Гласувайте за "Форумски плейбой"

• 23 531
  • 631
  •   1
Отговори
# 120
  • До хладилника, който обичам
Ако ще ме дисквалифицирате..искам всички мами да помоля да гласуват за Гил или Фиата Peace

Тук няма какво да молиш. Тук, ще се надяваме, повечето хора знаят за кого защо гласуват.

Иди и го обясни на майчЕтата в Диети, където агитирваш. Кажи, майна, налегнал ме е зъл мод, идете прегласувайте, че лоша работа...

Но, разбира се, това също ще бъде отчетено като спам.

# 121
Ако ще ме дисквалифицирате..искам всички мами да помоля да гласуват за Гил или Фиата Peace

Защо да те дисквалифицират, и какво ако си агитирал, има ли правило, че е забранено?
Освен теб, подкрепих Гил и Фиатаджията, другите не ги познавам.

# 122

Тук няма какво да молиш. Тук, ще се надяваме, повечето хора знаят за кого защо гласуват.

Иди и го обясни на майчЕтата в Диети, където агитирваш. Кажи, майна, налегнал ме е зъл мод, идете прегласувайте, че лоша работа...

Но, разбира се, това също ще бъде отчетено като спам.
Мисля ,че си пристрастена към някои от номенираните..ама няма значение Peace..за мен това е купон и се забавлявам..и не го вземам присърце Hug

# 123
Имам въпрос - кой е Поци? newsm78

ако може такова... да питам и аз?

Тони, Сели и Вълкът. Мъже много, форумските плейбои са трима.

# 124
 Аз съм от твърдия електорат на Сопрано, предпочитам хора със стил просто.
 п.п. Дадох и един глас за Селинджър, защото мисля, че има хляб в него, малко е непохватен, но ще се обиграе.

# 125
Поци, бро...
Ти си бил скрита лимонка.
Как подмина Тони  Shocked

# 126
Поци, бро...
Ти си бил скрита лимонка.
Как подмина Тони  Shocked
Временно е Wink...извинявам се на всички Peace

# 127
Потресен съм от извратеното чувство на форумките за...
Абе нема значе3ние де... шото истинските ценителки знаят...
пфуууууууууууууууу, Сопраното... ай да ти е честита титлата за поредна година! Ама аз на твое място няма да се радвам... шото от толкуз баби...  Mr. Green

# 128
Мисля ,че си пристрастена към някои от номенираните..ама няма значение Peace..за мен това е купон и се забавлявам..и не го вземам присърце Hug
Пристрастията ми са си моя работа, още повече, че не съм ги крила. Това, за щастие, няма нищо общо с действията ми като модератор.

Спамът също е моя работа и това е, което би трябвало да вземеш присърце. Ще се надяваме, че си чел правилата на форума, ако не - сега е един отличен момент да започнеш.

Специално за dollface и други недоразбрали: агитация (тип в подпис, профил) е окей; спам по теми, масови ЛС и прочее, не е окей.

# 129
Ох, за трети път си променям гласа. С тия снимки съвсем ме объркахте.

# 130
Бу, ти мен виждала ли си ме?

# 131
Чела съм те.
Това, което чета, за мен играе за тази номинация.

# 132
Ха, Бу отговорила вместо мен!

# 133
Чела съм те.
Това, което чета, за мен играе за тази номинация.
Много зле значи...
Ако писането е критерия за плейбой... пак го бия Сопраното... шото той е интелектуалец, а аз си свалям наред.. .сеш се?
Критериите Ви са субективни... и няма да се занимаам повече... имах некви надежди за разум, ама не би...
Отиам да се разплача Ф ъгъла!

# 134
що се сваляш?тренирай,така се става плейбой

Общи условия

Активация на акаунт