Контракции подготвят мама за среща с ЯНУАРЧЕ най-желана!!!

• 16 240
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Здравейте,сладурки!!!!

Аз ще раждам в Шейново-др.Гагова.

Лорини,нямаш никакъв проблем с упойките.Мъдреци се вадят по време на бременност само при необходимост,защото все пак това е стресова ситуация.Ако може да се отложи за след раждането-добре,но ако има силни болки и не може да се успокои зъба тогава няма проблем да се извади.Ако се решиш нека ти го вади хирург.Аз днес също бях на зъболекар и ми слагаха упойка.

А за подуването отдолу е съвсем норнално,не се шашкайте излишно.
Лека и спокойна вечер Heart Eyes

# 151
Уфффф все нямам време да вляза. Бърборанче, Пепи, когато забременях бях 43 кг. Така бях и с първата бременност. Тогава качих 13 кг за цялата бременност и понеже ни се наложи да стоим с малкия в болницата цели 9 дни- когато излязох бях 45 -(9 дни след като родих). Надявам се и сега бързо да се възстановя, още повече, че мъжът ми ми обеща да ме финансира и да си сложа силикон. Нека уточня че все пак съм висока само 165 см, така че тези кг. са си нормални.

# 152
за първата страница- ще раждам в Пловдив- АГ клиника Селена- при доктор Даскалов  Peace

# 153
Между другото-аз ще раждам в окръжна болница-София при доктор Жекова.

# 154
За пурва страница, кл-ка Селена, д-р Карагьозов.

# 155
Здравейте, да се включа и аз при вас  Wink Термина ми е на 29.01.2009г момиченце  Party  Hug

# 156
Мамчета, само минавам да ви кажа " Добро утро", че след малко влизам в час.
Ралката, аз съм 160 см. и бях 50 кг.и мисля, че е нормално, а ти с твоите 43 и ръст 165, направо си модел  Grinning
Хайде до по- късно!  Hug

# 157
Добро утро мамчета  Hug
Аз мисля,че бях написала и преди, но сега да потвърдя със сигурност. Ще раждам моята сладка дама във Варна в Медицнски център "Майчин дом" при доктор Максим Яков.

# 158
За първа страница-б-ца св.Мина(Весела)-д-р Дренски

# 159
Добро утрооо,
днес има слънце при нас.  Hug
Добре дошла  qhaha .

# 160
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Ей,какво хубаво слънчице ни е огряло  Nature Sunny.Хайде по разходки,че май ще ни е за последно.....поне според прогнозите.
За първата странничка-МБАЛ"Св.Пантелеймон"-Пловдив
Прекрасен,усмихнат ден ви пожелавам! Hug

# 161
Добро утро и от мен!!
Пак не спах тази нощ Tired с тези болки в таза,ще се побъркам.Ама днес ще се възползвам от слънчицето и ще ида до работата,за да си занеса болничния,че вчера ми издадоха 45-дневния,ама пък не ми даодха никакви други документи newsm78,ама и аз каквато съм патка,чак вечерта вкъщи се сетих,че не питах doh,ама май като ходя на 10.12, и съм вече в 9-тия ще ми ги дадат.

За първа страница-гр.Пазарджик-Клиника "Хигия"-д-р Антонов
Лек ден на всички  bouquet

# 162
  • Ловеч
Добро утро и от мен! welcome smile3525 на qhaha
За първата страница- аз ще раждам в МБАЛ - Ловеч

# 163
  • София
Здравейте момичета,
аз да се отчета беба е 1850 грама, ще трябва доста още да порасне, ще чакаме до края на годината или в първите дни на 2009, ако е достатъчно голяма ще ми назначат дата за секцио.
За първа страница ще раждам в Шейново, а баткото е Жорко и много е нетърпелив.
Покупки не съм правила още освен едно много красиво зимно одеялце от полар за изписване много ми се видя скъпо 39 лева от Пинокио, но пък ми останаха очите и реших, че на бременна нищо не се отказва и си го купих.
Пожелавам приятен слънчев и усмихнат ден!

# 164
Добро утро сладурки прекрасни...добре дошли на новите мами... welcome welcome welcome
наскоро разглеждах другите теми и си викам ние ли сме най-малкия отбор, а то виж най-накрая колко много ще станем...
Sisi къде се загуби бе слънце...

и за доброто настроение...

Весел, усмихнат, емоционален и прекрасен ден на всички ви желая...

Общи условия

Активация на акаунт