ЛЮЛИНчето чака първия сняг,а мама шие костюмче за маскарад

• 16 819
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА НА МАМА ФЪСТЪЧКА!
Да е здрава, весела, усмихната и много, много послушна!

и специални поздрави за мама:

Мама Мони, браво на Митко, че е спал в яслата. Вижда му се края на вашата адаптация.
Бубонка, според мен, ако детето ти си спи спокойно в другата стая, не го мести. Вярно, че е много приятно гушкането нощем, но много трудно се отвиква от това. Ние научихме малката да заспива и спи при нас и сега е голям зор и рев, няма отучване. Така че по-добре всички да спите спокойно и отделно, а да я гушкаш когато бодърства.
Благовеста, дано наистина на мъж ти му мине бързо, много неприятно. Praynig
Елка Зелка, дано не е вирус, че има такъв сега с болки и повръщане. Стискам палци бързо да минава. Hug Praynig
Лек и успешен ден от мен!

# 121
Ели,марш на лекар.Аз снощи мислех,че умирам,но пих 2 аналгина и съм добре.И аз ще ходя при доки.При мен е ухото

# 122
И аз съм на доктор днеска Mr. Green
При мен ..не знам какво ми е ...затова започна от ендокринолог...........симптоми на ранен климакс имам...дано е не така , а просто от времето Joy

# 123

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА НА МАМА ФЪСТЪЧКА!Да е здрава и много послушна!

# 124
  • София
Оффф,не знам,от две години не съм ходила на лекар,много мразя Confused,някой не знае ли с какво се лекува този вирус?

# 125
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙО. ДА Е ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!
МЕГИ ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ
[/size]

Много болни нещо има newsm78Лоша работа дано бързо ви минава.
Бифана днес видях Галя набързо /ама и вие сте се видяли/, но каза, че има много време. Ако искаш аз мога да ти дам парите когато кажеш. Водя го към 8,15 на ясла. Мира толкова сме далеч от адаптацията, че вече и на мен ми се плаче - през деня казват, че е спокоен, но сутрините са ад Sad Със ставането днес ми каза, че не иска да спи в градината, тръшна се на вратата, не искаше да тръгваме без количката та бутах дотам и количка, влиза с биберон, един плюшен заек и с една пелена. Направо #CrazyПоловината къща носим и дано по-скоро свикне, защото е наистина много гадно.

# 126
Елкее,що ма нервиш ма hahahaмарш на доктор Naughty
и аз от ученичка не съм одила,ама ейго на фана ме бесния

# 127
Добро утро!

newsm59ЧРД на Йоанка!С пожелания за много здраве,щастие и огромен късмет! newsm59
А за МАМА ФЪСТЪЧКА много радостни дни изпълнени с обикновенно майчинско щастие smile3525

И аз да ви се похваля!Вчера бях на преглед и се разбра ,че очакваме МОМЧЕ!Таткото е на 117-то небе newsm62 (след двете момимета тотално се беше отчаял) и ходи като петел newsm57 (е,малко по-наперено Laughing)

На всички болни - бързо оздравяване!

За сега ви казвам: чао !

# 128
vladiniki  , много се радвам за вас.Ако искаш кажи РД на теби и децата,термина си,за да ви добавя отпред Hug

# 129
  • София
vladiniki,честито!Поздрави за това,че си решила и трето да имаш  bouquet
Не мога да се замъкна до поликлиниката,само ще отида до училището да си взема детето и се прибирам,ако успея и до там да стигна,де.Казвайте с какво да се лекувам

# 130
муции,отиваш в аптеката и казваш какво те боли и какво си пила.Те хората ще ти дадат нещо,все пак там ходят хора с рецепти и се знае какво се пие

# 131
 nbirthday  Gift ЧРД на Йоанка newsm59
Да расте здрава и много щастлива. Да е гордост на мама и тати.  bigdance2  ura
Честит празник и на теб, мила й майчице smile3525

И аз да се оплача-боли ме ухото, но нямам време да отида на лекар.

# 132
Joy Joy Joy
Добро и от мен!Честит рожден ден на Йоанка,много да е здрава и дива,за да радва мама и тате  bouquet
Момичета,да ви се оплача.Пия едни хапчета от 4дни-диклак,за болки в кръста и гърба,та,явно имат странични ефекти някакви,защото вчера като ме сви стомаха..........като започна да ме тресе и да ми се повръща.......облякох три пуловера,не можех да стана от леглото,страшна работа,по едно време даже се чудех дали да не се обадя на бърза помощ,към 12ч заспах най-накрая,днес съм жива Wink,още ме боли и се чудя дали да не отида на лекар Sad.Пих но шпа,спазмалгон,ентерол...нищо не помага.Едвам заведох децата на ясла и училище.
Ей по тая час съм компетентна, мила Диклака и Диклофенака се пият задължително след хранене знам го защото съм ги пила след контузия на коляното в противен случа причиняват болки в корема и кръста, гаден и повръщане.

# 133
  • София
Значи може и да е от диклак-а,а да не е вирус.Спирам да го пия,но днес пак съм така Sick

# 134
Можеш да си вземеш Диклак за мазане аз съм доволана. Но все пак консултирай се лекар.

Общи условия

Активация на акаунт