, много хубав ефект има при запек.

Благодаря за комплиментите за дъщеря ми, и тя много си харесва косата, обича да ходим на фризьор,
за подстригване имам предвид, стои най-търпеливо Simple Smile Последният път каза на фризьорката - "аз не се притеснявам, но не ме подстригвай много - много" Simple Smile

mishlentze, ти сигурна ли си че мъжът ти ще разхожда кучето, да не се окаже, че и това ще е твое задължение Simple Smile
Ако не вземем черно коте - детето ще се разочарова от дядо Коледа, ако вземем - незнам какво ще го правим- много пътуваме, а котките не обичат да са сами, нито да пътуват. Лично аз предпочитам куче, но ако живеем в къща.
Имала съм две кучета /не едновременно/, бяхме си намерили преди време и един шар-пей, но животното само се мъчеше в апартамента.
Свекърва ми й подари страхотно плюшено голямо коте - рижаво едно- и тя си го гушка, но все повтаря, че е хубаво, но не е живо и не е черно Simple Smile

# 226
Росита, то е ясно кой ще разхожда кучето, аз затова си правя пас Laughing Ама на майтап Sunglasses Просто моя мъж е голям невротик и мисълта ,че мога да го видя макар и веднъж в парка да разхожд амини пинчер ме кара да се превивам от смях. Ех, мечти Joy Иначе и без това винаги сме голяма компания по разходки - 2 деца и 2-ма възрастни с тях, защо не и едно куче Crazy Тъкмо ще е пълна колата Laughing

Росита, не ти завиждам с тази котка ooooh!

Днес съм в малко приповдигнато настроение, защото приеха нещо за близнаците, за което се боря от 3 години, не ми обръщайте внимание, извинете за глупостите Embarassed  bouquet

В тази връзка предложих на мъжО да си спретнем още едни близнаци Joy Той ме обяви за луда, Ники каза, че не иска нито братче, нито сестриче, Ели се спазари за сестричка hahaha Joy

# 227
mishlentze , няма да вземем котка, поне за сега. А вие този път  - тризнаци Simple Smile,
няма да се повтаряте Wink

Радвам се за промяната за близнаците, макар че го приеха в бюджета,
без да е в закона, но се надявам и това да стане. Наистина е факт, че стана голям скандал при гласуването, бях там по друг повод.

Галита, как е вашият проблем с а**нето?

# 228
Роси, тризнаци ама от друг мъж, от този близнаците ми стигат Laughing

Другата година ще настояваме да се включи и в закона, ние сме като досадни мухи, няма да се спрем дотук Mr. Green Сега въпроса е да се види какво точно са гласували, защото вчера май са гласували без текста за размера на помощта Rolling Eyes И стана голямо объркване. Трябваше да е в размер на МРЗ за всяко следващо дете - второ, трето и тн. от същото раждане,а  май ще се окаже, че ще вземат по-малката сума, която е за неосигурените майки - 100 лв, но на всяко дете. Втория случай е по-неизгоден за всички, най-вече за тризнаците Rolling Eyes

# 229
Мишленце, браво за промените!  Hug За още едни близнаци и аз те подкрепям.  Mr. Green И аз искам, пък и е време да се пада в рода ни, но явно няма да съм аз късметлийката.
Роси, къде да се оглеждаме за сините очи на Бояна? В Морската ли се разхождат?
Вили, ти как си, мила? Целувки на Алинка от нас!
ГалиткаSad милото Вики! Дано мине бързо този запек, много неприятно нещо.  Hug

Аз нямам нищо ново за споделяне, но искам да ви покажа един художникRolling Eyes

# 230
Ани, произведението е чудесно Joy За близнаците имаш време да размислиш Heart Eyes

# 231
  • София
 Grinning Близнаци, тризнаци, то на чужд гръб ... нали знаете.  Grinning Браво за промените, аз се радвам и за тези ваучери за частните детски градини, като не достигат общински, така е по-справедливо.
АнАн твоя художник е с замах, на голямо платно започва, няма това-онова. hahaha

# 232
  • София
момичета, благодаря ви за съветите и загрижеността!  Hug
Снощи Вики пак върши 'работата' и пак беше твърдо и с кръв - но поне видях от къде е - на дупето отвън. Като казвате за рибено масло - я кажете по колко се дава и от кой вид - то май различни водове има ... ще отида най-добре в аптеката да попитам за деца...
А знаете ли днес в колко сме отишли на ясла - в 12 без нещо ... стана чак в 10.30 ч. и то защото снощи едвам заспа в 23.30 ч., а ние с мъжа ми направооо  Tired Shocked и за капак на всичко - през нощта се е будила и поне час не е искала да заспи (нали спи с баща си в детската), сутринта бяха с разменени легла. Незна в какъв период е това, но вече се замислям дали да не я заведем да детски психолог  Thinking
Довечера сме във фирмата ми - на детско парти - откриваме сезона на срещи с белобрадия старец.

АнАн - наистина голям художник си имате, малее, това ко го види мъжа ми у нас направо ще му призлее (и на мен също де  Wink ), а флумастерите от миещите ли са?

# 233
  • Варна
Мили дружки, благодаря на всички за чудесните пожелания. При нас е екшън. Сашко го гледат на смени, ние с мъжо на бач, като се върна пиша с баткото домашни, защото ми е малко на работа. Чакам ваканцията така, както децата дядо ви Коледа. Twisted Evil

Кой ще пусне нова тема, да не посочвам?! hahaha

# 234
  • там където ме зове сърцето!!!
...... мисълта ,че мога да го видя макар и веднъж в парка да разхожд амини пинчер ме кара да се превивам от смях. Ех, мечти Joy
Joy Joy Joy И моят  няма да е по малко смешна картинка  Joy Joy Само ,че никога не би взел нещо толкова дребно  Joy , пък и да го разхожда ...  ooooh! Joy Joy

Аз нямам нищо ново за споделяне, но искам да ви покажа един художникRolling Eyes
Та това малко ли е  Wink !Чудесно  се е справило детето  Mr. GreenИ аз имам подобно произведение , че и в същия цвят, само че е над канапето и  "рисунката е  дъъъъълга и тясна Laughing Така и съм я оставила Mr. Green , преди нея беше рисувал с химикал на същото място , но успях да го изтрия сега вече е с маркер ooooh! и то от тези дебелите ! Няколко дни преди да твори по стената беше си нарисувал с подобен червен маркер  краката-от слабините до петите вървяха  плътни червени линии  и да го измия не успях(знам, че лакочистителя се справя успешно , но трябваше да го изкъпя с него Naughty) защото беше доста голяма площ и така и го пратих на яслата!Като отивам да го взема сестрата ми вика " Ако знаете как се уплаших днес !Събличам  Калоян  да го слагам да спи и виждам крачетата му ..... все едно сте го набили с тънка пръчка!!Изтръпнах! Сложих си очилата и сама си се смях като разбрах какво е направил!" Laughing

galita , аз първо бих започнала  диета - много пресни плодове и зеленчуци, сушени сини сливи , кайсии ,повече супи , течни храни . Сещам се , че и бозата много разхлабва, особено по-киселичката, ако обича давай! Активия с киви също има хубав ефект ! 
Освен това може да вземеш  "Хуск"( има го по аптеките),  сутрин на гладно можеш да даваш с топла вода и 1 ч.л. мед, или да го сложиш в сок или нектар.Приятелка каза , че при нейната щерка действал супер .Овесени ядки , овесени трици !За рибеното масло( Ескимо кидс е същото такова) поне при Калоян нямаше разхлабващ ефект !Виж рициновото масло действа  , но не знам дали на нея може да даваш !Има хубави глицеринови свещички , но май в БГ няма да можеш да ги намериш !Водата от накиснато ленено семе също действа разхлабващо!Дуфалак ,
Лактулоза-MIP, разхлабващите шоколадчета (съдържат сена,но не знам какви са на вкус  Sick)!За това се сещам само  Mr. Green

Роси , купи на детето коте  Mr. Green , ще се разочарова от дядо Коледа Wink !Майтапя се и за не бих взела животинче да гледам в апартамент -тормоз и за него и за мен Mr. Green !Бояна наистина има разкошна коса -пу-пу- пу , но тя цялата си е разкошна Hug

Ооооо Морска , много домашни имаш , много учене  Mr. Green  Hug Как мина празника на Светли??

Neda , пожелавам ви да махнете това " сравнително " и да остане само добре!! Praynig  Hug
Какво ви каза лекаря???

Деси
, къде си??? Hug

Калоян ще е на ясла , чаааак догодина Mr. Green !Взела съм си болничен и понеже съм в болнични си ходя на работа , че и за вкъщи си взимам , е кажете после , че не съм  работна Joy Joy Joy Joy Joy Добре , че щерката е втора смяна та 3 часа гледа брат си, та и ние като Морската сме на смени Mr. Green  !

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 19:21 от VIVKA

# 235

Имах предвид, че рибеното масло /точно Ескимо кидс/ спомага за изхождането, а не че действа разхлабващо .
Иначе за запека, много отдавна бях давала Дуфалак /нали е течност и сладичко, а и не действа агресивно/.

Vivka,  Hug много е хубава диетата, която казваш, само че ако е Бояна например ще откаже да яде, както често прави, и ще стане още по зле... Дано да им дават достатъчно вода на децата в градината/яслата ... Веднъж ми сподели, че госпожата й казала да не пие толкова много вода, за да не се напикае ...

Галита, Бояна не заспива вечер по-рано от 22:30, най-често към 23 ч., понякога и по-късно ... сутрин едвам я вдигам за градината между 7:30 и 7:40, с изключение на почивните дни- тогава става в 7 Mr. Green

Анту, в момента Бояна се подвизава в блока на Лотос - на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано", значи може да я видиш наоколо.  Simple Smile Можете да им отидете на гости, ако решиш, ще ти дам адреса и тел. на лични.

# 236
Moмиченца,абе темите вече се заключват на 20-та страница,не на 15-та.Затова не пускам.Затова и промених заглавието Peace
После ще пиша още

# 237
Галита, за ексимото вече са ти казали, една лъжица масло действа също разхлабващо, всъщност каквато и да е мазнина би трябвало да действа така. Моите чисто отказват обаче да го ядат, бих опитала с мед рабъркано ако имам пак проблем, дано да нямам. Моите ядат грозде като за световно и гледам да купувам често. Действа им добре, изхождат се по няколко пъти Laughing Как ви приеха в градината към 12? Аз не знам ако им ги заведа в толкова часа дали направо няма да ми посочат вратата newsm78

Вивка, гледай все пак да се възползваш от болничния, от работа ням ада се отървеш цял живот Laughing

Момичета, днес гледах нов филм в мола, не му запомних името, нещо като преведи и изгори беше, с Джордж Клуни и Брад Пит, цяло съзвездие актьори, а такава тъпотия не съм гледала скоро ooooh! Какво им става на тези режисьори напоследък. Другата тъпотия беше с Ал Пачино и Робърт де Ниро съвсем скоро. И как се навиват тези актьори да играят в такива пародии Sick Ако не сте гледали новата тъпотия, не ви я препоръчвам изобщо, едвам издържах края, много народ се изнесе по време на филма...

# 238
Ето ме по късни доби Grinning
Неда,благодаря за комплиментите Hug Ми с лИбоФ ги праим тез мадами Embarassed Joy
На всички които ни удостоиха снимките с внимание,благодаря от сърце Heart Eyes
ВИВКА,бояджия си имаш в къщи браво.Голям смях с тоя маркер по краката hahaha
Мойта Вяра и тя по цял ден оцветява.Запалила се е от известно време.Да ви кажа като я видях колко е прецизна направо се шокирах.Не излиза от линиите (почти),не драска,оцветява плътно без никой да я е учил.Казвам го това защото съм имала групи от 5-6-7 годишни деца които незнаят молив да държат.А за оцветяването - Леле Майко ooooh! И това ми направи впечатление при Вярата Thinking днес купихме 24 цвята флумастри,целите и ръце са в цветове.
Най лошо е когато сестра и грабне някой флумастер и се втурне да бяга подсмивайки се,защото знае че Вяра ще се разпищи и тръгва да я гони Crazy Веселба!

Роси,много хубаво че се разписваш.А Бояна е супер сладурана Hug

Гале,и аз съм чувала за вода с мед,че много помагало.Дано се оправи Вики Praynig

Сии Уоман,мнооо си тИлИграфна откак станА даскалица Mr. Green Crossing Arms

# 239

Момичета, днес гледах нов филм в мола, не му запомних името, нещо като преведи и изгори беше, с Джордж Клуни и Брад Пит, цяло съзвездие актьори, а такава тъпотия не съм гледала скоро ooooh!

"Burn after reading" си гледала.  Laughing Умряла съм от хилеж, а че е тъп, тъп е. Много. Обаче моите любимци такива жестоки роли правят (отново), че филмът е гледаем, според мен. Аз поне си падам по нестандартно кино. Сега по Коледа, например, направо се изприщвам от ТВ програмата, ама какво да се прави.
Роси, рядко имаме път натам, освен когато ходим при хомеопатичката ни, която е точно на Гладстон.
ВивкаLaughing представям си шока на госпожата.
Аз на Стефан не му се карах изобщо, защото отдавна ме сърбят ръцете да пребоядисвам, само повод ми трябваше.  Mr. Green Пък и какво да му се сърдя на детето, като аз пък преди време надрасках стената в хола  Embarassed, да видя как ще стане едно нещо. Дето казва мъжа ми, "Каквато майката - такъв и синът".  Blush

Общи условия

Активация на акаунт