Половината ноември отлетя, а ФЕВРУАРЧЕТО ни буди през нощта

• 12 299
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Фокси мисля, че най важното е да издържите 3 в 1 до поне 25 Януари.  След това вече ще броиш дните на 1 ръка докато се видите с синчетата.
Ауууу каква реалност!

# 106
K. Пенкова, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава и много, много щастлива, а през февруари да гушкаш пухкаво бебче!
Това е засега от мен, нямам много време да пиша!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts
                  Two Hearts  love001  love001  love001Цункам ви всичките по пупите!  love001  love001  love001 Two Hearts
                                                      Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 107
  • София
Привет момичета! Честит Рожден Ден k.penkova с пожелание за здраве и много красиви мигове с бебчето!  baloni
Да се похваля купихме помпа за кърма на medela дано да сме уцелили.

# 108
bibi iv, много ми се иска да замразим стволови клетки от пъпната връв и даже по едно време много се бях разровила из интернет да търся информация, фирми и т.н. Обаче сумата не е малка и не съм сигурна, че ще си го позволим в крайна сметка. Хубавото е, че тези стволови клетки може да се ползват при заболяване не само на бебето, но и на братя, сестри и родителите. Но пък може и никога да не се използват, то от друга страна дай Боже да не се налага! Аз мисля, че Criosave е много добра банка (чела съм много добри отзиви за нея) и цените има са приемливи, като се има предвид, че се плаща еднократно и не ти искат такса за всяка следваща година.
 Ако имаш възможност мисля, че си заслужава!!!

# 109
Mомичета провокирана от вашия разговор реших да влезна и аз при Ноемврийките да видя какво е положението. Видях, че много голяма част от тях са се отчели. След което отидох при Декемврийките, мале ми те и там започнали  Shocked направо ми настръхна пирушината.

Оф колкото по-млако време остава, толкова повече започвам да се притеснявам дали всичко ще е наред и дали бебо ще устиска в коремката поне до средата на Януари. Само се моля да не излиза по-рано  Praynig

Mecholana благодаря ти за информацията.  Hug за жалост аз до 24 екември съм си на работа, атак че следващата ми възможност е да посетя някоя тяхна лекция чак Януари.
Но за сметка на това поне засега мисля на 30 Ноември / Неделя/ да отскоча до Майчин дом да чуя лекцията за кърменето.

# 110
K.PENKOVA ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! ЖЕЛАЯ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО МНОГО ОБИЧ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! А ПРЕЗ ФЕВРУАРИ ЕДНО ПРЕКРАСНО И ЗДРАВО БЕБЧЕ!  newsm59   bigdance2   party023 
naiema да ти е жив и здрав таткото! Да е най-добрия дядо на света!
Аз сега се връщам от преглед и давам отчет- бебка е пораснала много (дълга е около 35 см.), диаметъра на главата е 7,6 см., което било много, застанала е в правилна поза ( с главата надолу) и всичко и е наред! Доки каза, че ако главата стане над 10 см няма как да мине по нормален път и ще трябва секцио, но засега е рано, за да се каже! Трябва да ходя на всеки две седмици, за да записват тоновете! Не ми казаха колко тежи, пък и аз не питах. Ами това е засега, връщам се да чета назад!
Сега се сетих за заглавие на темичка, след като прочетох предложението на бульовче, та - Започнаха коледните пости,а ФЕВРУАРЧЕ чака подаръци и гости! или нещо подобно, приемем критика  Blush Дано бульовче да не се разсърди!
Лек и хубав ден, въпреки, че навън е много студено!  wavey

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 20:51 от dideroncho

# 111
Гледам че говорите за лекциите на 9 месеца, аз днес се запсах за лекцията на 27ми във Варна темата е “Подготовка на дома за бебето. Задължителни и препоръчителни покупки.”
Да питам някоя от варненските мами дали ще ходи ще е супер и ние най после да се видим  Grinning

# 112
Привет мами,
К.Пенкова,  newsm59   пожелавам ти здраве, късмет и любов, а през февруари - сладко, здраво бебе!
Ниема, да ти е жив и здрав тати и да се радва на много внуци!
Фокси, радваш ме както винаги с чудесното оформление на темичката   bouquet
Гея, добре дошла отново сред нас - надявам се всички да сме здрави, с бебчета и тук до февруари!
Биби и аз се възмущавам от днешната младеж, даже такива са ми най-големите притеснения - как да си опазим децата, за да не станат простаци в БГ? То както се разбра и в щатите ги има такива, ама нали общата маса /просташка/ поглъща останалите и направо ми настръхва косата как ще се справям да възпитавам моето/ите. Нямам притесненията на Албенчето за майчиното чувство, а ме вълнуват неща като образование, възпитание, ценности в живота и т.н. , сложно ми се струва ...
     Включвам се и аз в отбора на недоспалите мами, бебчо ме буди с ритници по всяко време на нощта, добре че в неделя следобед се наспах. Сега пак мисля да пробвам да дремна. Сутринта ходих да ми "горят" брадавица на цицата, не боля, ама сега не ми е хич комфортно. Трябваше да го направя, че нали ще се пробвам да кърмя, а това щеше да пречи. И откакто съм се прибрала, едвам изчетох всичко.
Албенчето и Мартеничка пеят чудесно и създават идеално настроение в мрачния ден  Hug
Мислех още нещо да пиша, ама забравих какво беше  Embarassed
 До скоро  love001  love001  love001

# 113
Пак съм аз, пак само за малко , просто искам само да ви развеселя: вижте това и дано да хареса и на вашите бебчета, както на моето слънчице!
  http://vbox7.com/play:ed0cbf60

# 114
  • София
vasi__k, хехе Simple Smile

Много тематична ми е днес тази песен Simple Smile

Както ви казах още сутринта ме изнервиха и аз се реших на тих протест   Twisted Evil
Цял ден НИЩО не свърших  Crossing Arms/а си имах списък със запланувани задачки/ и до сега си избирам количка - спряла съм се на няколко варианта... всички много скъпи Sad но продължавам да ровя за по-евтини техни събратя.. например има един производител Delti, който прави по-евтин вариант на Maxi Cosi и Quinny... и разни други гледам.. ще синтезирам информацията и ще ви "светна" Simple Smile а после и вие - мен Simple Smile
Освен това току-що изпратих един мейл, че не ми разрешават повече да пътувам  Naughty /по подразбиране - докторите/... а единствения, който за сега не ми дава е милото... Та излъгах малко  Outta Joint, ама хич даже не ми е гузно  bowuu
Освен втова зех решение да не се занимавам повече с документацията на другите, която попълвах / допълвах до сега, за да стават по-бързо нещата и да не се моткаме...  Stop всеки да си се оправя - така реших... От утре лека полека ще си върша САМО моите задачки без да се напрягам и хич няма да се ядосвам на никого..  Heart Eyes Да се ядосват на мен #Cussing out...

Сега чакам милото да звънне, и да си ме вземе да ме води на гости на чичо си... Тяхното семейство явно всички обичат да кулинарстват   chefХубавото е, че мен мама и татко са ме научили да оценявам хубавата кухня   bouquet

# 115
  • София
Леле момичета нали все разказвате за форума на ноемврийките и аз се реших най-сетне да погледна там,но това беше огромна грешка.Сега съм в шок,толкова се стресирах от разказите им как са раждали,че не мога да мисля нищо за нищо друго newsm45
А и аз нали не знам още как ще съм секцио ли или нормално и изчетох всичко и всичко ми се стори плашещо и кошмарно и съм почти в истерия в момента.Ужасно ме хвана шубето  Cry Cry Cry

Съжалявам за хленченето,но съм сама вкъщи и на кого другиго да се оплача...

# 116
Ехооо, привет от мен! Ние сме добре в очакване на среща в сряда! Имам преглед, а после и изследванията за кръвната захар /били през 26-тата седмица/
До hetera: когато аз родих Йоан забравих всичките гадости точно след 2 часа лежане в коридора на родилно отделение. После разказвах  за раждането си само от смешната му страна /което въобще не е точно така/. Когато се поотпуснах да споделям пред сестра ми, направо й прилоша, та се отказах да разказвам пред не-раждали жени... Но определено мисля, че не трябва да се шашка човек предварително, защото всичко е съдба и е много индивидуално... и ако едно клише е вярно според мен, то е че всичката болка се забравя!

# 117
Но определено мисля, че не трябва да се шашка човек предварително, защото всичко е съдба и е много индивидуално... и ако едно клише е вярно според мен, то е че всичката болка се забравя!

Подкрепям!!! Макар че не съм раждала...Много е индивидуално всичко...Аз също се страхувам,но не го мисля,защото няма смисъл.Чувала съм истории и за двата вида раждания..и хубави,и не толкова,но винаги има уточнение след това,че след като видиш беззъбото същество,което ти и любимия човек сте създали и заради което си изтърпял всичките тези мъки, всичко се забравя,независимо как раждаш... Според мен не трябва да се страхуваме от нещо,което нямаме представа как ще протече...

# 118
Desika,и аз сутринта звънях на дадения за записвания телефон и ,както Мечоланка ти е казала вече, се оказа,че за тези две седмици няма места(били записали 110 момичета... Shocked).А аз наивно смятах,че само трябва да благоволя да се обадя.В графика за ноември обаче не видях лекция в Сф за 20.11.Иначе темите за утре и за 25.11 и 27.11 са интересни(за спешни състояния при бебето и за атопичния дерматит),но жената каза,че щяли да ги повторят.Иначе е добра идея неделната лекция на 30 ноември.И аз мисля да я посетя...

Carbo,усетиха ли вече  колегите "тихия протест"?А мъжът ти не го шашкай,милия,че нали знаеш приказката за лъжливото овчарче... Laughing Ще запазиш ли места за О!Шипка за събота?Имаш ли възможност?(в смисъл близо ли ти беше?)

Галче,ние открихме театралния сезон и вече три поредни съботи ходиме на детски театър.Имаш голям избор-Кукления на "Гурко"14(там гледахме "Боризмейко" и "Хензел и Гретел"),театър "Възраждане" на пл.Славейков-библиотеката(там видяхме "Бабината питка").Хубаво е,обаче,предварително да се вземат билети за да сте на първия ред.Аз по тази причина купих за три представления напред,но пък сме все на "топ" местата Joy Сега за тази събота пак имам,но ще го води този път баба му,че уикенда сме решили да ергенуваме и малкия да погостува при баба и дядо!Ааа,в Музикалния театър на "Дондуков" има уникални представления,но ..има време! Hug

А за раждането-сега сякаш повече се притеснявам,въпреки че нямам лоши преживявания.. newsm78 Някак сега повече си давам реална сметка за рисковете от едно секцио,но така или иначе,бебето трябва някак да излезе...Трябва да сме спокойни и философски настроени..другото не зависи от нас!

Dessi06,печката е идейно и доста полезно вложение,особено за Германия и вечните влажни и мръчкави дни с 13 градусови температури през лятото.Бебетата много плачкат,когато са голи след къпане и ако им е по-топличко спират,а тази печка ще ти осигури бързо локална топлина,без да затопляш цялото помещение като сауна Peace

# 119
Много Ви благодаря за милите пожелания да ви се връща двойно!!!  Hug
нямам много време минавам само да почерпя (исках да е с нещо, което по скоро да ви зареди с добро настроение от колкото да събуждам апетита надявам се да съм успяла)

Общи условия

Активация на акаунт