Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните резултати от тестовете за бременност и каква е тяхната точност?
Случвало ли се е на някого тестът за бременност да е положителен, но при преглед от лекар да не бъде потвърдена бременността?
Какво представлява "химическа бременност" и как се диагностицира?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните резултати от тестовете за бременност и каква е тяхната точност?
Тестовете за бременност обикновено показват положителен или отрицателен резултат въз основа на наличието на хормона HCG в урината. Положителният тест обикновено показва бременност, но може да има и фалшиви положителни резултати в редки случаи. От друга страна, отрицателните тестове понякога не отразяват точно ситуацията, особено ако са направени рано след зачеването или с неправилна техника на изпълнение.
-
Случвало ли се е на някого тестът за бременност да е положителен, но при преглед от лекар да не бъде потвърдена бременността?
-
Какво представлява "химическа бременност" и как се диагностицира?
-
Какво представляват спонтанните аборти и как са свързани с тестовете за бременност?
-
Какви методи се използват за оценка на точността на тестовете за бременност?
.
Само два бяха положителни и сега чакаме резултата
ако можеш, изтрий гласа ми. Веднъж съм имала 2 чертички и бях бременна.
. Ама аз си знаех - усещах го. След два дни си направих пак и оппааааа