Бъдете здрави!Вивка, много свежо се включи! Страхотно стихотворно настроение създавате вие с Неда! Не казваш нищо за вас - къде се губихте, как сте?
А за диагнозите, sea woman много правилно го е казала:
Телма, Петенце, вие май ги спряхте големите от ясла
Е, аз съм в по-добри позиции от вас
Чудно ми е как се справяте с 2 малки деца и с цялата ежедневна работа!? Имам идея - не сме много далече една от друга, може няой път да се съберем в някоя 'по бебешки' 
Понеже Вики знае стихчетата, които учат в яслата за Коледа, ни накаряха да я научим ние някое стихотворение. Мисля на това да се спрем:
Дядо Коледа
Сняг на облаци се дига,
дядо Коледа пристига
в златна хубава шейна
чак от Стара планина.
"Дзън-дзън-дзън!" - звънци звънтят,
в сладък сън децата спят.
Но да знаят той що носи,
ще наскачат голи, боси
и ще дигнат шум безкрай:
"Дай на мене, дядо, дай!
На мен - кукла, на Стоян -
топка или барабан!"
Гео Милев
А, и все да ви питам: какве давата за закуска? Какво обичат малките ви? Аз мисля, че се изчерпах и все еди и същи неща давам: попара (все по-рядко), фини овесени ядки с мед или с масло и сирене, нескуик топчета с пр. мляко, печени филии с яйце и сирене; принцеси (но определено не е по филиите), макарони ...
Калоян не ходи на градина, защото като се преместихме и старата вече не е удобна, а тук още не са го приели. За бебешката среща съм силно ЗА 

,мога да му дам каквото си пожелая след тази порция.Общо взето това,не съм много разнообразна.
след това детската градина я ремонтираха до миналия понеделник, та волю, неволю се оправям - домакинската работа направо съм я отсвирила - събота и неделя само чистя и готвя, а да живей пералната, миалната и сушилната 
Що погледи отнесох от свекървата за моя подход само аз си знам.