Отговори
# 15
  • Madrid
Флорал,Самуил кашля от месец и половина.Има леко подобрение,после се влошава.Педиатърката в градината му изписа един сироп,ще го пие до вторник,та така.Не ми е приятно определено.
Неда,ами постоянно купонясвам,иначе ме хваща депресията.Много ми харесва,честно!Мен бремеността и година и половина кърмене просто ме "умориха". Crazy
Лика,благодаря ти за милото пожелание,напълно в твой стил-внимателно и изчерпателно! HugРадвам се ,че при Алекс всичко е наред и е готов за градина,чудесно!
Sea Woman,дано при вас положението се е подобрило!

# 16
Дидка е добре  брадишката зарастна и  раната почна да се свиваа.Батко и кашля от 1 месец и той всичко е наред само дето кашля.Но като ходиме на плуване се оправяме малко .За сега още няма места в градината .н адявам се след нова година да я вземат Tired

# 17
ЧРД на Нелина! много здраве, усмивки и сбъднати мечти!   bouquet

# 18
Флорал, да не би да е много сух въздуха у вас? Чайове с мед облекчават ли положението?
Аз у дома кашлица не съм чувала от страшно дълго време, пу пу пу, да не ги урочасам...  Praynig

# 19
  • София
Здравейте, момичета!
Защо няма ново албумче? Последното е от септември. Нещо не казвате снимки или аз пак нещо не съм разбрала?
Кога по традиция се украсява за Коледа? Вие кога ще правите украса? Моите деца са ме подбрали да почваме да кичим и едвам удържам фронта.
Моля, софиянки, дайте идея къде да гледам за ново палто? newsm78

# 20
На Пиротска.  Mr. Green

# 21
  • София
Може ли да ми обясните как да кача снимки в новото място, моля.

# 22
  • София
здравейте,
направих ново подалбумче - Ноември - люси, ето директно линка към него: https://http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/Noemvri/ - логваш се, натискаш Noemvri и ти излизат прозорчета за Upload. Момичета, пишете, ако има проблеми! Нека го запълним този албум, октомври пропуснахме без нито една снимка  Rolling Eyes а децата ни са прекрасни - нека и другите да ги видят  Heart Eyes ! Качвайте където можете като за начало - ако не можете да се оправите - аз ще ги класифицирам после.  Peace
Дес, когато имаш време, ако може да сложиш този линк  http://s47.photobucket.com/albums/f160/bebe-2006/    за 'новия ни албум' - тук излиза главната страница на албумчето и се виждат по-долу подалбумите ни по месеци, а не както излизаше - само августовския албум.

Ние сме добре (да чукна на дърво Вики този сезон не ми е боледувала Praynig)... бяхме 4 дни при нашите, ходих там на зъболекар (щях да си слагам брекети, но ми предложи един нов и по-удобен за мен метод, като си сложа приспособлението ще видим) и Вики я прегледаха - за момента били й перфектни зъбите и няма проблем с лекичкото отчупване на предния зъб. Peace

ilindi4ka, завиждам ти на възможностите за купон. Аз пък някак нямам много желание да излизам - или съм изморена и предпочитам да си стоя унас, иначе трябва да се чудя какво да обличам, гримирам и т.н. - много разход на енергия Wink -  незнам какво ми става - може би остарявам  Confused

Като се наканя да отида до фирмата ми (ама и за това ме мързи нещо  Whistling), за да си взема компютъра - ще пиша по-често!

Клео, много стрес при теб, гледай да си почиваш повее и на чист въздух. И качи поне някоя снимка от вас да не ви забравим!
Виличка не е писала много отдавна!  Thinking

За украсата - правя я около 1ви декември обикновено. Дано ми дойде музата и тази гдина по това време  Laughing

Все обещаваме на Вики да пишем писмо на дядо Мраз с желанията й и все забравяме.

Излизам, че Сашо се събуди.

# 23
  • Варна
Привет!

Сашко е на Гентамицин-5 инжекции от понеделник. Неделя направи бърза и ужасна гнойна ангина. Стигна до 39.2. Беше ужасно. Вече е по-добре. Ще се оправим. Много драматично преживява всяко поставяне.  Sad

# 24
sea woman,  Hug на Сашки и дано бързо се оправи  Praynig

# 25
  • Madrid
Sea Woman,сигурно ти е много напрегнато Confused,дано бързо се повлияе малкия мъж! PraynigЧудно ми е само за избора от твоя педиатър именно на този антибиотик,който е избягван в предписването заради страничните ефекти,да не говорим за малки деца.На времето ми бяха изписали гентамицин инжекции,тогава личната ми лекарка,която е педиатър в  България се намеси и пих друг антибиотик,бях на 22 години.От там разбрах.Давам ви виртуалната си подкрепа!
Галита,ами на мен прелюдиата на излизането ми действа освежаващо и релаксиращо. Simple SmileПо принцип си ходя без грим,затова обичам подготовката,а още повече излизането.Единственото,което не ми харесва е състоянието ми на другия ден. ooooh!Но също обичам и да вечерям  с мъжа ми в домашна обстановка,да си стоя вкъщи без ангажименти,просто не мога да не изляза веднъж седмично,спичам се нещо,наистина. ConfusedСъс сигурност не може да става въпрос за стари и млади,по-скоро нагласа,физическо положение,а това са променливи състояния не само във времето. Hug
Аз пък да ви кажа доста се бях шашнала от кашлянето на Сами/не се паникьосвам никак лесно/ ,което продъжи два часа през интервал от една минута,че и по-малко.Изведнъж от влажна и минаваща кашлица се трансформира в суха,само за една нощ обаче.Започнах и за алергия да се замислям.За момента му спрях всички сиропи,тъй като педиатърът в поликниниката ни предписа два сиропа,които си противодействат Shocked,а другия в градината днес каза,че е добре,с чисти гърди.Да видим.
Иначе и аз имам доста нови снимки,но си стоят в картите на апарата,все не се наканвам да  ги кача в компютара. Blush

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 00:55 от ilindi4ka

# 26
SЛожих линк към новото албумче и кчаих няколк оснимки.Много са порастанали Стефан,Максим,Вики и Сашко Hug
 Галита,как комуникират Вики и братчето?Заиграват ли се?На Сашко на му настискаш и нацелуваш бузките от мен Grinning

# 27
Бистре, лошо...  Sad Дано се оправи бързо мъникът. Между другото, да не те стряскам, но наистина следи какво е състоянието на Сашето след всяка инжекция. Илиндичка е много права. На Стефан не му понесоха изобщо, направо щях да си уморя детето! Тогава хомеопатичката ни беше в отпуска и аз се съгласих на антибиотик. Няма пак да разказвам какъв ужас изживяхме, но при нас се получи сблъсък на хомеопатичното лечение с алопатичното. При вас го няма фактора "ХП", така че се надявам лечението да му помогне!  Praynig
Галита, бях те питала в предната тема как се казва зълва ти, може и да я знам. Аз учих в Пекин 2002/2003 г. Дечицата ти са страхотни сладури, Саш много е пораснал!
Илиндичка, бързо оздравяване и на твоя юнак!  Praynig

# 28
Здравейте, милички!!!  Hug Hug Hug

Не съм писала много отдавна Simple Smile

Галитка, сетила си се за мен  Hug

Всички болнички бързо да се оправят, че снега иде и е време за игра Simple Smile

Аз какво да ви кажа - имам разни проблеми в къщи ... Май ще се разделям с половинката ...

Али е добре, ходи на градинка и много бързо се развива. Говори, разказва, душичка ми е тя. След малко ще кача една снимка да я видите мамината кукла.

Поздрави и гушки на всички и ще пиша вече по-честичко. Hug

# 29
Аз какво да ви кажа - имам разни проблеми в къщи ... Май ще се разделям с половинката ...
Е, хайде сега... Още сте младоженци, никакво разделяне!  Naughty
Сериозно, стискам палци да се наредят нещата. Ако ти се споделя - насреща сме!  Hug Голямо гуш!

Общи условия

Активация на акаунт