Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Бебешките гащеризончета струват 22 лв. за 3 бр. и 43 лв. за 6 бр. Цените на количките за бебета варират, като моделите Chicco Trio Tour 4 и Trio 4 me включват количка с летен и зимен кош, столче за кола, зимно чувалче и дъждобран. Други модели като Duo CT 0.2 не включват зимен кош, но продавачката препоръчва бебешко столче за кола за първите месеци.
-
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
-
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са критериите за стерилна урина и какви са резултатите?
Молим се за теб
Аз преди да забебя не съм имала. Но си е неприятно,определено...
майтапим се в къщи само бебка ако се роди без коса
на Они,леко бременеене с нас и прекрасно
на финала!А на
,лека бременност
и яденето
за да не заприличам на
И всички ме питат какво ми е пък аз - бременна съм не виждате ли
и те вземат , че се успокоят.

Ох, много се радвам, дано да си бременна и този път без никакви проблеми!!! И хубаво и здраво бебоче накрая!!!
Аз по-късно пак ще пиша, но не обещавам, че ще изчета всичко назад... поне не днес...
Тя ще да бъде сигурно към обяд, тъй като се съмнявам да продължи твърде дълго тази лекция.. Естествено, тези, които няма да идват на лекцията ще могат да дойдат на "седянката"
.
Добре,че ме търпят.

! Почивай повече!