Контракции подготвят мама за среща с ЯНУАРЧЕ най-желана!!!

• 16 236
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
lorini мерси за кафенцето. Тъкмо щях да черпя едно кафенце и гледам, че ти ме изпревари.

За първа страница - аз съм в Болница Вита - д-р Илиева. (поне засега)

Данче видях, че ти си писала, че си искала да раждаш там, но по МЕДИЦИНСКИ ПРИЧИНИ ще раждаш в държавна болница. Можеш ли да ми обясниш какви са тези медицински причини, заради които те пращат там? И аз съм чувала, че в някой частни клиники понякога дори отказват на пациентки по някакви причини.

# 166
Добро утро, на мен пък ми е студено! Rolling Eyes
qhaha, Добре дошла!
ralkata, ти си си направо с манекенски кг! Браво! Защото аз също съм висока 165см, ама забременях 62 кг... Embarassed Аз от няколоко месеца настоявах да си правим бебе, и от мерак започнах да " подпухвам" едва ли не още преди да съм забременяла! Та сега съм вече 75,5 кг - слонче! Ама здраве да е!
А така съм се вманиачила, толкова ми се иска да го гушна вече моя Гого...baby
Приятна разходка на всички, които не ги мързи Wink Hug

# 167
Забравих да се похваля - онзи ден си взех обменната карта и направлението за раждане от доки.

Всички изследвания са ми нормални, за протокола - аз съм +6 кг. Малко ме е страх това не е ли малко, но доки нищо не каза по въпроса.

Направо ми се прирева - в един момент осъзнах, че оттук нататък остана съвсем малко и бебока може да се появи всеки момент, а да си призная честно доста ме е страх от това което тепърва предстои.

# 168
  • София
Хелоу, девойки Joy (някогашни hahaha)
Сладурчеста, тъкмо вчера си мислех за теб, че отдавна не съм те засичала Wink Ама наистина не е останало. Аз като се сетя, че съм от последните в редичката - Мюрвет и Алекс ще си чакамееее. Освен, ако няма изненади.
Аз на кантара не съм се качвала скоро, че да не получа комплекси. Добре, че не ми личат много килограмите(ех, умря циганката дето ме хвали и почнах сама hahaha) В този ред на мисли ейма на, каква бях млада и хубава 3 месеца преди да забременея с Хриси Hug - 176, 62 кг...сегашното   261uu си го знаете Joy
Иначе за протокола - Втора градска - д-р Калев, но пак трябва да се видим с него, че има доста време Simple Smile

# 169
Хей, ама аз чак сега загрях, че не съм наддала през последния 1 месец! newsm44 Малко смешничко да се радвам след изказването на sladur4esta Rolling Eyes Браво, бе момичета как го постигате това  newsm78?!?
sladur4esta, старай се да мислиш позитивно, и няма нищо страшно! Когато майка ми е била с болки да ме ражда, е стояла до някакъв прозорец в предродилна и гледала преминаващите хора по улицата. Като минела по-възрастна жена се е успокоявала: "и тази жена е раждала!" А като минел мъж - " И този майка го е раждала".... Та така - не се страхувай, това е най нормалното и прекрасно нещо на света!
Лорини, много изкусително кафенце, не казваш нищо за мъдреца, дано да не те боли! Peace

# 170
sladur4esta, старай се да мислиш позитивно, и няма нищо страшно! Когато майка ми е била с болки да ме ражда, е стояла до някакъв прозорец в предродилна и гледала преминаващите хора по улицата. Като минела по-възрастна жена се е успокоявала: "и тази жена е раждала!" А като минел мъж - " И този майка го е раждала".... Та така - не се страхувай, това е най нормалното и прекрасно нещо на света!
Колко мило, мъдра жена е твоята майка:о)
denica007 може ли да разкажеш малко по-подробно за отворените врати в Токуда. Главният ми въпрос е, кога най-късно трябва да им кажеш. че ще раждаш там (нали изборът на екип е задължителен) и каква е процедурата! Аз нали чакам договор с здравно осигурителне фонд и така като гледам май ще трябва да изчакам до 01.12, за давидя какви са ми опциите...А недай си боже бебка ако тръгне по-рано...имам си обменна карта и напарвление...надявам се, че където и да отида няам да ме върнат...
Сладурчеста, браво за килограмите! Въобще не се притеснявай, че са малко.  Ако бебенцето е достатъчно голямо, значи всичко е ОК!  А и щом Папукчиев не ти е казал нищо, значи нямаш повод за притеснение...На мен пък все на шега ме пита  какъв точно специален шоколад ям, че така наддавам #Crazy И всеки път любезно ме съветва да внимавам с кг, защото колкото повече кг, толкова по-трудно...И още един въпрос, какво ви пише в направлението за хоспитализация, защото на моето пише " Проследяване на бремеността при жена, подложена на друг висок риск"..малко притеснително звучи newsm78
Ей Доника, много сладък Хриси:о)

# 171
  • София
Здравейте!

Вчера ми дадоха Обменната карта и направлението за хоспитализация + болничният за 45 дни преди раждане....И както си викам"има време" снощи като ме почнаха едни контракции, едно чудо..."класическите"- с болка ж кръста и корема, като при цикъл #Crazy  Знам че има подготвителни, ама до сега не ме бяха раздрусвали толкова.

Затова тази сутрин, почнах лека- полека да си стягам сака за болницата, но с покупката на разните неща за там още не съм почнала  Embarassed.

Sladur4esta...как го правиш това с килограмите...то нищо  не си качила! Аз последните месеци жсе съм +3 / на месец, а като знам че най -много се качват сега, последните месеци ooooh!  Но няма да се ограничаваме, я  Naughty

Вчера четох книгата "Аз съм Бременна"- за развитеието на бебето по седмици- пише, че сега бебето най- много обича да "дърпа" калций и желязо. Това ми напомни, че поне по 1 коф. кис. мляко трябва да се хапва+ повече сирене, кашкавал....и естественно желязосъдържащи храни! Хапвайте ги,, ако не за вас, то поне за бебо!

Проследяване на бремеността при жена, подложена на друг висок риск"..малко притеснително звучи newsm78

Барборан4е...и на мен ми пише същото в направлението   Peace  явно, ащото са ни давали разни болнчни през бременността, с това си го обяснявам.

# 172
  • София
Здравейте !
Аз си заведох каката на градина, после ходих да и поръчам тортите. И сега мисля да се хващам с домакинските задачи , че бая са се натрупали .
По въпроса с килограмите , в понеделник съм на консултация и ще видя с колко съм наддала този път. Досега все с по един кг. бях .

# 173
Бръм, аз като бях бременна с Андрей я четох тази книги /беше на една приятелка/ Peace
Накрая имаше една таблица с продължителността на контракциите, времетраенето им и през колко време са в различните етапи на раждането. Та нали бях "първескиня" доста честичко се застоявах над нея и разглеждайки я се успокоявах, че има почивки и т.н. Повлия ми доста добре.  newsm10

# 174
 Добро ви утро, мами.

Бяхме на доктор днес сутринта. Всичко ни е супер-дупер, станал е 2.200 кила (на мама годзилчето), само дето бебо не се е обърнал с главата надолу, но това при мен е без значение. И изследванията ми били наред и нищо не ме боли, абе живот си вивеем ние с бебока.  Mr. Green

За първа страница - Св. София (Тина Киркова), д-р Дочев.

# 175
и аз днес се престраших да се кача на кантара-80,5 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
започнах този път от 63-64кг на 176 височина и въпреки че ми казват,че съм по-прибрана от предишния път,кантарът си каза думата Sick.но пък аз съм на мнение,че сега ми е паднало да си ям,че от Нова година започва глада при мен-вече трябва да стана около 60 кг,знам къде да ходя и на масажи,докато стане време за фитнес,а и Дани ми е обещал и други екстри Heart Eyes Heart Eyes
лек ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
Бръм, barboran4e миналата седмица като бях при доки с оплакванията за контракциите ми издаде талон за хоспитализация (ако нещо се наложи,понеже предстоеше weekend) на който също пишеше Проследяване на бремеността при жена, подложена на друг висок риск...
а за мъдреца, следобед съм пак за зъболекар, малко повече си отварям устата вече и не ме боли толкова...

# 177
За първа страница - Мисля да раждам в Болница Вита, д-р Кълвачева

# 178
  • София

Ей Доника, много сладък Хриси:о)
Hug Hug Hug
Добре, че лейкопласта на окото е телесен цвят и се вижда само раната на носа, но снощи ме мързеше да ги махам с фотошопа Joy

# 179
Значи всичко е Ок с направлението:о)
Бръм, почивай си повече, че още му е рано на бебчо!
Да ви попитам някой купи ли си вече  течност или хапчета за стерилизация, защото и аз започвам да си приготвям багажа и искам да си взема за помпата? В няколо аптеки питах, но нямаха...
Добре, че лейкопласта на окото е телесен цвят и се вижда само раната на носа, но снощи ме мързеше да ги махам с фотошопа Joy
Супер си е нищо не личи, аз какви посинение снимки имам на малката ми сестрчика, но нали е щура от малка все на главата си пада #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт