Половината ноември отлетя, а ФЕВРУАРЧЕТО ни буди през нощта

• 12 568
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички!  bouquet
Честит Рожден Ден на k.penkova newsm59 Само невероятни чудесийки, много усмивчици и едно страхотно беб4е февруари!
Аз малко се позагубих,а Вие сте страхотни бърборанки и само прекрасни теми сте изписали, които трябва скоро да наваксам. Миналата седмица имах доста неприятен проблем с един страхотен хемароид, който на всичко отгоре се спука SickДокторката ми каза, 4е такова нещо не е виждала през целия си стаж,а аз пък никога не съм очаквала такова чудо! Ве4е 10 ти ден не може да се скрие, въпреки всичките ми процедури със смрадлики и мехлеми #CrazyОх, малко ми е притеснено, знаете ли нещо, което мога да взимам превантивно,защото сега не ме боли, но само при спомена от миналата седмица baby_neutral...Лошичко ми става! Предварително Ви благодаря!Довечера пък летя за София и ми е малко спек, макар 4е полета е незна4ителен, но бебока,как ли е ще се 4увства!
хайде отивам да поизчета малко,макар 4е и колко работа ме чака...Много цунки на всички, а Фокси ти си невероятна в оформленията на страничките, направо си   Hands Clap  Hands Clap smile3501  love001към всички

# 61
  • София
Добро утро Simple Smile   bouquet

Много емоции е имало при вас...

Geia, безкрайно се радвам за теб и бебчо!  Hug
k.penkova, ЧРД!!! Да си жива и здрава и мноооого щастлива!!!

Тифани, изключително неприятна случка!!! Може да случи във всяка страна... Но последвалите действия от страна на персоната в БГ няма как да станат   ooooh! Тъпо но факт... А за това че много от вас се притеснявате да не ви бутне някой на обществените места... ми минете през Софето някой делничен ден и ще претръпнете за отрицателно врме...

Стягате ли се за срещата софиянки?? аз нямам търпение Simple Smile

А заметресението го усетих само вечерта, ама толкова се бях впрегнала да търся кой филм да гледам, че хич не се стреснах.. по-скоро се притесних да не  станало в Турция, че майка ми беше на някакво изложение в Истанбул... така и не успях да се свържа с нея.. но в крайна сметка се оказа че е била на някакво ориенталско вариете  Rolling Eyes

Аз малко се ядосах в работата в петък и после в яда си толкова бързо ходих, че ми се схванаха и двата крака и едвам не се пречуках  Joy
Тъмо бях се отнервирала и днес пак ми го напомниха... направо ми идва да си хвана багажа и да се разкарам .. да ги видя как ще се оправят... не че няма... но ще е доста тегаво отначало..  Twisted Evil

Иначе събота и неделя минаха екстра.. бяхме на рожден ден на майката на милото - така се оядохме, че още ми е лошо... което явно е било масово явление тия дни.. купихме торба на бебо - за изписването - от Пиги'а хаус... ще я снимам някой ден и ще я кача Simple Smile Много е готинка Simple Smile
Успях да стресна милото че раждам Simple Smile Не нарочно де.. цяла неделя ме болеше корема и той се беше притеснил ... накрая дойде нещо да ми каже, а аз тъкмо си бях измила ръцете и капеше вода от тях... та той милия наистина реши че са ми текат водите  Shocked беше хем смешно, хем не чак толкова Simple Smile

Това е от мен за сега, че имам нужда да се махна от компютъра и тъпите колеги! Simple Smile

Много хубав ден ви пожелавам  Hug и bouquet за всички!!!

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 10:30 от carbo

# 62
   Добро утро мами

К. Пенкова  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  nbirthday

krasikoko
Не си единствената, ние сме така вече три седмици......такъв прахолях е вкъщи...ама няма начин, ще го изтърпим.Пък после ще ни е хубаво   Peace

За бебето, незнам дали се е обърнало, обаче все си харесва някъде около пикочния ми мехур и все там рови нещо.
Да ви питам нещо.Много започна да ме боли кръста.Знам,че е нормално за бременноста, обаче какви мерки взимате евентуално /освен лежането, защото аз съм на работа все още и няма как да стане/.
carbo  Не се ядосвай....аз също съм си обещала, че само ако ме ядосат пак си тръгвам.А нямам все още заместник.Така че нямат интерес да останат и без нас.Както казваш...да видя как ще се справят...

Сега ще поработя малко   Sad

Хубав и спокоен ден   Hug

# 63
  • София
Добро утро на всички сладурки  Hug
Докато ви изчета си изпих кафето  Laughing

Първо ЧРД на К.Пенкова  newsm59 Желая ти много много любов,разбирателство в семейството,щастие и най-вече здраве!!!

*hope относно ритниците аз съм сигурна,че бебо е надолу с главата и усещам винаги ритниците на нивото на пъпа,било то в страни или около самия пъп. Той бебчо вече си запъва крачетата и дори му ги усещам,галя ги,а той като ме усети се отдръпва и после пак се запъва,много е сладурско  Simple Smile

carbo твоя мъж поне осъзнава сериозността на положението и,че принципно има вероятност,да не ни се случва, и сега да настъпи раждането. Моя мъж като се е хванал за датата 09.02.2009 и не може да повярва,че мога да родя по-рано.Аз му казвам,че не искам да пътувам никъде за Нова година,защото не се знае дали случайно няма да тръгне бебето точно тогава,а той се смее и мисли,че съм параноичка и,че е невъзможно.Не знам вече как да му обясня,че бебето не идва по поръчка или по план график.

Момичета аз да ви се похваля,че в събота с милото ходихме до магазина на Чиполино,той е точно до нас  Simple Smile Там е пълно със страхотни сладурски неща,много готини колички и всичко необходимо за едно бебе. И аз като ioli едва се въздържах да не купя нищо,но наистина съм твърдо решена докато не родя и не е ясно,че с мен е бебчо всичко е наред да не се купува нищо!!! Иначе вече имахме спор относно количката,но предполагам,че ще е тази,която аз кажа,все пак аз ще я ползвам доста по-често от съпруга ми.
Освен Чиполино ходихме по магазините и си купихме няколко играчки за елха.Аз обожавам Коледа и сега нямам търпение да накупим украсата,трябва да се купят доста неща,защото сме ново семейство и нямаме никаква украса в апартамента,трудно намирам обаче красиви стъклени играчки,всички са пластмасови китайски боклуци. Някоя от вас да има идея къде мога да намеря играчки за елха???
След магазините вечерта бях много изморена и буквално "изгоних" мъжът ми да ходи на бира с приятели.На мен не ми се излизаше никъде,а на него му беше скучно вкъщи,но не искаше да ме оставя,но аз го убедих да излезе!Колко добра съпруга съм!  Joy   Вие "пускате" ли сами мъжете си?

Съжалявам за дългия пост,малко се увлякох  Embarassed

# 64
На 30.11. от 9.30 ч ще се проведе и лекция Начало на кърменето и първи дни с бебето. Няма нужда от предварителни записвания - просто пристигате в 9.30 във фоайето на главния вход на Майчин дом, откъдето ще ви вземем и ще ви заведем в аудитория на втория етаж за лекцията. Ако някой закъснее, може да звънне на тел на кабинета (0896 418 488) и ще излезем да го вземем

# 65
Carbo Много добре те разбирам как се чувстваш. Мен ме нервират всеки ден и още повече ми залисват желанието час по скоро да си хвана багажа.
Знам че и без мен ще се справят, но както ти казваш ще им е малко тегавичко в началото. В момента ми взеха заместници, ама те миличките на един месец работа каквото и желание да имат не могат да поемат цялата работа.

Elisana при мен положението стане неконтролеруемо след като намериха заместник. Шефа започна да си позволява адски много и постоянно се държи така все едно скатавам и не си върша работата навреме, което много ме дразни. Как да този момент всичко е минавало през мен и е било ок, сега положението пак е същото, въпреки новите хора, които не са поели и 1% от работата, но не виждате ли сега нещата вървят много по-бавно, все закъсняваме и то защото аз едва ли не скатавам.

Уф как се дразня. Но точно поради тази причина смятам от сряда да изляза малко в болничен. При мен контракциите доста се позасилиха и зачестиха и са доста болезнени. Така че явно имам нужда от почивка , а и един прекрасен повод новите ни хора да се заемат с работа, а не всичко на мен да чака.

Срещата аз нямам идея дали ще мога да дойда. На милото техните са казали, че могат да ни погостуват този уикенд и ако дойдат сте без мен.

# 66
  • София
Здравейте и от мен днес:)))

Аз нямам кой знае какво да пиша и с какво да се похваля, да кажа само добре дошла отново на Гея и никакво мърдане!!!!

Също и честит рожден ден, k.penkova, да си жива и здрава и най-хубавото бебче февруари и много да те слуша домочадието:)))

На мен ако по-нататък ми дойде музата пак ще се включа, а следобед ще пробвам да си запазя и час при лекарка, която уж съм си избрала за раждането, ама да видим:)

# 67
к.пенкова, честит рожден ден!
пожелавам ти много здраве и красиви нови преживявания през следващата година!

аз не знам къде е главицата на моята лудетина. последната седмица усещам, че прави салта напред назад в корема, но пък вчера и онзиден усещам усърдно ритници около пъпа и към ребрата. това би трябвало да значи, че все пак главичката е в противоположната посока, т.е. надолу. но пък вечер ме рита силно вляво или силно вдясно на корема, та значи не се е установило още в едно положение. на ЖК съм в четвъртък и се надявам да ме гледат на УЗ, за да кажат какво е положението.

а мъжът го пускам с приятели, много ясно. то иначе ще му писне с мен, пък аз не му предлагам кой знае какви разнообразни развлечения. но пък като му кажа "хайде на разходка" или "иди да ми купиш еди-що си" той се отзовава без проблем.

# 68
Eeee, класирАх се  bowuu

К.Пенкова, честит празник, мила   bouquet Бъди здрава и изпълнена с желание за нови предизвикателства  Heart Eyes

Карбо, като те чета и се успокоявам, че и други се шашкат като мен да не подранят  Embarassed

Елисана, аз нося колан за бременни. Един такъв памучен, който поддържа кръста и корема. По препоръка на докито, щото коремата е пораснала много голяма  Embarassed 101 см.

Тифани, минало-заминало, не мисли за това повече. Аз пък непрекъснато съм под ударите на малкия, който уж много ме пази и все някак намира да ме ръгне без да иска  Rolling Eyes

Толо, хайде да се организираме за детски театър, наистина не знам къде да търся, пък много ми се иска  Simple Smile

Ивонк, наложи една кърпа с лед на д....то и ще почувстваш облакчение, ще видиш.

Аз пък да се оплача, в нашия блок още няма парно и ми е много студено  Confused само като си помисля, че трябва да се изкъпя и ми става още по-студено и затова днес ще си ходя мръсничка  Mr. Green

Фокси, не мога да пропусна да не те похваля   bouquet Браво на теб.

За количките MAG England, аз ползвах такава и бях наистина много доволна. Смятам, че цената и качеството са чудесни. Бях я взела на заем, но сега се замислям да си купя. Знам, че ги има в Щъркели ще трябва да се замъкнем с милото до там.  

Йоли, разказът ти за бельото ме разби  Joy Mr. Green

аааа, Хетера, аз не го пускам, ама и той не ме пита Simple Smile Иначе сме 50/50. Аз обожавам моите женски срещи тук в квартала и той се примири човека, какво да прави.

Коте, какво направи с урината?

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 11:37 от GALL78

# 69
Здравейте и от мен коремчета!!!

newsm59 - К. Пенкова - Много, много любов, семейно щастие и един красив и здрав бебок!!!!!!

Сега да ВИ кажа малка за моите неволи:
1. В петък бях на преглед по Ж.К. Всички с бебо е наред, обаче вече се бил обърнал с главата надолу и плюс това скапания апарат на този док ми изчисли, спрямо размерите на бебока - термин 16. януари.  #Crazy - направо оглупях. Били сме били малкоооо едрички. Сега като отида тази седмица на моя си док, ще видя той какво ще ми каже.

2. Да Ви кажа в събота излезнах следобед на пазар, защото вечерта бяхме с милото на рожден ден, та трябваше подарък да се купува. Та накупила съм подаръци, цветя и вървя си по тротоара към колата. Е, верно че доста си пуфтях, че се бях натоварила. На отсрещния тротоар група хлапета - 3-4 клас по моя  сметка. Вървят успоредно с мен и ми викат" Ей, СЛОН, ОТИВАЙ ДА ОТСЛАБВАШ, СЛОООН!! Оригват се и продължават - ТАКА Л И ПРАВИШ И ТИ, СЛОООН?"
Ей, хора приплака ми се! - То не съм чак толкова грамадна, бе! Ама повече ми се приплака от липсата на култура  и възпитание- картинката е трагична.

3. Отиваме снощи с милото в МЕТРО - да си понапазарим  за седмицата. И там - хора, ама лудница. ЕЙ вервайте ми, поне 4-5 нахални лелички, през мен с количките щяха да минат. Като че ли без пари даваха стоките в това Метро, м**** му!!! Бях осверипяла. зарязах количката и милото и отидох да го чакам в колата.  #Cussing out

Ей, много ревах днес пред Вас, ама ми олекна!! Hug Благодаря, че ме изслушахте, ще Ви го върна!!

А и да Ви се похваля в събота бях на Диско - до 3 часа сутринта. Имаше и танци /леки поклащания/, питието беше - МИН. Вода - Ей, боже упих се и се упиках!!! Ама бебока грам не ме ритна. В момента, в който с милото се прибрахме и си легнахме и като се почнаха едни шутове, не Ви е работа да знаете.  Shocked. -  Усещам, че ще е на мама уличника - ама, такава е!!!!

Лека, успешна, парична, весела и безгрижна седмица от мен!!!

# 70
  • в сърцето на един мъж...
K.Penkova честит рожден ден, лека и безпроблемна до края! Много любов, късмет и прекрасни моменти, а февруари здраво и усмихнато бебе!

Аз вчера преглеждах разни неща от преди и се успокоих, че поне бебешките са складирани на едно място, та лесно ще се справя после с прането и оправянето. След това ходихме на пицария, да отпразнуваме това, че ме пуснаха от болницата. Почувствах се като бял човек Mr. Green и така се насвиних, че после не можех да мърдам Embarassed Но ми беше голям кеф Mr. Green

# 71
  • София
Ей, bibi_iv, много се ядосах значи и на леличките в Метро и на хлапетата най-вече, аз ако бях на твое място щях да им кажа да внимават какво говорят, че и майка им е изглеждала така когато е била бременна с тях, малеееееееееееееее, как се ядосааааааааааааааааааааах, каква култура само, какво възпитание, нямам думи, ама то възрастните хора не са възпитани, пък какво остава за децата, кой да ги научи...

# 72
  • София
еййй.. вие толкова неща ме подсетихте да ви разкажа Simple Smile

за количките - в Пиги'с ги разгелдах доста обстойно... единствената която можах да вдигна до половина беше 6кг.... без бебето... и стигнахме с милото до извода че кг-те въобще не са важни.. аз сама с количка и бебе НЯМА да се оправя... Сега основното е височината - да не се навеждам, защото пак няма да я използвам... Стана ни много тъпо че всичко е толкова скъпо... Но много сме /съм/ си харесали Куини-то  Embarassed Милото каза че ще минем и през Чико, а аз задължително ще го заведа в Штъркела...
Харесахме си легълце.. дори се чудя дали няма да ме чака доввечера у нас... като знам какъв ми е любимия.. на Арбор - модел Верлен

Сега съм го пратила да си купи гащи и фанелки от Произведено в България, а аз смятам да отида след нашата среща в събота... или преди нея... /ще се намери ли някоя от вас за компания? Simple Smile/

bibi_iv , напълно те разбирам как си се почувствала... аз още в началото на бременността имах подобна случка.. с едни по-скоро 18-годишни... чакам аз на една спирка с още 2 жени... минава кола с въпросните младежи, единия се е провесил на прозореца и вика "оо карай по-бързо - на тая спирка само дебели... или тлъсти... вече не си спомням точно" Стана ми отвратително криво, но след като го обсъдих с милото, решихме че аз след някой и друг месец ще отслабна, а оня ще си остане простак цял живот  hahaha

Иначе за подраняването... ами и аз като биби имам вече една дата 16.януари... та малко се замислям.. но чакам да мине 20-ти, че вечерта сме на Ф.М., а за 100те лева дето ще ми вземат се надявам поне твърда дата да ми кажат Simple Smile
Но каквото и да е - вече почти не остана... един ден съм панирана че няма да си обичам детето, на другия нямам търпение да го гушна...  Crazy работа Simple Smile

За "пускането" на половинката... при нас аз по си падам по излизането... и големия зор е не толкова да ме вземе с него, колкото той да дойде с мен... И тъй като много се преуморява напоследък за мен е празник когато намери време да се види със свои приятели и разпусне.. въпреки че много ми се ходи с него, дума не обелвам и кеся самичка Simple Smile

Иначе имахме разни емоции в апартамента.. Хазяйката  де факто е разделила голямо жилище на 2 и едното го дава под наем - на нас, а в другото си живее тя. Та вчера се оказа че всички контакти и осветление /с изключение на един контакт/ е вързано на общ бушон... или ще готвим и ще се топлим, или ще гледаме телевизия... ама така е като няма ТЕЦ... Бойлера пък се оказа нещо скапан и топли само до половината.. та или аз или милото се къпем Simple Smile или мием чинии Simple Smile
За пръв път си пуснахме печката - единия котлон се оказа че не работи, но след леко почукване просветна.. та сега чакаме да се развали пак и да я носим на сервиз...
Пералнята ни е супер.. 2 пранета изпрахме, но второто го боядисахме с една синя кърпа Simple Smile Въобще интересно ни беше Simple Smile

Сега всички тук отиват да ядат, а аз ще използвам тишината /и служебния телефон/ да звънна на един приятел в Англия Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:08 от carbo

# 73
Здравейте мамита!!!
Фокси браво за новата темичка пу пу хаирлийска да ни е   bouquet

К.Пенкова  желая ти много здраве, щастие, любов и едно малко диамантче да те радва февруари   bouquet

Гея много се радвам че се завърна и вече сте наред с малкия бонбон пу пу

Биби_ив ти ме уби, какви са тези изродчета, мале мале къдеса тези родители  smile3515 Ам не се впрягай, няма по женствена и красива картинка от бременната жена   bouquet

# 74
Здравейте аз приключих с ходенето за днес само дето почти нищо не можах да свърша мразяяяяя експресбанк smile3511 newsm61
K.Penkova

Да си жива и здрава, много много любов в семейството и Февруари най-готиния подарък   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт