Отговори
# 30
Vili4ka не е хубава тази новина която ни съобщаваш,но решението е единствено ваше. Hug
sea woman разбирам темного добре,ние по Великден бяхме на Гентамицин-7 дни х 2 инджекции.
Целувки на Сашко и бярзо въстановяване
galita нямам нови снимки,защото Ади не иска да я снимам.Станала е много чувствителна,постоянно като й се скарам и започва да ме прегръща,целува и да казва,че ще слуша.Но само за секунда,след това започва да ми отговаря пак.
Ходи си на ясла и ние така на работа и дните се търкалят.

# 31
  • София
Vili4ka Мъчно ми е да го чуя, но нещата от живота - за жалост. Каквото и да решите, ти имаш вече имаш много - твоето прекрасно дете, дано да вземете решение, което е за по-добро на всички ви.
sea woman   и ilindi4ka как са децата?
При тези тъжни новини, как да се похваля с ново палто? А и снимки не можах да кача, не ми излизат никакви прозорци ъплоуд. В септемврийското качих, а сега не става. Обаче видях много сладки муцунки в албумчето. Ще ви подканям по-често да качвате.

# 32
Привет на всички!!! Hug
Признавам, че не съм се разписвала от месеци, но от време-на време "хвърлям по едно око" в темичката.Благодарим, че не сте ни забравили! Hug
Първо бързам да честитя на petenceto новия член  в семейството!Пожелавам на малката Калина да расте здравичка и усмихната!  bouquet
БОДЛИВКА, честито тумбаче!Лека и безпроблемна бременност  bouquet!съжалявам за загубата ти
ilindi4ka, liliq, Честит Рожден Ден на патерица!Пожелавам ви да сте здрави и удовлетворени от живота!  bouquet  bouquet
Дива Орхидея, големи премеждия сте имали SadМиличката Ди Praynig
Поли е на ясли от седмица.Засега й харесва там и отива с желание.Първите дни плачеше при влизането.Все още е само за час там, скоро ще започне да остава за по два...Може да брои до 12, познава буквата си, на мама, тати, баби, дядовци, леля и чичо, някои цветове.Пее песнички, научава лесно всичко, що е в стихотворна форма Simple Smile.92см е и въпреки големия апетит(пу-пу!), си поддържа 12кг.Фино момиченце си имам WinkВ момента е пробил единия кътник, значи е със 17 зъба Rolling EyesИма ли и други като Поли, неозъбили се напълно?
По-назад някой питаше за пастата:безфлоурната Ненедент ползва.
С украсяването стартирахме вече Simple SmileТози уикенд ще украсим елхата.Обичам да се настройвам коледно отрано..ако имаше и пухкав снежец....
Vili4ka, стискам палци нещата да се наредят Praynig
Всички болнички да оздравяват!!! Praynig
Това е засега от нас.Времето направо препуска.Погълната съм от работа, ежедневие, но ще се постарая да съм по-редовна!
Чао засега и целувки на сладурковците Heart Eyes и на зетя Ками с много любов!:love:

# 33
  • Варна
Здравейте.

Сашко е по-добре. Още след втората инжекция. Утре сме на контролен и ще го видят. Дано всичко е наред. Praynig Скачат и дивеят с брат си, но така е по-добре, нали? Laughing Аз болнични не взех, чакам съботата и неделята, за да се видя по-спокойно с децата. Ани, Петенцето и Илиндичка, следих го много внимателно след  всяка инжекция. В началото му направиха пробата, че да ен се окаже алергичен. Благодаря за подкрепата. Hug

Дейзи, мятате коледното настроение? Браво. Аз ще изчакам до 1-ви декември. Също обичам по-дълго да ми е коледно, а елхата разваляме в първите януарски дни. Браво на Поли и адаптацията към заведението. Hug

Неда, давай палтото да го видим. Аз днес наместих едни служебни пари за дрехи. Twisted Evil

Вили, дръж фронта. И вземи най-доброто към момента решение. Само ти си го знаеш.  Hug

Деско, какво правиш? Как са момите?

Къде е Вивка?

Трябва да се връщам назад да чета. Mr. Green

# 34
  • София
ее, *Daisy* и ти се появи!  Hug Хайде включвай се по-често! Много добре си изглежда Поли с мерките- килограмите й си съответстват на ръста ... а моя син на 6 месеца е вече 9 кг, обличам му бодита на сестра му от на годинка  Rolling Eyes
Vili4ka, дано наистина да вземете правилното решение за всички ви! Влизай по-често да споделяш! И Али колко е порасналааа!
Neda, честито пАлто! Кажи сега какво ти излиза на сайта със снимките, как така не можеш да качваш, нали се логваш преди това? Нека да го коментираме тука, че може и друг да има подобен проблем.
Дес, много са сладки сестричките, ама и двете са бузани  Heart Eyes Вики нямаше бузки много, ама Сашко има и за двама. Как комуникират ли - ами тям прави разни маймунджилъци, за да го накара да се смее с глас - незнам как, ама той се залива от смях като я гледа; почва да цвърчи само като я види, че влиза в стаята. Ама и тя го мъчи доста милия, нали знаете - детска радост - мечешка нежност  Simple Smile, гледаме и внимаваме, я, да не стъпи на него, я да не го промуши в корема с лакът (докато го целува примерно) или да не го метне люшкайки го с шезлонга  Crazy
Морска, дано даму минава по-бързо на Сашко и бързо да ги забрави после инжекциите. Ами кой го гледа сега като си на работа?
ilindi4ka, дано само инцидентно да е била тази кашлица.
petenceto, Кало иска ли да носи малката вече?

# 35
Бисе,от мен много Hug за Сашенцето.Миличкият колко ли плаче от тия инжекции Confused Rolling Eyes Пожелавам ви скоро да сте напълно излекувани Praynig Hug
А ВИВКА къде ли ни избяга newsm78 Дано всички у тях да са добре Praynig

Галита и при нас е подобен сценарий,само дето вече Хриска е в категорията на Вяра.Иначе и малката цвърчи като види кака си, а пък кака казва "на как съкОвището"(ми не иска Р да каже и това си е Crossing Arms) Ти сега ме накара да се замисля.В действителност Вяра изобщо не е бузеста,но Хриска-да.Да не би пък аз да не забелязвам.Иначе по снимки май излиза по бузеста отколкото е,дано не греша,че не ми се иска да расте именно в такава насока Blush

И най голямат новина от днес (то вече е вчера) - Хриска проходи.Цяла вечер се разнасяше из стаите,толкова се радвам.Имам чувството,че не съм изживявала друг път така ва радост,необяснимо защо Embarassed Немога да не ви я покажа:

И съответно да почерпя:
КАфе за първият посетил темичката:

И нещо сладичко:

# 36
  • София
Дес, честито ви прохождане. Да ти са здрави и двете принцески. Heart Eyes

Морска, бързо да оздравява твойто юначе, а и на всички болнички дечица пожелавам бързо възстановяване.

Мойто Мърчи от няколко дни толкова много му се напукваха устничките, чак оная нощ беше с кръв по устата и по възглавничката, а от вчера му се появиха и пъпчици около устата и по бузите и нещо като ранички в ъгълчетата на устните. Докторката каза, че може би е стрептококова бактерия, чували ли сте такова нещо, аз досега никога не съм се сблъсквала с подобно нещо. Сега го мажа с крем-антибиотик.

Анту, много ми е интересно как си решила да учиш китайски и как си успяла да отидеш в Пекин. Ако ти се разказва, де. Аз съм от най-обикновените средностатистически българи и само си мечтая за разни пътешествия и интересни изживявания, но никога не ми е стискало. Мисълта ми е, интересно ми е дали някой от семейството ти или познати са ти помогнали в избора или никой от тях нама нищо общо с Китай, а ти сама си решила.

Виличка, мила, не знам как да те подкрепя, освен да ти пратя виртуална прегръдка Hug Сигурно си имаш по-добри приятелки от нас, но все пак ако искаш сподели защо така сте на път да се разделите, толкова ли е лошо положението? (не искам да се меся в живота ви, дано не ме разбереш погрешно, просто си мисля, че като сподели човек и му олеква, но ти ако не искаш, недей казва нищо Hug)
А Алито е голяма красавица, тя май е с най-дългата коса от тук подвизаващите се януарчета.

Неда, палтото, моля! photo

Аз след доста неуспешни опита разбрах, че през линка просто не може да се качи снимка. Но влез в самия сайт(не през линка), логни се с юзърнейма и паролата и ще ти се появи полето с ъплоуда, ще го видиш, на централно място е.

Орхидейке, кажи, кърмиш ли още палавницата със сцепената брадичка? И как е тя, зарастна ли и?

Дейзи, Мъри има само 4 предкътника, 4 резеца и 4 кучешки зъба, общо 16. Изобщо няма помен от кътниците, кой ги знае кога ще излязат щом като първото му зъбче излезе на 1,1 год, а кучешките му пробиха в края на този февруари. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 01:21 от ludmilana

# 37
  • София
Дес, честито прохождане! Голямо вълнение е  Hug Да кажеш после на какво се е хванала на прощъпулника!
Аз след доста неуспешни опита разбрах, че през линка просто не може да се качи снимка. Но влез в самия сайт(не през линка), логни се с юзърнейма и паролата и ще ти се появи полето с ъплоуда, ще го видиш, на централно място е.
ами как ще се качи като не си се логнал!  Shocked СТАВА да се качва от линка, който е даден, но като преди това се логнеш (това е само ако искаш да качваш, ако гледаш само може и да не се логваш) - от горен десен ъгъл пише: login (или  съответно logout, ако си имате собствен юзър и е запаменен на компютъра - тогава първо logout да излезеш от твоя и после login да влезеш с общия юзър: bebe-2006) и тогава ще ти излязат прозорчетата за ъплоуд.
Радвам се, че и това коментирахме, мислех си, че е по подразбиране. Питайте, ако нещо пак не ви става!  Hug Дано му свикнете лесно като вече е ясно.
Марианчо има много хубав цвят на косата, май твоята беше такава, люси?
Анту,и Стефко видяхме  Heart Eyes

# 38
Лелеее не съм писала от има няма 6 месеца  Crazy
Радвам се да видя, че всички сте на линия и сте добре!

Петя, честита ти дъщеричка! Да е много здрава и щастлива!
Ама удари бинго ти и Галиа де с момченце и момиченце  Laughing

При нас има много нови неща, но сега пак няма да имам време за всичко.
Бебока расте и хубавее и каката също - у нас е весело, но аз определено съм с диагноза вече  Crazy

Хайде ще гледам да се включвам от време на време...

# 39
Деска, честито!!! Все напред да я водят крачетата малката принцеска!   bouquet

Неда , честито палтенце!

Благодаря ви милички, за топлите думи. Толкова време сме заедно - кога повече, кога по-малко. С част от вас сме тук още от както забременяхме ... Благодаря ви, че ви има и за утешителните думи!  Hug Hug Hug

# 40
Деси, хайде честити ви крачета! Да тичкат много!  Grinning   bouquet Голям бонбон е Хриси, да я намачкаш от мое име.  Crazy
Телма, от аватара ти виждам, че бебка е просто прекрасна! Ако не си сложила снимки в новото албумче, сложи моля те, да видим сестричките.  Praynig
Вили, нема се даваш! С теб сме! Дано преодолеете кризата и преоткриете защо сте се влюбили в началото.  Hug
Людмиланче, аз не исках да уча китайски в началото.  Rolling Eyes Писах на първи позиции японски и м/унар. отнош., но не ми стигна бала за тях и ме приеха китайски. Много исках да уча арабски, но китайския на всички ни се виде по-перспективен. В началото не бях много мотивирана, само се кефех, че много малко хора учат това нещо (вече са доста). Обаче като отидох да уча там нещата се промениха, ходех с огромна радост на лекции и даже изпитите ми се виждаха страшно забавни.  Crazy И бях доста добра де... Но сега вече почти не го практикувам, за съжаление. Добре, че ми се налага от време на време да ходя, та от немай къде си говоря езика там. Но съм далеч под нивото, на което си взех дипломата.  ooooh!
Бубе, честито пАлто.  Mr. Green Покажи го де!

# 41
Здравеъте и от мен!
Никол вече е добре, много рядко се случва да се изкашля, хремата спря...
Съжалявам за проблемите ви, момичета.Главата напред и всичко ще е ОК Hug.

# 42
Честит празник!Днес е ден на Християтнското семейство и Християнската младеж!С този празник се отбелязва началото на зимата и очакването на църковните тържества около Коледа.
Пожелавам топли семейни отношения, мир и уважение!

Честити ходещи крачета на Хриси!Да припка много с тях Grinning

# 43
  • София
Мацки, първо честит ден на Християнското семейство! Hug
Второ, да знаете от мен  Wink, човек винаги може да стане за резил. Както аз със качването на  снимки. Grinning От начало съм писала нейма без тире м/у бебе и 2006. После щом натиснех броуз ми изчезваше целия линк.  ooooh! Та накрая с родилни мъки качих 3 снимки на моя хубостник.
Мерси за поздравленията за палтото, да ви се връща тъпкато  Mr. Green ! Утре ще ви черпя ,че имаме годишнина от сватбата, та то е подаръка и да мина с една почерпка  hahaha, и ако мъжо не поиска развод довечера, като му кажа колко пари съм похарчила днес /добавих и шапка към него и някои др.работи  Embarassed/. Миналогодишен модел на Бати Балено е, но то ние остаряхме, та модела ли?
Трето, много се радвам да видя в редиците ни отново Телма и Дейзи и се радвам,че всичко е ок. Peace
Четвърто, честито ти проходило моме Дес да ви е здраво да крачи и обиколи  целия свят.
Пето и спирам, иска ми се да има вече само хубави новини в темата, но да ви се пооплача само малко от Камен. От известно време като го сложа да спи вечер, става по 50 пъти и иска да пишка, ако не му дам да става минава на вариант "искам да акам" и вече няма как,после "искам да те цункам" и така до безброй причини, коя от коя по- уважителни. То се молих, то обещава, то подкупвам, то не минава, то го заплашвам, то накрая го набия и резултат никакъв -така в слагане и ставане минат 2 часа, аз се изнервя до краен предел, че нищо не мога да свърша, той не си почива и е кисел сутрин. Направо не знам какво да  правя. Има ли някой с подобен проблем?

# 44
Миналогодишен модел на Бати Балено е, но то ние остаряхме, та модела ли?
Laughing  Laughing  Laughing Оправяш ми настроението с твоите постове.  Hug За Камен не знам какво да те посъветвам (ние имаме само един ритуал - пиене на мляко от шише с Мики Маус на него  Rolling Eyes) и после е капо, обаче ви завиждам за "искам да акам".  Rolling Eyes
Албумчето ми прави проблеми - не иска да се зареди!  Close

Общи условия

Активация на акаунт