ЛЮЛИНчето чака първия сняг,а мама шие костюмче за маскарад

• 16 817
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Абе какви си тия момченца бе,на мен ми изглеждат на малолетни newsm78.Виж,друго си е нещо по-така
Аууууууууу,сега го видях този последния  newsm03

# 91
  • София
Не са,не са Naughty
Иделка са си! Party Mr. Green

Тонето,може и този ако другия не е свободен! Wink Laughing

Елкеее.... не така за теб си е тоя другия който пусна! Naughty Mr. Green

# 92
Абе познах те аз, че си мой човек.  Hug

# 93
  • гр.София, далече, далече на Запад
Леле Димяни, недей така още не съм обядвала а вече се облизвам smile3508
Г-н Скофийлд ми е слабост Joy Embarassed
Днес е вторник та се надявам да му се порадвам поне половин час Laughing
Благовеста, бързо възстановяване на половинката. Бъбреци болят жестоко.Дано скоро да изкара всичко и да се възстанови бързо.Има варианти за лазерно разбиване на камъните, потърси в нета сигурно има информация.
Хубав и спокоен ден от нас!

# 94
  • София
Добрееееееее,а какво ще кажете за този
Между другото,да ви попитам нещо.По принцип блокирам всички скайп абонати,които са ми непознати,но днес какво се обърках,та добавих един,който искаше да си пишем,познайте за какво Embarassed, Joy,голям майтап беше,докато не стигна дотам,че искаше да правим виртуален,каквото и да означава това Joy Joy,много се смях.....та,вие какво правите в такъв случай?Въобще,случвало ли ви се е?Като стана много настоятелен го блокирах,защото все пак съм улегнала жена Blush,сериозна с отговорности.......

# 95
  • София
Тонето , аз вчера обявих, че съм на линия. Кажи кога и къде ти е удобно и ще дойда.

# 96
  • София
Добрееееееее,а какво ще кажете за този
Между другото,да ви попитам нещо.По принцип блокирам всички скайп абонати,които са ми непознати,но днес какво се обърках,та добавих един,който искаше да си пишем,познайте за какво Embarassed, Joy,голям майтап беше,докато не стигна дотам,че искаше да правим виртуален,каквото и да означава това Joy Joy,много се смях.....та,вие какво правите в такъв случай?Въобще,случвало ли ви се е?Като стана много настоятелен го блокирах,защото все пак съм улегнала жена Blush,сериозна с отговорности.......

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Сигурно ти е прочел публикациите във форума и е решил да си поиграете  Joy.

# 97
  • София
Кучка fight,и това ми било сестра Crossing Arms.Питам другите майки,не теб Naughty,беше голям майтап Laughing
На теб сигурно като ти видят годините и ги хваща срам,все едно да си пишат с майките си Blush, hahaha hahaha hahaha

# 98
я гледай ти какъв купон се вихри тук!!!
Аз може да не съм от Люлин, но ако пускате редовно тези сладурчета ще взема да се прицуцам и  аз във вашата темичка. И хич няма да ви питам искате ли ме или не! Laughing Laughing Laughing

# 99
  • София
Мдаааааааа,всяка сутрин Деси ни събужда с кафе Wink.Момичета,отивам да си подремна,преди да се е включила и bifana,че тогава ще стане страшно smile3534

# 100
Бифана ще се самоцитирам, че нещо ме помръзва да пиша. Ако искаш кажи кой ден ти е удобно и ще се видим.  Peace

bifana, кажи къде да се видим да ти дам парите за карнавала.
Аз предпочитам към 16-17 часа, че тогава се прибира мъжа ми и ще съм с шофьор  Laughing. Така, че по това време мога да дойда където ти е удобно.
Пиши да се разберем, може и на лични.  Peace

Харесвам го аз Анди Гарсия, ама ти май много си се размечтала щом така съвсем "неволно" се обърка и го добави в твоите абонати този напорист младеж.  Joy
Много често взеха да ни гостуват за по кафенце в темичката тези убавци и започнахме да се разсейваме.
  Blush

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 15:29 от Тонето

# 101
Здравейте,мамчета,
представих се в предишната темичка; за съжаление няколк дена не можах да влизам във форума, че още правим разни неща по апартамента и е пак всичко наопаки. Покрай този ремонт преместихме бебка да спи в нейната бъдеща стая,че в спалнята е баш ремонта, ние спим в хола.Та мисълта ми от няколко дена е дали да си я оставя и занапред да си спи в нейната си стая и да си свиква там, или да си я вземем пак в спалнята при нас? Как бихте ме посъветвали? Бебка по принцип си ляга рано и сутршното й хранене е към 4 часа, но имаме бебефон, така че не е проблем. Въпросът е от психологическо естество-в смисъл че много се е изписало специално във форума на бг-мама относно дали децата да спят с родителите или не; та се чудя? newsm78 А и ще трябва зимата да отопляваме и още една стая? newsm78
Приятно следобедно кафенце на всички; аз бях на безкофеиново

# 102
  • София
Мале, момичета,
няколко дни не бях влизала, че много работа имам, и докато ви изчета и изгледам, що лиги капаха....  Blush Blush Blush Браво на вас! Само в този дух!
Деси, мерси за темата - супер е!   bouquet Мерси и че си ме дописала като бъдеща мама - за протокола - термина ми е март, 18 ти. Simple Smile
pupi~pol, добре дошла. И аз съм в 5ти.
Хубава вечер на всички ви.

# 103
  • София
Ние точим лиги , ама да проявим и малко състрадание кам един от нашите маже Wink на мама Благовеста  bouquet Дано оздравее бързо , че  и аз си патя от бъбречни кризи и е много болезнено ooooh!
Блага, ако мога да дам съвет в такива случаи никакви поликлиники , отивате в спешното в Пирогов или Военна болница Naughty там за 15 мин  правят изследвания  и взимат мерки, от опит знам Peace

Майчета аз май се включих за следобедното кафе ама с батко Скофи може и за вечеря Embarassed Crazy Роска да не ме издадеш smile3525

# 104
Доня Коприва Hug добре си дошла.
Ако искаш ще те включим в списъка като `гост`...Та по този повод трябва и да почерпиш(може и по кафе Blush) hahaha
Ели,на такива им давам аут,защото майтапа е до време,после идват проблеми.Не знаеш кой ти е на среща,луди всякакви.

bu6onka ,не пречи да оставиш бебето при вас.Аз посред нощ към 1-2ч. взимам малкия да спи между нас.Всички ми дуднят,ама детето е малко и е логично като е болно и му никнат зъби да иска да го гушка мама.Веднъж направих грешката да слушам съвети и пропуснах първите НАЙ-ВАЖНИ месеци да гушкам бебето,а то има тооолкова много нужда.

Общи условия

Активация на акаунт