Половината ноември отлетя, а ФЕВРУАРЧЕТО ни буди през нощта

• 12 297
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,знам че е рано,но кога горе-долу трябва да повдигна въпроса за датата за секциото пред доки? Изобщо нямам идея, а пък и не смея да го питам,защото и без това всеки път ми говори едно и също...да устискам до 35 седмица,т.е. до началото на 9 месец...А аз влизам в 9 към 24-25 януари... Разни познати около мен вече ме питат,а аз се чудя какво да отговоря...Все едно не се  интересувам от тези неща...

wondertedy7 ама и ти страшна реклама направи на Експресбанк Laughing

# 76
  • Sofia
Привет на всички мамета! Simple Smile

Аз тази нощ спах, спах, ама много спах! newsm44 Ооооо, толкова е хубаво!

К.Пенкова,
Да си жива и здрава и много щастлива със здраво бебче през февруари!

Биби, тия хлапета са били за един зад врата!  #Cussing out  Аз много се карам на разни непознати невъзпитани хлапета по улицата! Ама за съжаление то от една забележка и то не от когото трябва, ефект няма! ooooh!

Галл, днес си отворих резултатите и въпреки че ми бяха казали, че стерилната урина ще е готова в сряда, сега там пише:   "Стер. урина-еднокр. Без бактериален растеж  Лаб No90" Simple Smile Предполагам това трябва да ме успокои засега и да си мисля, че нормалната урина нещо се е замърсила.

И на мен много ми се ходи до Чиполино Simple Smile Иска ли някоя мама да се организираме за една екскурзийка? Може и до Штъркел да отидем. Ще се радвам, макар и само да позяпаме засега Simple Smile

Хубав ден на всички и доскоро!  Hug

# 77
bibi_iv  Hug Много ми стана криво за теб и за всички майки и бременни жени които чуват такива неща.  Не мога да повярвам, че има такива изроди в този свят.  Какви родители имат и как са ги възпитавали??? Това нещо съм го виждала и чувала само в България за съжаление.
Наистина много неприятно и унизително.   spoko  Съгласна съм с carbo, те завинаги ще си останат идиоти и някой ден ще им се връща.

Geia Като каза пица... в събота се наложи да работя и моят шеф ми донесе една пица за обяд да съм нахранела бебето.  (аз пък съм случила на златен шеф)
Ами изплюсках цялата пица без да се усетя.  Даже търся парченце аз в кутията, ама няма  Shocked , гледам умно и разбирам, че съм си откраднала цялата пица под носа... Да не говоря, че после се чувствах толкова виновна  Crossing Arms и ядосана на себе си.

carbo И аз се притеснявам, че няма да си обичам детето.  Даже снощи казах на мъжът ми, че май не съм достатъчно щастлива за бебчо.  Бяха ме обзели едно черни мисли.
Той ми припомни, че аз не спирам да говоря за бебо и, че не съм сама и, че ще се обичаме много тримата.   baby_neutral  Стана ми толкова мило.

За позицията на бебо - моят син не спира да се мести.  Вече няма ритници ами едни пързалящи движения по корема.  И хоп един крак в реброто.  Като легна по гръб много се дразни и започва една луда суматоха да се настани, обаче гадната мама пак се обръща (нарочно) и бебо се сърди и търкаля.  Много ме е смях.

Фокси Би трябвало при другият преглед да ти насрочат дата.  На мен вече ми насрочиха 6ти Февруари за секциото.

Хайде да ви изпея и днес една песен да ви развеселя.  Днес ще изпълнявам Детство Мое!
 smile3514

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:24 от Албена13

# 78
  • София
Desika, Carbo, ако много ви ядосват на работа не му мислете и си оставайте в къщи. Особено пък, ако има и контракции. На мене така и не ми бяха намерили заместник, но доки ми каза: Съжалявам за кариерата, но си оставаш в къщи. Сега ми оборудвам компютър и в най-скоро време ще поработвам от в къщи. Трудно им е без мене, но по-важни са бебчетата, а работата никога няма да свърши.

Най-накрая качих снимката на моите творения и покупка.  Simple Smile

# 79
k penkova,   bouquet  Gift bdbaloni. Желая ти от сърце много здраве, безброй щастливи моменти и едно прекрасно бебче февруари!!!

cutesmallcat, аз пък точно обратното разбрах относно Омега 3 мастните киселини - че са най-добри тези, които са получени от рибено масло и то от Сьомга. Сестра ми е фармацефт и тя така ми каза и ми донесе такива. Животинските се усвоявали от човешкия организъм по-добре, отколкото тези, получени от растителни мазнини. Но сега нали има много вегетарианци и за тях основно се произвеждали такива - от лененло масло например, но като цяло те се усвоявали по-слабо. Поне така ми обясни сестра ми, а аз много и вярвам, особенно, че скоро беше на някакъв симпозиум относно хранителните добавки. Но ти си вземи каквито сама си прецениш. Ако искаш се посъветвай с лекар.
 Също така аз ги вземам веднъж на 2-3 дни, а не всеки ден като витамините. Четох една статия, че било важно да се приемат и по време на кърменето.

foxy, би ли ме добавила в заглавната страница към раците - 15. 07. Мерси предварително и поздравления за новото оформление на темата- много хубаво се е получило, ставаш все по-добра  Laughing

# 80
  • Sofia
4erveno6iika, много благодаря за съвета Simple Smile Щом сестра ти е фармацевт, значи знае по-добре от Гугъл, със сигурност! И ме хвърли в размисъл - кой знае какво съм чела  newsm78 Ще взема да звънна и на доки, ей така за сверка, но най-важното е че и двата вида са полезни и не вредят на нас и бебо  Grinning А ти какви пиеш?

# 81
Фокси, според мен доктора ти нарочно не бърза с дадата за секцио. Понеже си с близнаци, не се знае дали ще може да раждаш близо до термина. Но пък бременността ти върви добре засега и нищо чудно да устискаш и д термин. Та според мен накрая доктора ще те кара да ходиш по-често на преглед и ако всичко е наред ще изчаква още една седмица, и още една...
Аз не виждам причина да се бърза с насрочването на дадата, особено при многоплодна бременност. Тези, дето те питат явно си нямат друга работа.
Дано да си поседят бебчетата в теб по-дълго!

bibi_iv, и мен ме хвана яд на тези идиотчета! Ама Карбо е права-те ще си останат простаци за цял живот, а и ти със сигурност изглеждаш по-добре от тях!

Сега както съм гладна и като сте заговорили за тия пици... Не знам къде ще ходя да търся пица Simple Smile

# 82
Фокси незнам дали им правя реклама ама определено ми иде да им спретна една бомбичка  #2gunfire Писна ми от тях цяла седмица ме разкарват за едно глупаво пълномощно и не мога да си изтегля парите smile3514 и още не са готови с техните глупости, а другата банка чака (абе объркана работа Tired)

# 83
yanast благодаря Hug И аз се надявам да я откараме до края на януари и след това,към 4-5 февруари,живот и здраве,доки каза,че спокойно мога да отивам да ме режат.Просто си мислех,че може би досега е трябвало да говоря за това с него...

wondertedy7 аз явно имам късмет с моята банка,защото пълномощно ми изкараха точно за 5 минути,пък и напоследък само като ме видят веднага си предлагат услугите...я да ми напишат бележчица някаква,я нещо друго...Почти не чакам за каквото и да е...Но и аз много се ядосвам когато всеки започва да те разкарва на хиляди места,само заради една бележчица или нещо подобно...

# 84
  • София
bibi_iv и аз ужасно се ядосах,направо побеснях,ако ми паднат тези така ще ги подредя... #2gunfire #2gunfire   Това се питам всеки ден,ще успея ли да си възпитам добре детето,а не след 14 години някоя жена да разправя за него,че е гаменче,но все си мисля,че поговорката е вярна: "От кратуна кратунки,от маймуна маймунки."

cutesmallcat аз пак бих отишла до Чиполино,а до Щъркел не съм ходила и ще ми е много любопитно,може да се организираме,ако иска и още някоя бъдеща мама?

# 85
Момичета да споделя - изприщвам се от притеснения по това секцио.  Добре, че не се реших на нормално раждане, че тогава нямаше да спя цели нощи от нерви. 
Ама много ме е страх.
Сега също се отвращавам от тялото си.  Започвам да дебеля на гъзище.  Не знам как ще се оправям след това.  Откачам.
А какви мисли са ме обзели!!! За първи път купих дрешка на бебо.  Едно комплектче в маскировъчни цветове.  Много сладурско.  Обаче хич го няма още майчинското чувство.  Даже не ми се и гледат детски неща.  Дали е правилно това??  newsm78  Имам чувството, че съм голяма егоистка и няма да съм добра майка.

# 86
  • Sofia
Албенче, чудесна майка ще си! Споко! То майчинското чувство ще си дойде! Още на всички ни е малко абстрактна тая работа с бебоците  Mr. Green А за "гъзището" (и аз така му викам) ще му мислим след 3 месеца, но мисля, че бързо ще изчезне, все пак от нас ще си зависи! А кипрата си е кипра - ако трябва ще гладуваме  Mr. Green

# 87
k penkova,за теб с пожелания за много здраве,любов,сбъднати мечти и едно красиво и здраво бебче на финала!

Между другото и моя татко днес има рожден ден!!!!Искам много да ви почерпя,но все се притеснявам да не ви се дояде нещо,затова ще наблегна само на плодове и ядки

hetera,леле как те разбирам,мила! HugИ моя мъж иска да пътуваме около празниците,а мен много ме е страх,защото там където ще отидем няма наблизко град,а и ще ми е гадно да му кажа да не пие,за да стои на разположение ако стане нещо и започна там да раждам.Много ми се смее и си мисли,че излишно се притеснявам!!!Ама пък кво да направя,като знам,че няма да мога да се отпусна напълно.
bibi_iv, Hug Hug Hug  
Албена13 и мен ме е страх от секциото,и от това,че трябва да пътувам до Пловдив и обратно с бебо през зимата!!!!

# 88
naiema честито и на твоя татко да ти е жив и здрав дъъъълги години smile3525! Трапезата, която си ни спретнала е направо невероятна  smile3521

# 89
naiema  Да ти е жив и здрав Татито.  Да бъде до теб още много години.   Gift newsm67
Ти ще пътуваш внимателно.  Сигурна съм, че даже няма да усетиш пътя с бебчо в ръце.  Ще се гледкате в очите и ще се усмихвате.

cutesmallcat Ами ще отслабваме де!  Оффф искам вече да го вадят бебо, че да се опознаем.  Дано да ми дойде това майчинско чувство.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт