положителен тест за бременност, а не се вижда

• 1 756
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,мили хора,аз съм от съвсем от скоро в този форум,но от отдавна чета тем ите в него,моля ако може някой да ми каже нещо да го сподели,малко сам объркана. На 26,02 ми дойде М нормално,трябваше да ми дойде на 26,03,но закъсня с 11 дни, дойде ми на 06,04,през това време си направих 3 теста за бременност,и трит е имаха втора много бледа черта,тъй като ми дойде на 06,04 аз не отдадох значение на това,обикновенно цакала ми е 5 дни,но сега ми беше 2 дни,започнах да се замислям, след още 3-4 дни получих зацапващо кървене и главозамайване,тогава реших да си взема поредния тест,пак беше положителен,но този път с много ярка втора черта,бяха празници и нямай къде да отида на леяр,всички почиват и отидои на спешното в АГ,там ми казаха че е извънматочна бременност,и искаха да ме вкарат в болница,аз отказах да вляза защото не вярвам на тоута,или поне не ми се иска да вярвам,на другия ден отидох на частно,доктора се осъмни за същото и ме прати за второ мнение при друг,но той ми каза че не е извънматочна защото сам нямала незнам си каква течност в матката,а тя била с идеална лигавица готова за забременяване,но бременност не виждал,малко сам объркана, защото сам имала две бременности,като първата беше спонтанен аборт,но такова нещо не ми се е случвало,понеже нямам болки а само кървене реших да изчакам още 1 седмица, а молбата ми е,ако някои от вас му се е случило нещо подобно да сподели,Благодаря много

Цитат
Zdraveite,mili hora,az sam ot savsem ot skoro v tozi forum,no ot otdavna cheta temite v nego,molia ako moje niakoi da mi kaje nesto da go spodeli,malko sam obarkana. Na 26,02 mi doide M normalno,triabva6e da mi doide na 26,03,no zakasnia s 11 dni, doide mi na 06,04,prez tova vreme si napravih 3 testa za bremennost,i trite imaha vtora mnogo bleda 4erta,tai kato mi doide na 06,04 az ne otdadoh zna4enie na tova,obiknovenno cakala mi e 5 dni,no sega mi be6e 2 dni,zapo4nah da se zamisliam, sled oshte 3-4 dni polu4ih zacapvashto karvene i glavozamaivane,togava reshih da si vzema porednia test,pak be6e polojitelen,no tozi pat s mnogo iarka vtora 4erta,biaha praznici i niamai kade da otida na lejar,vsichki po4ivat i otidoi na spe6noto v AG,tam mi kazaha 4e e izvanmato4na bremennost,i iskaha da me vkarat v bolnica,az otkazah da vliaza za6toto ne viarvam na touta,ili pone ne mi se iska da viarvam,na drugia den otidoh na 4astno,doktora se osamni za sa6toto i me prati za vtoro mnenie pri drug,no toi mi kaza 4e ne e izvanmato4na za6toto sam niamala neznam si kakva te4nost v matkata,a tia bila s idealna ligavica gotova za zabremeniavane,no bremennost ne vijdal,malko sam obarkana, za6toto sam imala dve bremennosti,kato parvata be6e spontanen abort,no takova ne6to ne mi se e slu4valo,poneje niamam bolki a samo karvene re6ih da iz4akam o6te 1 sedmica, a molbata mi e,ako niakoi ot vas mu se e slu4ilo ne6to podobno da spodeli,Blagodaria mnogo

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 20:00 от Mamma

# 1
Ами може и извънматочна да е, лекарката ще види течност в корема ако тръбата почне да се пука, което е лошо. Може просто да е рано да се види сакче. Пусни си ЧХГ за начало и виж как расте на 48 часа.
Междувременно имай предвид, че ако усетиш болка или причерняване, загуба на съзнание моментално някой трябва да те откара в спешното и да каже, че има съмнение за извънматоччна

Успех !

# 2
  • Варна
За жалост извънматочните бременности са още тема табу за много лекари. Първото, което трябва да направиш е както ти е казала rendence- ЧХГ. Развоя зависи от неговите стойности. Възможно е и химична бременност да си имала и затова да няма вече нищо в матката. Желая ти успех и дано не е извънматочна!
П.с. ако искаш сподели и града си, за да ти се помогне с препоръка за компетентен лекар.

# 3
  • София !
И аз съм на мнението на rendence  Peace , ако имаш някакво , дори най - малко неразположение , като болки , замайване - веднага на лекар !!
Дано всичко е , наред и просто да е , рано да се види нещо в матката !!

# 4
На коя дата беше последния ти преглед при доктор?
На коя дата беше последния ти положителен тест?

Извънматочната бременност е много сериозно състояние, което не трябва да се подценява. На твое място не бих чакала още седмица.

Доколкото зная, при прекъсване на бременността хормонът ЧХГ известно време продължава да се отчита. Т.е. ако е имало бременност, а към момента вече няма, възможно е теста все още да е положителен.

Според мен е минало достатъчно време, за да се види на видеозон.  newsm78

Дано всичко да е наред!

# 5
Zdraveite otnovo,toku 6to si napravih porednia test,otnovo polojitelen,i predi 1h biah na lekar,kaza 4e niama nikakva bremennost,a az vse o6te sam obarkana,vazmojno li e ot puknata kista da mi pokaje polojitelen test za6toto taka mi kaza doktora,Blagodaria na vsi4ki

# 6
Направи си ЧХГ - кръвен тест днес и един след 2 дни

# 7
  • София !
Zdraveite otnovo,toku 6to si napravih porednia test,otnovo polojitelen,i predi 1h biah na lekar,kaza 4e niama nikakva bremennost,a az vse o6te sam obarkana,vazmojno li e ot puknata kista da mi pokaje polojitelen test za6toto taka mi kaza doktora,Blagodaria na vsi4ki

По това както описваш нещата . Аз си мисля, че е, възможно да е, имало бременност, но да си направила спонтанен аборт ( нали каза, че кървиш ако греша ) . И ако е, така, нормално е, да имаш положителни тестове, все пак трябва време докато се подредят хормоните .

Пусни си кръвен тест, там ще излезе най вярно  Peace .

# 8
  • София
haydzin, моля пишете на кирилица. Можете да използвате вградения Кредор във форума.

Общи условия

Активация на акаунт