Половината ноември отлетя, а ФЕВРУАРЧЕТО ни буди през нощта

• 12 298
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
За секциото - нищо страшно няма, всичко ще мине както трябва. Единствено трябва преди това да сте спокойни. Мен ме успокояваше факта, че след определени секунди ще си видя бебето и нищо по-хубаво нямаше от това. Мисля че самата мисъл за това сгрява и дава кураж Wink
За майчините чувства - понякога идват при самото раждане, понякога по-рано, понякога когато свикнете един с друг. Трудно е да си представиш, че живота на някой зависи от теб и е нормално да има въпроси - ще го обичам ли, ще се справя ли, но всичко това ти изчезва от главата в момента, в който видиш очичките на детето си. Така че ще се справите Hug
Наиема, да ти е жив и здрав и скоро щастлив дядо да стане  bouquet

# 91
bibi_iv, като четях и се ядосах! Какви са тия дечища бе, грам възпитание, само са за шамари. Карбо и твоята случка ме подразни, тъпаци!

И аз се изтипосах в албумчето, да ми видите пупата каква е голяма. Порасна за 2 седмици. Това са ми покупките от събота, на фона на новите пердета, които си качихме сами, без да плащаме 80$.

Албенка и аз имам притеснения около секциото. Страх си ме е, даже много. Но се опитвам да не мисля. За килата, да се роди здраво бебче, пък после ще му мисля  Hug.

naiema, Честит рожден ден на твоя татко, да ти е жив и здрав още дъъълги, дъълги години, да дочака правнуци. А сега много да ви помага и много да ви подкрепя!

# 92
Албенче не се притеснявай за секциото. Каквото дойде, все ще го изтърпим. Аз не знам дали съм ви казвала, но аз самата също искам секцио. То, ей така, искам да си знам, кога, как. Да ви кажа аз съм се наплашила от една близка, дето като влезна в 9-я месец и започната голяяяямото чакане. аднес, а утре, ей така до края на 9 си изкара. Едвам вървеше, пъхтеше,нервничеше, абе кошмар. Та, смятам да съм секцио. Обаче доки ми вика, че то си е и божа работа. Ще чакаме, ще видим.

А по въпроса за "гъзището", СПОКО - ще отслабнем. Някой от ревливи и неспящи бебоци, други от дието - ТАКАВА е!!!

Ей само да ви кажа, че и аз се "отбих" за малко при Ноемврийките - мале, мале, страшна работа. То повечето родили доста преди термина, обърнете внимание. А на чакащите - хич не им е лесно. Какви ли ще сме и ние картинки!? Каквито сме си приказливки  и притеснителни!!

# 93
k penkova,честит рожден ден.Бъди здрава,усмихната,обичана и обичаща.Най сладкият подарък ти желая през февруари .
naiema,да ти е жив и здрав и да е добър дядо nbirthday.
Албенче,аз пък от секциото се страхувам и все си мисля ..ами ако бебко не се обърне..но това е Божия работа и по добре да не мислим за това то ще си дойде.Инак си мисля че ще съм добра майка Embarassed искам си го бебчо и съм малко самоуверена че ще се справим с моят мъж сами..но да видим newsm78
Имам едно въпросче..ще купувате ли тези специални печки за над шкафчето или мястото за повиване?Аз това съм харесала http://www.plus.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Plus-PlusDE-Sit … 5663400_ImageBig1

Фокси,както винаги темичката е прекрасан..много ни глезиш Simple Smile

# 94
bibi_iv Ужасни деца, нямам думи направо. На мен днешниата младеж ми изглежда толкова отвратителна и арогантна в поведението си, че направо мога да  Sick Особенно по обществени места се самозабравят, държат се доста нагличко. Не знам как ще си възпитавам детето, но определено не ми се иска да се причислява към тази сган.  #Cussing out

Май пак подхващаме любимата ми тема за килограмите. Моите си вървят нагоре-нагоре и не знам до къде ще я откарам така. А това, че после ще влезем във форма хич не ме успокоява, защото аз по принцип доста трудничко свалям. А за качването проблем нямам.

Раждането тази нощ не успях да заспя от притеснение. Не знам защо се присетих за онзи стол / нали се сещате, на който се ражда/ и нещо ми настръхна косичката. Адски много се притесних, започнах да мисля ще боли ли много, всичко ще е наред ли, бебо добре ли ще е , как се издържа тази болка  #Crazy Абе яко се спекох  Confused

Аз също скоро ще се включа в отбора на ремонтиращите мами. Трябва да приготвим стаята за бебо, той ще спи в нашата спалня, но ми се иска да понаправим туй онуй. А моя мъж само отлага, имало време, след Нова година. Аз му викам не по празниците, а той ми се смее, че никои нямало да дойде да ни ремонтира по Коледа.

Лекция на 9 месеца момичета кажете някоя от вас мисли ли да посети лекцията на 20 /четвъртък/ за кърменето? Аз както споделих и по-рано мисля да отскоча до там, но ме интересува трябва ли да се запиша предварително  newsm78

# 95
bibi_iv,недей да вземаш тази простотия на сериозно,просто не ми се иска да вярвам че хората са толкова ..ох кака да кажа..прости..как може да се държат така независимо че са още деца не ги оправдава нищо.
Тези килограми... Cryаз започнах вече да качвам и то стремително преди месец бях 54 сега съм 57 Embarassed но какво да се прави диета няма да пазя Simple SmileГледам как е при сестра ми винаги е била слаба..към 47,48 кг,надебеля 25кг и сега 6месеца след раждането си носи едни 7кг и няма мърдане....Най важното е да сме добре и бебките ни също Simple Smile

# 96

Честит рожден ден К.Пенкова, много здраве и любов и сладък бебок Hug
Честит рожден ден и на таткото на Найема, много здраве и внуци Wink

Биби, не се ядосвай  Hug и не обръщай внимание, за съжаление тия хлапетии сега са малки простаци, след години ще станат големи простаци, какво да се прави #Cussing out

Албена недей да го мислиш раждането отсега, всичко ще бъде наред Hug

# 97
Здравейте, мамета!
Днес едно такова мрачно, мързеливо, депресарско, аз май влязох в дупка преди рождения ден Sad
k.penkova nbirthday здраве, щастие, радост, късмет и успех във всичко  bouquet И Февруари едни прекрасен бебок
bibi_iv, направо нямам думи за днешните тийнове, то бива изпуснато, разпуснато, тъпо, кухо, ужас, настрахва ми косата като си помисля, че и моите ще станат тийнове и не знам вече как трябва да ги възпитаваме, за да не станат такива уроди ( срои за грозните дучи, ама до нас има у-ще и на такива работи съм се нагледала, че ми настръхва косата #Cussing out)
naiema, да е жив  издрав  и твоят татко и да е най-щастливия дядо скоро  bouquet
Албенче, не си затормозявай хубавата главица с разни такива мисли, всичко ще си дойде на мястото Grinning То ни е вродено Wink А що се касае за секциото и мен ме тресе шубето яко #Crazy
dessi06 а за какво точно служи тази лампа, че нещо не схванах, за нещо по-специално от осветление или...
Мартеничке, убиваш ме с твоите проздрави, ама са много свежарски, благодаря  bouquet Рая ти е фенка с тези песнички Wink
Фокси, много си надобряла, душка, браво и благодаря за оформлението Wink
carbo, недей го плаши така твойто мило, ще му вземеш страха Wink
Щях още да пиша, но е време за следобеден сън, нали сме станали призори #Crazyсега имаме нужда от презареждане Wink

# 98
emym,това е печка,слага се над шкафа за повиване или мястото за повиване за да му е топло на бебко.Тук много ги използват и не знам дали наистина са толкова важни.Всичките ми познати имат такива и казват че са доволни newsm78

# 99
cutesmallcat, това, което аз пия е Рибено масло от сьомга на фирмата GNS. Изглежда като това, към което ти си дала линк (подобно кафяво бурканче). Усвоявало се 100% и наистина няма смисъл да се пие всеки ден. Вътре са 100 желатинови капсули, така че стига за доста време. Ами това е.  Grinning

# 100
k.penkova   bouquet Hug честит рожден ден и най хубавия подарък през месец февруари:)
Foxy,аз мисля,че д-р Минев си знае работата и просто не иска да си прави някакви планове от сега с дата за секциото,поне аз така съм го забелязала,че когато дойде време за нещо си той сам си го казва,празни приказки не обича да говори,а пък и ти все пак си с близнета:)пази боже всичко да е наред,като дойде време той сам ще поговори с тебе и ще го решите.А ти ако желаеш за собствено успокоение го попитай като се видите следващия път,сигурна съм,че ще отговори или ще каже че още е раничко,или ще те ориентира леко в дата,но няма да е конкретна.Аз лично го питам за всичко,миналата седмица трябваше зъболякарката да ми бие упойка и аз му се обадих да го питам има ли опастност,той веднага каза,споко няма страшно и аз спокойна седнах на зъболекарския стол:)

# 101
Desika, реших да проверя и аз за лекциите на сп. 9 месеца. Харесах си темите на 18, 20 и 25.11. Обадих се. но се оказа, че места за лекциите до края на ноември НЯМА! Заплаща се само 4 лв. куверт за консумация в заведението, в което се провеждат лекциите и очевидно трябва да си записана предварително. Около 25.11 излиза новия брой на списанието, тогава датите на лекциите за декември ще бъдат публикувани и на сайта, трябва да дебнем, за да се запишем този път.

Честит празник и най-добри пожелания на всички рожденници! Специално за тях намерих една доста весела торта и реших да ги почерпя:

# 102
teodora_popova знам,че д-р Минев е такъв Hug Аз така или иначе си го питах още миналия път кога мога вече да мисля за секциото-Той точно тогава ми каза,че в момента,в който вляза в 36 седмица мога да лягам под ножа...Каза ми,че за мен най-доброто време е към 3-4-5 февруари,независимо че термина ми е плаващ от 20 до 25 февруари.Тогава вече било удачно и за бебетата.Абе ще се моля да изкарам дотогава и после по живо,по здраво...чао, стар живот...здравей, нов живот... Joy

# 103
Фокси, не се ядосвай и кахъри от сега. Докторът ще ти каже като му дойде времето. А на тези, които те питат, не им обръщай внимание. В крайна сметка всичко е божа работа.

Да питам има ли мама, която смята да замразява стволови клетки  икъм коя фирма се е ориентирала, ако има такава.

# 104
К.ПЕНКОВА  nbirthday  и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт