Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-22)

• 15 127
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
относно венците нищо не помага казвам го от личен опит,но има гелчета които охлаждат но ефекта ако има такъв е краткотраен калгел се казваше ако не се лъжа

# 181
ще дам и нашите рожденни дни за да ни причислите към вас
ирина 09.01. 1976
евгени 16.02.2004
ивана 27.03.2008
ще кача още снимки при първа възможност и преварително благодаря на майстора който прави заглавната страница  ако ни включи   bouquet

# 182
Хей, ного активни сте станали.. браво, браво.
Слай, ти ни забрави, същото се отнася и за Слънчо..
Събота и неделя ще глася снимките.. дано да станат на време за следващата тема, защото си ме знаете и аз каква съм.
Колкото до срещата.. аз съм много ЗА, казвайте си и вие мнението да видим дали ще можем да се събереме за едно форумско кафепиене.

# 183
Първо за купона-  аз казах и преди съм толкова много ЗА ама толкова че .................  newsm44 newsm44 newsm44 Нямам претенции за място  Hug
Скорпионка страхотни снимки- и да знаеш, че страшно много ти отива да си бременна- направо цъфтиш  bouquet
Абе аз така бях разцъфнала ,че направо вързах та взех вече и увяхвах #Crazy А иначе и аз си се харесвах в началото докато не ми стана тежко. Така си говорихме днес с комшийката че с тия две деца нема кой да ме вземе на работа ами да пращам мъненкото догодина на градина и айде пак с пупата Joy Joy Joy

За венците и мазилата съм съгласна че няма ефект . Василена съм я мазала с Калгел и нищо , сега мишелка я мазах малко с Дентинокс - гел , ами същатаа работа - нищо. Повече търпение и така  Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 18:29 от Скорпионка

# 184
Здравей,Meryl Simple Smile,и аз чакам момченце,но по всяка вероятност няма да си дочакам термина.Ходя на консултации при Антимова,за раждането не съм се уговорила с никого.За първото ми раждане се бях уговорила с Партовска, с малки изключения съм доволна,родих 2 седмици преди термина-момченце.Сега реших никой да не уговарям,макар че ми е притеснено.
Къде ходиш на консултации при Антимова? Ако е в Нов медицински център, аз също ходя там. За раждането сме се уговорили с д-р Цеков и ще раждам в Мездра. Обаче аз май ще си дочакам термина, защото бебето се развива точно като за седмиците си.  Simple Smile Simple Smile

# 185
Така си говорихме днес с комшийката че с тия две деца нема кой да ме вземе на работа ами да пращам мъненкото догодина на градина и айде пак с пупата Joy Joy Joy
  Mr. Green ама как не ми се вярва тая работа
слаи , тя Малинка не искаше биба и започна с пръста, май трябваше да съм по- настоятелна и да не разрешавам да се случва, но тя така плачеше и се давеше с тия залъгалки, че просто вдигнах ръце...
Колкото до срещата и аз съм ЗА- но мога след 13 декември..., а до тогава има още много много време и е рано да се каже. Ако искате горе долу да уточним датата и една седмица преди това да се разберем за последно кой ще идва и да направим резервация.

# 186
Готово и аз сложих снимки в албумчето в "Децата ни".Но не съм сложила надписи Embarassedта ако има нещо питайте!!!

# 187
Докато ме нямаше половин ден и сте изписали темата хахахаха.Ние днес излизахме малко с деси тук около болницата.После правих един сладкиш и помогнах малко в кухнята.За пръв път от 3 месеца и половина правя сладкиш  chef
Относно събирането е хубаво от сега да уточняваме нещата.Да не стане от има време нищо да не направим,напоследък времето лети много бързо всеки като е ангажиран с нещо.

# 188
Аз съвсем ви изпуснах, кой какво пише. А моето добро дете, вече заприличва на човек. Говори на микрофона, като вземе молив, започва да пее и танцува, прави опити да играе хоро. Като и кажа дума и знае за кой предмет и говоря. Казвам и да си сложи нещо си в джобчето и тя започва да го търси и да бута предмета. И още много неща, но сега не се сещам. Вижте моя сладък племенник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312167&pid=9082330. Валя му е голяма фенка. Като го види на снимката и му вика Баба, а той Боби се казва. А на живо как беснеят двамата, гонят се и си играят.  Hug Големи сладури са. Как да не му се иска на човек да си има повече дечица.  Flutter
И понеже, за сега сме добре със здравето, да ви предложа разходка в събота.  Thinking

# 189
  • в полите на.... Балкана
Къде ходиш на консултации при Антимова? Ако е в Нов медицински център, аз също ходя там. За раждането сме се уговорили с д-р Цеков и ще раждам в Мездра. Обаче аз май ще си дочакам термина, защото бебето се развива точно като за седмиците си.  Simple Smile Simple Smile
[/quote]

При Антимова ходя в частния й кабинет.А ти познаваше ли Цеков или там реши да раждаш по съвет на приятелки?Доколкото разбрах доста жени решават там да раждат...На много хубава дата ти е термина Simple SmileИначе как върви бремеността ти?

# 190
Ронка, ще съм ти благодарна за помощта Hug Когато имаш възможност попитай Peace

# 191
Имало е нощна птица.  Simple Smile Мишенце, защо не спиш?
Аз пак да припомня, който иска за събота на разходка с шейната, да пише на скайп или на лични. За сега има само една желаеща.  Rolling Eyes

# 192
Къде ходиш на консултации при Антимова? Ако е в Нов медицински център, аз също ходя там. За раждането сме се уговорили с д-р Цеков и ще раждам в Мездра. Обаче аз май ще си дочакам термина, защото бебето се развива точно като за седмиците си.   
[/quote]

При Антимова ходя в частния й кабинет.А ти познаваше ли Цеков или там реши да раждаш по съвет на приятелки?Доколкото разбрах доста жени решават там да раждат...На много хубава дата ти е термина Иначе как върви бремеността ти?

Mili4ka napravo mi e jal za tebe kade si re6ila da rajda6  ooooh! pri tozi meko kazano nekompetenten lekar nqma da rodq nikoga dori ako trqbva sama da rodq

# 193
Добро утро на мамите Simple Smile
Много сте писали и това е добре че всяка от вас намира време Grinning
yanchik не ти препорачвам да раждаш при Цветков в Мездра -има много други и доста по компетентни лекари за който съм чувала ПРЕПОРАЧВАМ всеки друг Hug
 _baby  малката на на колко е          тези мигове са много щастливи  Laughing и не само Wink
аз че гледам племенника ми много съм се радвала на тези моменти за съжеление майка му не я интересуват тези прекрасни моменти от живота му
buba_85 ммммм сладкишче си правила   chef почерпи дее Laughing хахаха шегувам се
Мами на всички вас хибав ден  bouquet
Аз пък ще попитам за добър педиатър мисля че ще е интересно да обменим инфо по темета

# 194
  • Бургас
Slyn4o, съгласна съм за Славянски кът 1, 20.12 е събота, ако искате тогава! Ти ще направиш резервациите, само да се уточним.  HugВероятно мамите ще искат да е обедно събиране, затова в 13ч предлагам! Ако ще теглим никовете си на листчета, трябва да се съберем 2 дни преди това примерно, да имаме време да закупим подаръците, нека да са символични, до 10 лв цена.
Добро утро и да ви е сладко кафето!

Общи условия

Активация на акаунт