Отговори
# 45
Неда, Алекса е същата - като дойде време за лягане става страшно - "искам това, искам онова, искам да пишкам, искам вода, искам да те гушна, не така , онака, истам тая играчка, искам приказка, искам песен"  ... Тая дума искам като я чуя ииииии  smile3511 И се приспиваме по 2 часа ... А децата сами си заспиват на тази възраст ...  Rolling Eyes

# 46
Имам само няколко минутки на разположение
Дес,честито ви краченца...
*Daisy*,Telma,затъжихме се за вас,пуснете малко снимки.
Neda в нас се оказва,че тати върши по добра работа в гледането на детето.Аз май съм изнервена в последно време,а и уморена и заспивам по рано от Ади.А когато съм наработа до 22 часа,те се преспиват лесно и без уговорки,
Мъжо ми каза,че развалям дисциплината с детето и кучето! Wink
galita аз също май не мога да кача снимки,,от много отдавна се мъча да го разгадая този сайт и нещо немога.Другата седмица ще се пробвам пак Wink

# 47
  • Madrid
Дес,честито ти проходило човече!  bouquetДа расте игрива,здрава и пъргава! Grinning

Виличка,мила,само не прибързвай!Много е важно.Аз помня като беше писала миналата година как мъжа ти ти се е обяснил в любов,дори га прочетох на моя мъж Simple Smile,толкова ми хареса как се оженихте и Алекса беше шаферка.Разбира се,че вие взимате решението,но аз и повечето,които пишем тук сме подразбрали колко се обичате! HugАз предполагам,че е лош период,почти всяко семейство преминава през него поне веднъж. Wink
Неда,явно Камен е по-емоционален.Нямам такъв проблем с моето зверче,поне с това ooooh!.Заспива сам,но трябва да съм до него в стаята.Понякога му казвам,че влизам в банята и ще дойда след малко-почти винаги е заспивал след това.Че и като сме навън си ляга в количката и заспива,когато се умори.Еми то трябва да има и нещо,което да граничи с понятието "послушен". CrazyЩе чакам да почерпиш утре! Simple Smile
Дейзи,и Самуил ползва същата паста.До кога смяташ да си мие зъбките Поли с нея?Аз до лятото примерно,може и до четири години да изчакам.
Телма,пу-пу на сладураните!Ама ти си много лаконична. Simple Smile
Анту,ти ме разби с този китайски! ShockedСигурно е интересно,но ероглифите трудно ли се учат,че и как се пишат?

# 48
ilindi4ka - ами лаконична. Незнам аз ли нещо съм смотана, но откакто си гледам сама двете деца нямам време мислите да си чуя, камо ли да пиша. Виждам, че на другите им остава време  Mr. Green
Бояна сега е на гости при баба си и аз направо се чудя какво да си правя времето  Joy Та утре ще гледам да кача и снимки да видите колко много си приличат Бояна и Андреа.
Вили - кураж! |Много неприятни моменти са това, но по-добре да се разрешат навреме  Hug
А къде са тези деца дето сами си заспиват на тази възраст бре  ooooh!
Бояна по-рано спеше сама, нооо сега сме четирима на спалнята.... повече няма какво да говоря.
Иначе сме голям цирк - през нощта ставам да изпишквам Бояна 1 път (спейки), защото иначе се напишква, после сестра и яде и пишка 2 пъти, та ставам по има няма 3-4 пъти  Whistling и мигът с отделянето ми се струва мнооого далече.
Neda - Бояна е така от лятото. Ми оставих я да играе докогато си иска и после разказваме приказки в леглото. Много често си ляга направо с нас към 11, но не е преуморена, а вече  и на обяд спи рядко. Общо взето това го прави, когато не и се спи. Аз забраних ставането от леглото, щом веднъж е легнала и полека лека свикна - но няма да се отмяташ. А като иска да ака - ака ли наистина? Трудно е да се дават съвети - нали децата реагират по различен начин на обясненията ни...

# 49
  • София
Telma ами как ще ака, много рядко, пиква малко колкото да ми угоди в краен случай. Просто го използва , защото разбра , че минава ставането. А е такова "перде" каквото и да го правя ми се хилка и усмихва и хич не му пука. Аз му казвам, че дядо му Коледа няма да дойде като види ,че става, а той се подсмихва и казва "спокойно мамо, ще дойде". ooooh!
ludmilana забравих да кажа, че този проблем с устните го имам и аз и Каменарски. Оправям се с най-прост меден вазелин от аптеките/български  , в кръгла бяла кутийка/. Какво ли не съм ползвала, какви ли не скъпи марки - това ми помага. От опит глава не боли, бъди постоянна и мажи често, дано има ефект и при вас.

# 50
Eхааа голямо раздвижване тук,много се радвам Grinning
Много ви благодаря за пожеланията към бубулечката ми Heart Eyes
Телма,страшно много се радвам че се включи Hug А двете кукли на аватара ти са наистина като близначки,дано качиш снимки да ги видим отблизо.И....никакви диганози,чу ли Naughty Аз работя на 2 места по цял ден съм на крак,като се върна вечер майка ми веднагически ми ги връчва Wink и пак пиша ли пиша по форумите.Ентусиаст,кво да ме правиш Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Неее бъзикам се,пределно ми е ясно за какво говориш,та изооообщо не те упреквам Hug
Вили,много Hug от мен дано се оправи всичко в най-разумният за теб вариант.Ти си умно момиче,знаеш какво искаш,ще се справиш Hug
Неда,и аз много се забавлявам с перфектното ти чувство за хумор Crazy При нас има по някога такива момчнти - пика ми се,пие ми се вода,гладна съм,ама са рядко.Ей сега тъкмо ви четях и тя тук уж си легна заиска мандаринка,та баща и и носи.Иначе аз я оставям да стои до откат,докато ние будувам и после заспива сравнително бързо.Преди малко приключи 1230000000000000000000000 път за който извъртаме двд-то за Бланш,на Ками омръзна ли му вече?При нас няма такива изгледи Close

# 51
Добро утро!

Честит първи сняг!  Laughing

Дес, честити ви ходещи крачета и безаварийно  Joy

Виличка, имаш и моята подкрепа  Hug

Телма, радвам се да те видя. Мерси за пожеланията, а след някой и друг месец и аз като се сдобия с "диагноза" ще си спретнем отборче  Joy Относно нашарването (момче и момиче) аз се бях зарекла ако това не е момиче, третото ще е... Е още не съм се отказала от трето, но след десетина годинки... Сега се бъзикам с мъжо, че ако третият път ги направи близнаци ще го признаем за майстор  Laughing

Галита, ти идваш ли в отбора? (Дес я приемаме служебно  Joy) Относно носенето на малката - засега Калоян не иска да я носи, но иска да я гушка и да я снима и не ми дава да плаче - щом се събуди или размръка вика "Мамо, вземи я", ама като иска нещо от мен и веднага нарежда "Мамо, остави я в леглото", независимо дали я преобувам или кърмя трябва да стане веднага  Joy

Неда, честито палтенце. И аз чакам да стане декември и почвам да украсявам. Относно лягането - Калоян вече не спи на обяд и въпреки това не можем да сложим да си легне вечер... бута коли, пика, пита "аз ядох ли", иска "филийка с мед и масълце".... Ако успеем да го сложим на възглавницата заспива за секунди, но стигането до там е дългоооо и мъчително  ooooh! А си ляга след 21.30 (повечето пъти дори след 22.00 часа).

Анту, нощес се сетих, че имам братовчедка дето завърши китайска филология в Софийския, ама сигурно не я знаеш щото е набор '78.

# 52
  • София

За най- готините майчета на януарчета,
за празника ни вие се почерпете
и мъжа ми поздравете,
че толкова години ме търпи и с две деца ме надари!

# 53
Сватя Grinning, честита ви годишнина!!!Бъдете живи и здрави и продължавайте да се търпите все така сполучливо Grinningbouquet Hug
Много красиво подредена маса...благодаря за почерпката!

# 54
  • София
Сърдечно благодаря сватя, точно така , търпимост му е майката.  Joy Издръжлив излезна сват ти. Пък и като се замисля за какво момиче се ожени, а в какво женище се превърнах, доста съм го прецакала. Той пак старее, за да ми го върне. Ама не се оплаквам, наистина се разбираме!
Майка ми ни направи страхотен подарък  - една книга с 100 най-красиви града в света, с пожелание да отидем в тези, в който не сме били. Милата ми майчица! Hug
Хубав ден на всички и ударете по едно рамо виртуална подкрепа, че Камбата нещо е светнал от сополи, да не вдигне температура, че ще трябва да се откажем от кръчмата довечера.

# 55
Неда,честита годишнина мила!Пожелавам ви много години да живеете в любов и разбирателство!

Дес,честито ти проходило дребосъче!

Момичета възхищавам ви се как ходите на работа и толкоз често присъствате във форума  bouquet
Откакто започнах работа хич не ми стига времето,хем съм на смени Embarassed Embarassed

Виличка,стискам палци да вземеш най-мъдрото решение! Praynig

за заспиването ,просто нямам думи-лягаме в 22,заспива в 23.30,става по 300 пъти под какъв ли не предтекст,лошото, е че сутрин като я водя аз на ясла не иска да става,да се облича просто не се е наспала(тези сутрешни номерца на баща си не ги прави).

за украсата,поставям я началото на Декември,иначе частично съм я обновила.

Всички мъничета са много сладки в албума.Ние скоро не сме правили фото сесия,та няма какво да кача.

Неда,за сополките му капни-5капки клеева тинктура,разтворени в 10мл.физиологичен разтвор(може и вода),изпробвала съм го дано и при вас има ефект.

Морска,щом палува Сашето,значи болестта е овладяна.Бързо да се дооправи! Hug

# 56
  • Варна
Неда, честита годишнина! Дълги години хармония и сили, за да се справяте с трудностите, любов, любов, любов!

Дес, честити проходили крачета на Хриси!!! Много да ви радва всички! Как е Вярка-Гъзарка?

Моите момчета беснеят. Диагнозата ми е отдавна, но съм сигурна, че след време ще искаме тази малка лудница, а само ще можем да ги мислим по дискотеките. Whistling Twisted Evil

Телма, привет!

Тук е още  топло, но много се смрачи и духна вятър. Чакаме я зимата. Украсявам коледно началото на декември.

# 57
# 58
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета !! Hug
Отдавна не съм се вясвала (поне на мен ми се стори мнооооого време ), но така се получава по някога   Cry Като видях колко много съм изтървала  ooooh!
Петенце , честита  дъщеричка  4470!Да ти е жива и здрава и много щастлива!

Деси , честито проходило човече   smile3539!!Здраво да стъпва и безпроблемно да крачи  в живота Hug!!

bouquetЧестит празник и на всички имали повод да празнуват  bouquet !!

Flowers SunflowerЧестита годишнина Неда  Flowers Sunflower!
За празника ви се почерпих подобава
и да те поздравя не ще забравя !! Hug
Бъдете здрави , влюбени ,щастливи
доволни от живота и все така красиви!
Ааааа..... мъжът ти....
искрено е поздравен  Wink
и от любовта ви окрилен
още 100 да те търпи , обича ,уважава,
да се старае  винаги да си те заслужава!!

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 15:00 от VIVKA

# 59
Неда,от сърце ви поздравявам с годишнината!Обичайте се още 100 пъти по толкова години!

ВИВКАааа,радвам се да те видя тук отново Hug Hug

Бисе,хубави новини - Сашето щом играе значи всичко вече върви по план Hug

Весела вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт