Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 159
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Zuzy давай номера на фриьорката.Аз също не смея да ида никаде да ме постригват,седя си така защото не искам да мискъсят косата.
Честит ден на Християнското семейство на всички!!! bouquet

# 91
0887178896-Тамара

# 92
  • Бургас
Хихиии, айде всички при Тамара:), представям си да отидем накуп всички мами, ще се види в чудо:)! Много се зарадвах, че се казва като дъщеря ми! Мерси, Зузи! А във Велинград съществува ли Клептуза още с лодките като тука на езерото горе? Сестра ми имат на язовир Батак вила и някога много ходехме в този регион- Батак, Ракитово, Велинград- родом съм от Пазарджик. Беше много красив град Велинград, представям си сега. Бе хубава си ни е България! Аз и Враца много харесвам, с тази планинааа!
Мами, бе я кажете, този конник на хижата къф е, що е, кой набор е:))))), не сериозно сега, искам да знам, за да разказвам на гостите като идват..Свързано ли е с братушките?
buba_85, мерси за поздрава! Честит и на теб с пожелание за много деца на теб и на всички, поне 5- 6, пък заедно ще ги гледаме по СУМИ:), еее, кво толкова, пускаме ги да си играят там на катерушките и тва е:)! Joy

# 93
леле колко сте изписали не мога да смогна да изчета
първо добре дошли на новите  членове Hug
честито на бебчовците  за навършените месеци
алекс вече е по добре спря му разтроиството
ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ дано не предизвикам дявола, излязоха ми резултатите всичко е добре и поне за сега няма да ме режат пак  newsm44 newsm44 newsm44
 За фризьор аз съм доволна от една доротея ама сега почвам да обяснявам дано някои ме разбере и да каже по точно мястото, намира се до нондтоповете на кръговото само че като тръгнеш от кръговото  към комплекса в ляво до него имаше едно заведение ( май чевермето ли се казваше) може и да бъркам инето и там добре работи взема ефтино, за подстригване и боядисване на кичури ми взе 21 лв преди около 2 месеца с неини материали

# 94
А моята фризьорка ми взима 23 за кичури при условие,че всички други ми казват някаква стартова цена и после колкото количество ми поеме косата .От това зависело и крайната цена  #Crazy

# 95
Zuzy къде се намира салона на твоята фризьорка?

# 96
[b]zdraveite mami  Simple Smile iskam da vi popitam dali znaete sled kato s priqtelq mi nqmame brak kak stoqt ne6tata s pripoznavneto na bebeto newsm 78[/b]

# 97
Муциту, паметникът се нарича "Вестителят на свободата". Изобразява, руски войник, който е съобщил за освобождението на града ни на 9 ноември 1877г.

# 98
  • Бургас
gretacvetina, ако ти кажа, ти си първата дето знае за конника! Мерси, поклон:)! Кога ще дойдеш на разходките ни?
Ей, къде изчезнахте? Да не би да правите следващото поколение? Joy
Jeni_vr, едно лице от общината трябва да отиде с бащата на детето да попълнят документи, просто той трябва да е свободен в следващите дни след раждането, до обяд, че не се знае кога тя ще е свободна. Тя идва в болницата, попълвате документи, оставя телефона си да и се обадите като дойде мъжът ти и така. Спокойно! Всичко ще се подреди.

# 99
С удоволствие, но съм работеща мама с хиляди домашни и училищни задължения. Mr. Green

# 100
Муциту, всички знаем за конника.  Naughty  Защо не попита чичко  google
Eто тук може да почетеш за Враца.
Добре дошли на новите, честити месечинки на всички.
Ако има желаещи за кафе утре, пишете тук или на скайпа.

# 101
  • Бургас
_baby, а бейй, образ, що се засягаш като не става въпрос за вас от форума, а за тези, които съм питала- лични познати, че и мъж ми, и той не знае ни годината, ни дали за Освобождението на града.. Hugпо- късно се сетих за чичката, ама малката дигна врява и забравих и за конник и сичку. Мерси за линка, супер е, дано имам време да почета. Сега слушам химна на града:), а на 28.10 трябваше да правим купон, нищо, че е минал- пак Joy, аз па с тия купони, така, де..да има веселби трябва

# 102
Ей, купонджийката, не се засягам, съжалявам, че така е прозвучало.

# 103
  • Бургас
Окиии, разбрааме са! Hug
Ама къде сте значи, няма с кой да си общувам Joy Joy Joy
Нещо ме фана сомнамбулизмът:)! А не ми е виновно детето, спи си като пич! Хм Thinking, ще си пусна Шоуто на Слави за свекървите да гледам, вие как сте с вашите свекита? Танцувате ли валс или " сбогом любима" Joy

# 104
леле муци защо не спиш в тия късни часове

Общи условия

Активация на акаунт