Отговори
# 240
  • там където ме зове сърцето!!!
HugХайде дружки на кафе!!! Hug

# 241
Аууу, изглежда ароматно! Благодаря, ВивкаHug

Аз да си похваля детето - дето си мислех, че като го учим на цветове, нищо не вдява, не било така.
Снощи купих бисквити с боровинково сладко за почерпка в яслата, че днес им е фул програмата - то театри, то дядо Коледовци, то снимки, то тържества... И понеже не бях пробвала точно тези бисквити, взех и една кутия за вкъщи, само че с малиново сладко, да не се изложа в яслата с гадни бисквити. Че са вкусни, вкусни са, и тази сутрин нашият добре се почерпи с малиновите. А вече трябва да тръгваме, той пък мрънка за още. И аз му показвам двете боровинкови кутии за яслата и му казвам, че там ще яде, а той изтърсва "Не, тези са сини, аз искам червените!"  Laughing

# 242
Вивка, мерси за кафенцето Heart Eyes

Ани, за филма мъжа ми като гледа Брад Пит какъв смотаняк играе се изказа как можела Анджелина да се ожени за такъв Joy Много бързо забрави в другите филми какъв як пич е Whistling Иначе има филми, които обичам да гледам и по 20 пъти, но този не бих го гледала отново и пари да ми дават Crazy

Браво за цветовете на Стеф  bouquet Николай има най-голям проблем със синьо и зелено, вечно ги бърка, иначе веднага научи бяло и подава кубчето безпоглешно, червено и жълто бърка по-рядко.

Днес гледах Елена, беше се съблякла по гащи, докато аз закусвах и се настанила на дивана с профил към мен. И докато гледаше ТВ си гълташе корема, ама постепенно отгоре надолу и обратно #Crazy Това съм го виждала да го прави по този начин само приятелката ми от Мароко, която е била преподавател по belly dance. Направо ми взе акъла детето Laughing Бавачката ми се избъзика че сега ще трябва вместо на състезателни да я запишен на ориенталски Joy

Моите вчера бяха на тържество в детския клуб, и двамата са много щастливи с подаръците си, даже ми прави впечатление днес, че Елена не крещя сутринта както обикновено в 8 часа /както я моля всеки ден да не прави/ и после цяла сутрин е много добра. Явно факта, че дядо Коледа я е "оценил" положително й е подествал добре Laughing Дано да й държи влага по-дълго време Whistling

# 243
Вивка, страшно е кафето , мерси! А ти къде работиш всъщност? Simple Smile

За цветовете - Бояна бърка единствено  лилавия, като му казва кафяв, т.е. кафявото си е кафяво, но лилавото също е кафяво.

mishlentze  и моята щерка си прави така с корема Simple Smile И аз съм я записала на танци в градината, но едва ли е оттам Simple Smile

# 244
И Стефан си гълта така корема. Със свекърва ми се бяхме уплашили един ден направо, защото го беше глътнал като йога. И се хилеше, диването! Но не съм го виждала така да си движи шкембето нагоре-надолу, може да е момичешки похват.  Laughing

# 245
  • Варна
.. Но не съм го виждала така да си движи шкембето нагоре-надолу, може да е момичешки похват.  Laughing

Тъй, тъй, момичешки е. И аз така мога. Откарай време, още като бях момиче. Joy hahaha

Деска, верно съм тИлИграфна, ама туй е положението. По празничните дни ще гледам да сме по на линия.
Вивка, тържеството беше мое, с моите първолаци. ooooh!

Сашко е отново с ангина. Миналия месец и сега пак. #Crazy Преди малко беше с 39. Направо откачам. Ама ще се оправим. Този път ни се разминаха, да не казвам голяма дума, инжекциите. Confused Sad

# 246
sea woman , стискам палци за бързо оздравяване. Hug
При спомена за миналата Коледа, прекарана в болницата - с пневмония, ми става лошо.

# 247
Морска, дано сте по-добре за празниците и повече да не боледува малчо  Praynig

Роси, наистина страхона сладурка е Бояна!

За цветовете - Калоян ги познава всички, а за подаръците - вече се отказа от всички само и само да играе на някакви коли на лаптопа  ooooh! Трети ден не мога да се вредя от него да ви пиша...

Поздрави и целувки на всички  Heart Eyes

# 248
СирЕнке, бързо да се оправя Сашко и дано му се разминат инжекциите Praynig

Петенце, Роси, браво на децата ви за цветовете Heart Eyes

# 249
Вивка, тържеството беше мое, с моите първолаци. ooooh!
ooooh! Аз те питах за РД как е минал  ooooh!, ти вече само за работа си мислиш  hahaha  Hug
Бързо оздравяване на Саши  Praynig, дано да не се стига до инжекции! Praynig Hug

За цветовете - Калоян ги познава всички, а за подаръците - вече се отказа от всички само и само да играе на някакви коли на лаптопа  ooooh! Трети ден не мога да се вредя от него да ви пиша...
hahahaТъкмо щяхме да ти пишем отсъствие  Laughing.Май все по често ще се случва  Wink за другата година имаш идея за подарък  Mr. Green

Дано да й държи влага по-дълго време Whistling
  Joy Joy мечти , мечти  hahaha После пък ще се чудиш защо се е кротнала , добре ли е  Laughing

[X]*АнАн*, браво на детето Hug!

Роси, Hugдоста гадна Коледа имахте  Cry Дано никога и на никого не се случва!! Praynig В АГ к-т почнах!

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЛКА МАРИЯ! БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! И МНОГО ДА РАДВАШ МАМА И ТАТЕ!

NIUNIA, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Бис, бързо да се оправяте!  Praynig Аз вече като развален грамофон, ама... "хомеопатия, хомеопатия, хомеопатия!"  Embarassed

# 251
  • София/Овча купел 2
Здравейте!
Влизам само да почерпя за голямото си момиченце.Весели празници на всички желая.

# 252
Честит Рожден Ден, Мария!

Расти здрава , щастлива ,
 умна и красива !

Честит Празник ,Вери!

# 253
  • София
niunia Честит празник ! Да ви е здрава, щастлива и късметлива! Весел рожден ден!
 VIVKA не ти отговорих веднага, за да мога да махна "сравнителното", че твоята препоръка е за мен задължителна  заръка. Hug Отново изкарахме всички вируса, с което смятам, че окончателно сме дали своя дан за разцъфтяването на фармацевтичната индустрия и търговия и решително слагам точка за тази година.
Тържеството в моята служба мина изключително добре. Децата се държаха чудесно, т.е. обичайно. Камен още като влезна в заседателната зала и каза "Ех,каква хубава детска стая", като дойде дядо Коледа заподскача с два крака, нямаше търпение да изтича при добрия старец и едвам го удържах да не виси до чувала. Като си чу името, изтича и много убедително отговаряше на всички въпроси дали е слушал с "Даааа" и се обърна към нас и за моя най-голяма изненада изпя "Топка непослушна,ти къде се мушна,ритнах те с крачето,скочи до небето". Получи полицейска кола и като изпратихме госта, като почнаха с др.деца по пода да ги бутат, блъскат и да се гонят , стана голяма лудница и веселба. После си носеше колата до вкъщи и спа с нея. Днес му е тържеството в яслата. Като му казвам сутринта, да става и да се оправя, че ще изпуснем дядо Коледа, той ми отвръща "О,бързо, искам го, защото го обичам". На майка си се е метнал обичен/дали това е думата?/. Grinning
Чакам с нетърпение да споделите как минаха вашите тържества.

# 254
  • София
VIVKA чудесна снимка - щерка ти има умопобъркващо въздействие от към визия и чар, а мисля и ти е добричка. Стягаш ли чеиза или чистиш оръжието да гониш ухажори? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт