Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 161
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
# 76
ninicho добре дошла   Hug
за мен много добра козметичка е Марияна .Студиото и е в дома на техниката ако искаш на лични ще ти дам тел и .
Аз много си я тачех ,но взе да ми убива на джоба.
Изатова я смених с една мацка работи зад киното малко плахо ,но добре.Поне ми е по-ефтино че с тези две дечурлига веселбата е голяма.

# 77
Хиляди благодарности за топлото посрещтане Grinning ZuzyM
А тъй сме на темата и за фризиори бих приела също препоръки  Laughing
Надявам се да не ви се струва прекалено Embarassed нахално момичета
Просто наскоро съм тук и не познавам почти никого
Щте се радвам на всяка дадена от Вас препорка

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:48 от ninicho

# 78
Честити 5 месеца на Иванчо. Да расте здраво и засмяно дете. Hug За мама   bouquet Извинявам се на Ива, че забравих онзи ден да честитя месечинката на Алекс. Много целувки да отнесе и той Mr. Green и бързо да оздравява. Hug
Нинчо, здрасти и от мен и добре дошла в нашия виртуален дом Laughing
Ей, мами, начи страх ме е да се похваля, за да не разваля магията... ама ме гложди отвътре да го кажа. Миша 1 седмица вече на обяд яде зеленчуково пюре- картофи, моркови, лук, тиквичка- в различни комбинации всеки ден. Без да слагам сол, захар или нещо друго да та й е сладко Whistling Ама яде бе. Преди не можех да я накарам да си отвори устата. То и сега е така- подам й лъжичката в ръката и тя хваща, тогава отваря уста и пъха лъжичката. Иначе не й харесва. Маже по масата, ама нали яде Crazy Пу-пу да не я урочасам. Следобяд й давам каша или бисквитена торта и правя и пак яде- не винаги всичко, но поне не реве като преди. Както се казва- Дуно прояде Mr. Green Иве, Петя, вие захранили ли сте? Харесват ли малчовците манджите?

# 79
 ninicho добре дошла  Hug надявам се да ти хареса в нашата темичка Simple Smile От къде си?
ZuzyM къде се губиш? Ходихте ли на Велинград? Как са децата?

Муциту, buba_85 гледах преди малко пак снимките- ама много сладки  Heart Eyes
little angel Честита месечинка  bouquet Иванчо как е? Излязоха ли изследванията?
МиШеНцЕ да ти е жива и здрава- това както казвам е една сериозна бебешка възрастSimple Smile като че ли след 6-я месец почват да приличат повече на дечица, отколкото на бебета  Wink
Афродитка как е Алекс? Мина ли разтройството?
Скорпионка как е Мишето? А ти?
На всички болнички дечица пожелавам бързо да оздравяват, а на здравите да не се разболяват babydust7

# 80
ninicho Добре дошла и от мен Hug Не знам в кой район живееш , но мога да ти кажа  аз къде се подстригах последният път и останах много доволна а пък и си ми е близо  Flutter В началото на ул. Петропаволска точно до един магазин за стъкла .
 Честити месечинки на малчовците  baby_neutral  Heart Eyes малко със закъснение Blush Blush

ААААХХХХХХ днес излизахме на разходка и съм безкрайно доволна и щастлива плюс това децата са по добре и съответно и аз , дано скоро не се разболяват пак защото .......... ooooh!  
Да ви се похваля пак за нещо .Мишелка нали един път ръмжа из къщи и аз я сложих на гърнето - свърши работа  Peace , днес обаче друг номер  казва си аа а а а и ми носи гърнето ..... е да ама късно Crazy
Айде лека вечер (кога стана вечер вече  Thinking)

# 81
Хей момичета много се радвам че така радушно ме приехте Laughing
Всички сте толкова сладки Hug
А бебчетата  Hug Laughing
А знам каде е тази ул Петропаволска      Колко ти взеха за подстригване
А аз се омажих тук

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 16:56 от ninicho

# 82
  • Бургас
Здрасти, ninicho! Добре дошла при нас и заповядай на нашите излизания по разходки и кафенета, че и магазини Hug
Можем да ходим заедно на фризьор и козметик, в Прити студио до Евроленд в блока са добри, но няма фризьор там.
До гарата има една млада мацка, в блока до втората употреба магазина работи. Предпочитам при млад човек да се подстригвам.
Мами, в моя случай на кръвотечение как мислите- дали ще ме хване боята?

# 83
ами мен ме е хваштала     но аз вече не се боядисвам
а в това ПрИТИ колко взмат за почистване на лице

# 84
  • Бургас
Не знам, но мога утре да отида да питам. Бях там на маникюристка, добре работи. 10 лв е лак и поставяне на едни цветлета, много ми хареса. Извини ме, сега ще излизам, че имам супер много работа. Утре пак тук:)!

# 85

А знам каде е тази ул Петропаволска      Колко ти взеха за подстригване
На стената имаше ценоразпис   от 4лв. до 7лв. е на мен ми взе 7лв. но както казах съм много доволна от резултата и следващия път пак там ще отида . Просто и казах така искам и тя така ме подстрига , докато другите където съм ходила - Аз им казвам едно те си правят каквото си знаят Rolling Eyes

# 86
хахахахахах то ставало на въпрос за козметик  Joy аз във Враца съм ходила само в Прити за почистване на вежди.Преди си имах козметичка в Мездра и редовно ходех при нея и за други процедури.

# 87
А в това Прити колко е за почистване на лисе
Много съм ви задължена за полезната информация  много ми погнахте

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 09:13 от ninicho

# 88
Цитат
ZuzyM къде се губиш? Ходихте ли на Велинград? Как са децата?
Не се губя всеки ден съм тук и ви чета ,но май много неща съм забравила за бебоците и не се включвам във вашите теми.
Другата събота и неделя сме във Велинград.
Децата са добре правим постоянно диктовки с Миранда оказва се че неможе да различава някои звукове или просто такаси решава и не ги пише като например "елени" второто "е" не го пише въобще.
Марти постоянно все нещо е направил в градината .Онзи ден децата си легнали на обяд нашия немогъл да заспи и станал и събудил всички деца,а къде са били госпожите през това време незнам .Той просто не е имал компания за игра  Mr. Green-това му беше отговора като го попитах защо го е направил.
Честито на подрастващите и бързо възтановяване на болните дечковци
 ninicho а ти откъде си?
Аз фризьор немога да похваля,защото като ми видят косата и всички имам чувството че искат колкото се може повече да режат Mr. Green
От около година ходя
Цитат
До гарата има една млада мацка, в блока до втората употреба магазина работи.
несъм обаче сигурна дали говорим за една и съща мацка.Моята се казва Тамара мога и тел да дам .Само тя ме прави така както искам и несмея да отида при друга
Времето е супер възползвайте се ,че от утре го дават сняг

# 89
Ха и аз да се включа с впечатления от салони за красота.
Зад романса има фризьорка, на 2рия етаж над солариума.. много са ми я хвалили. За маникюристка аз ходя с ИСИ това е на родина, там има и фризьор, мъжа ми там се подстригваше и беше много доволен. А на козметик ходех при Катрин там има фризьори, маникюристка и козметичка. Нея са ми я хвалили като фризьорка, но аз лични впечатления нямам.
Казвайте за свестни фризьори, че и аз искам да си сменям прическата и цвета на косата, и не искам да ме направят на перашка в главата.
ZuzyM: това с косата ми е познато. Имах коса да кръста, отидох тук в един салон в нашия квартал, казах на фризьорката да ми взема само връхчетата и се прибрах вкъщи с коса до раменете. Бях бясна.

Общи условия

Активация на акаунт