Отговори
# 255
niunia, Честита рожденичка !   bouquet Нека да е много щастлива малката Мария Heart Eyes

VIVKA, много магнетична е щерка ти. На кого ли прилича newsm78 Simple Smile На теб - честита нова работа!
petenceto   Hug

# 256
НУНИЯ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА  КРАСАВИЦА ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА НА МАМА И ТАТИ Hug А НА ТЕБ МНОГО ЛЕКО РАЖДАНЕ   bouquet

# 257
Честита трета годинка на Мария!!! Бъди жива, здрава, много усмихната и щастлива!!! Весел празник на цялото семейство!

Вивка, за подаръка наистина е идея - от сега почвам да спестявам от закуските  Wink

Неда, ама вярно сте се отчели. Дано точката е крайна и окончателна. Отнсно партитата - Калоян само на това на мъжа ми беше, ама там са страшно много деца и не му беше харесала много лудницата. Сега само по телефона си говори с Дядо Коледа  Mr. Green

# 258
VIVKA чудесна снимка - щерка ти има умопобъркващо въздействие от към визия и чар, а мисля и ти е добричка. Стягаш ли чеиза или чистиш оръжието да гониш ухажори? hahaha
по повод  чеиза и гоненето  мился съм казал аи преди  мадамката на вивка си е за нас Party Mr. Green Mr. Greenмоят калпазах отдавна си я е заплюл  а и нали си пада по какички та ще го изчака малко  ВИВКИНАТА кукла ем ще е с младо и готино гадже та и ние ще имаме предимство и няма да се гониме   с оръжия Joy Joy hahaha hahaha hahaha Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 259
  • Варна
Честит празник на Мимка-Любимка!!! Д а здрава и усмихната, за радост на мама и тати!!!  Вери, честит празник на детенце!!! Леко бременеене на теб! Hug

# 260
Нюня, чистит рожден ден на Мими  bouquet Да ти е здрава и весела Hug

Вивка, дъщеря ти наистина е голяма красавица Peace Пу пу, да не й е уроки Wink

Неда ,радвам се, че вече сте здрави Heart Eyes

Днес водих децата на едно коледно парти на Мулти мама с много тризнаци, но имаше и доста близнаци, направо разногледа станах Laughing Две от тройките ги бяха облекли като джуджета, само че едните май бяха само момичета, а другите само момчета. Големи сладури Heart Eyes

От днес съм без бавачка за 2 седмици, тежко ми Whistling Ще има да ви плача на рамото често, стига да имам време да влизам в нета Joy

# 261
Здравейте,нямаме лаптоп,затова не съм писала.Много имам за разказвам.Изкарахме лош вирус.Сега вече сме добре.Като ви прочета пак ще се включа.

# 262
Привет предпразнично!

Да не пропусна да честитя третата годинка на бъдещата кака Мария на niunia!
   bouquet
/макар и на патерица/
Да расте здрава,любопитна и любознателна и да е на мама отмяна!

Как сте мами,как върви подготовката за празниците? Май и ние не сме изключение и се запасяваме,все едно ще се яде за последно. Crazy
Ама нали всеки иска на трапезта му да има от всичко и после дояждаме до Нова година,че и след това.. ooooh!
Наистина сега по магазините е нещо страшно,в петък  примерно като бяхме в Джъмбо не беше така,пак имаше хора,но не и навалица-на касите минахме за 10-ина мин.Обаче парИ да ми дават сега не влизам там. Stop Добре че бяхме двете с една мама от другата отчетна та ми помогна,уж нямаше да взимаме количка,пък то какво стана-като се нарамихме с покупки и двете,едвам ги довлачихме до изхода. Crazy Взех на Дари много хубава кухня и комплект закуска с чашки,чинийки,зеленчуци и т.н.,търсих и бейби Анабел но не открих,добре че баща ми беше по това време в друг магазин та му се обадих и я купил от там.Мисля че ще остане доволна,а и ще потренира малко с хранене,сменяне на памперси и всички "благинки",с които ще трябва да свикне щом се появи литъл систър. Wink

Аз съм в трескава подготовка за РД+Бъдни вечер,а на  Коледа сме канени в баща ми,щял да готви"нещо специално" ама мъжа ми не ми казва нарочно какво,той винаги премълчава щом иде реч за някаква храна. Simple Smile Викам му споко бе,нали знаеш,че всичко гньетем,дали сега или по-късно няма опасност не ми хареса.. Mr. Green  Animal Pig
Днес четейки в кулинарния се вдъхнових за една пита и отидох да си купя сито,брашно и мая.Нямам амбиций да се меря със свеки/нейните погачи винаги са страхотни,по една педя високи,с пиленца, букви и т.н./обаче ми се щеше да спретна и аз нещо такова.Ще правя и постни сърми с праз и маслини,а баницата с тиква ще е готова/в къщи освен мен никой не е фен на тиквата/колкото,да се каже че има на трапезата.С ошава същата работа,на Дари обаче всичките приготовления са и много интересни,и най-вече заради нея ги правя.Искам от година на година да запомня тези традиции и един ден и тя да разказва на нейните деца кое как и защо се прави. bowuu Виждам разликата при мъжа ми-неговата майка хич не спазва обичаи/освен по разни задушници/и примерно за Бъдни вечер у тях не се пости,не украсяват елха/аз за 6 г.поне не съм видяла/и въобще са ми много странни и скучни!Затова още повече се амбицирам да предам това,което знам на моите деца! Peace

Хайде ако смогна, пак ще се включа тия дни около Коледа. Joy

# 263
  • София
Приятно Бъднуване и весело празнуване!
 santa2  madnoel People Santa Close-mas:

# 264
Приятно Бъднуване и весело празнуване!
 santa2  madnoel People Santa Close-mas:

И от нас!

Неда, добре казано!

# 265
  • София
ЧЕСТИТ 3 РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНКА МАНДАРИНКА  newsm59Бодливке да ти е жива и здрава порастналата госпожица и много да помага на мама   bouquet.Весел празник
Момичета на Вас и Вашите семейства пожелавам весело посрещане на празниците  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
Честит рожден ден на Дарина!!! Много здраве и щастливи усмивки! Бодливке, весел празник!  bouquet

Бон Тони, вчера цял ден си мислех, че имаме рожденничка дне, ама ако не беше ти щях да забравя  Blush

# 267
  • София
Бодливке,жива и здрава щерка! Чакаме почерпкааааааааа! hahaha
petenceto О, две в едно, как сте?
Аз готвя от обяд, единствено в питките не  ми е силата, чаках 1 час да се надигне маята и нищо, звънях на майка 10-тина пъти и тя все ми казва да сложи захар в маята, а аз не и не следвам инструкциите на производителя, та си скъсах нервите, защото Ками и каката чакат с престилки да месят. Изрично пише в упътването да не се слага захар, а накрая като им теглих една на производителите на мая и сипах малко захар, та стана чудото - удвои се пустата му мая и месихме, сега чакаме да видим какво ще стане. Вярвайте на майките си, ей!

# 268
Бодливке, честит празник! Да ви е жива и здрава!
Весело посрещане на всички на празниците и много подаръци.  bouquet

# 269
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Трети Рожден Ден , Дарина!!

Пожелавам ти здраве, късмет и щастливо детство!!
Бъди на мама радостта , на тати слабостта и  най-добрата сестра!!

Честит Празник , Бодливка!

Да ти е жива и здрава щерката!
Наздраве!!

Общи условия

Активация на акаунт